💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 699
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 230
За Пустия плаж си мисля, че по подобие на Сървайвър ще оставят Симеон до обединението на племената или близо до него. Че той за него е създаден. И като му тупнат едни битки с бутане и влачене на трупи никоя от кокошките няма да го победи. Но пък знам ли, може да ме изненадат този сезон. Изобщо като се прави паралел с Ники Мартинов разликата е цяла Вселена. Този човек не се спря да работи. А вижте ги сегашните - лежане, искали си пастата за зъби, шампанското. Той " навеса" им ще падне всеки момент и ще ги затисне.

# 1 231
  • London
И този сезон ни се спестява най-интересното, а именно динамиката в отношенията между играчите. Дават всяка досадна секунда от халки, мрежи, змейки, а може малко по-сбито да ни го поднесат.

На мен пък не ми се гледат отношенията им. Има достатъчно предавания основно за отношения....

# 1 232
La Catrala, и аз не искам да гледам Биг Брадър, но сега пък стоим и се чудим откъде накъде започнаха нехаресванията и коалициите. То няма как да стане без тях, затова е и играта, но уж всички се прегръщат на терен и подскачат, а като се приберат и изведнъж са се настроили един срещу друг. Хубаво е да има баланс, нека има игри, но нека има и малко междуличностни отношения.

# 1 233
# 1 234
Социалният елемент е много важен, той е част от играта. Например Мани, която за нищо не става, се опита да насочи вниманието към Станислава. Братоев не спира да повтаря, че това е отборна игра, но не - не е отборна, всеки показва своята индивидуалност. Той освен да крещи друго не прави - по греда не може да ходи, по варели - също, баланс няма, премести няколко варела и до там. Обаче акъл в изобилие раздава и се разпорежда... Обработил е момиченцата, докато си пуши наргилето, плете си кошницата. Той като е отборен играч какво направи за отбора? Провали го няколко пъти. Вика Андрей на другарски съд, да му набиват канчето. Мъжете в жълто се плъзнаха и не му влязоха в тона. Само Борис си даде самооценка, обаче на Братоев Андрей му пречи.
Така е в живота - като не ставаш за нещо фокусираш вниманието върху някой друг и минаваш метър. А можеше да каже - аз ви провалих, не мога да балансирам, не мога да се провирам, не мога да ходя по варели, номинирайте мен, за да не провалям отбора.

# 1 235
Социалният елемент е много важен, той е част от играта. Например Мани, която за нищо не става, се опита да насочи вниманието към Станислава. Братоев не спира да повтаря, че това е отборна игра, но не - не е отборна, всеки показва своята индивидуалност. Той освен да крещи друго не прави - по греда не може да ходи, по варели - също, баланс няма, премести няколко варела и до там. Обаче акъл в изобилие раздава и се разпорежда... Обработил е момиченцата, докато си пуши наргилето, плете си кошницата. Той като е отборен играч какво направи за отбора? Провали го няколко пъти. Вика Андрей на другарски съд, да му набиват канчето. Мъжете в жълто се плъзнаха и не му влязоха в тона. Само Борис си даде самооценка, обаче на Братоев Андрей му пречи.
Така е в живота - като не ставаш за нещо фокусираш вниманието върху някой друг и минаваш метър. А можеше да каже - аз ви провалих, не мога да балансирам, не мога да се провирам, не мога да ходя по варели, номинирайте мен, за да не провалям отбора.
Много добре казано, социалната игра е важна, за да не те номинират в случая.

# 1 236
  • Варна
Привет на всички в темата, Simple Smile
Трудно избрах 3 опции от анкетата, т.к. от сряда започнах да следя предаването. Дадох вота си за Морунов, Андрей и Стратимир . Жените за съжаление смятам са за пълнеж тази година, първи ще излязат и след това ще предстои мъжка надпревара. Миналата година Ваня беше приятно изключение, но тази година женския кастинг е отчайващ. Въпреки това се надявам на изненада и тепърва някоя да разкрие потенциала си.
Братоев не трябваше да участва в предаването, изглежда като да е тромав отделно характерът му не е от най- приятните.
Ще следя предаването, ще ми бъде интересно и да ви чета. Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 11:42 от floren

# 1 237
  • Испания
Елена се хвали с момиче, което е докарала до тук.

Скрит текст:

# 1 238

Свят голям - хора всякакви.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 11:53 от Bengun

# 1 239
  • Sofia
Е, това момиче специално си е било с много приятна фигура, още преди да се заеме с извайването ѝ!
Но в крайна сметка, тук нали се гонят някакви спортни цели – нека се спретват, както искат мацките. Телата и последствията са си техни.

На мен лично, като физически данни, най-много ми допадат Паулина и Габриела.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 11:52 от Blаck Cat

# 1 240
3 червени жени не стават,  другите са по-добре. Логично е тях да изчистят първо, дори едната се изчисти сама.
Мис Ели ми хареса как използваше въжето да се засили към следващата халка. На фона на 3ма мъже дето не успяха да минат си е доста добре.

# 1 241
  • London
Елена се хвали с момиче, което е докарала до тук.

Скрит текст:

Това са специални стойки в културизма. Ако е в спокойно състояние тялото смятам изглежда по съвсем друг начин.

Аз специално смятам, че войника няма място там. Да си пехотинец и да не можеш да минеш по халки? Честно? Ами надявам се да не ни се налага да воюваме .....то не става само с татуировки.

# 1 242
  • Испания
Знам.

# 1 243
  • Sofia
Дотук само Морунов отсрамва "честта на пагона", войничето с мисиите и полицайчето са тотал щета. Много глупава постъпка от Стоян вчера, след като падна от халките, вместо да приеме 5-те наказателни минути, реши да почине, уж за втори опит... Крайният резултат, пет наказателни минути, след допълнително загубено време.

# 1 244
На мен ми е жал за Стейси. Не , че искам да се връща, защото не е за там. И за полицай не е- може би много хубаво се справи пред мониторите на градския транспорт. Но така се фрасна вчера , че аз подскочих и се хванах за главата. Голямо желание има момичето, но е хубаво да канализира това усърдие към реалистични цели. Но всеки има право на мечтите си. Андрей е много добре подбран типаж. Кефи ме, че не се подава на глутницата и си ходи по неговия път. Ако някой от вас е бил там откъдето той идва малко от малко ще разберете, че това са поколения гени, които са устоявали в много тежки природни и обществени условия. Той е намерил своя път през спорта. Изграден характер е и никой от там присъстващите няма да го промени. Винаги може да му се измисли игра , на която да падне, но човек като него никога няма да се застъпи или прояви солидарност с женичка като бамбито. Той такива ги е виждал на талази...

Общи условия

Активация на акаунт