💪"Игри на волята: България" - сезон 3, тема 2 (06.09.-12.09.2021)

• 74 595
  • 1 691
  •   1
Отговори
# 1 650
  • London
При Стратимир във визитката го имаше май като по-малък....един дебел и разплут. И досега все така го виждам Стратимир в този образ, не знам защо.....мисля че въпреки че е променил изцяло визията си е в душата си онова дебело и несигурно момче и е пълен с какви ли не съмнения и неуверености. Такова ми и е впечатлението....знам ли.

# 1 651
  • Далечният изток
Абе добре си е момчето. Чак толкова психологическа характеристика няма нужда. Няма да се женим за него я...

# 1 652
  • SF
Да, бе, само едни сини очи има. Добре, че няма и още едни черни, тогава щеше да е странно!
Тялото лошо ли му е?

# 1 653
Акне имат и други играчи. В близък кадър лицето на Елия изглеждаше ужасно. Лицето на Поли също не е особено чисто, но то на реката...
Визуално (цялостно излъчване) ми харесват Стратимир (секси е), Алекс (изглежда арогантен и потаен) и може би Туджаров (интересен е).

# 1 654
Би ми било интересно да общувам с Алекс, с никой друг май.

# 1 655
  • London
Абе тялото може да не му е лошо .....ама аз вече го видях като е бил дебел и край. Както казах това виждам вече без значение в какво се в превърнал. Joy Иначе ....за мен е много по-важно доколко се е реализирал един мъж. Знам ли от визитка, че е без окупация, лентяй, неудачник ....също не ме търси да го заглеждам.Joy Много е сложно с една дума чисто психологически .....

Александър силно ме съмнява да харесва жени.

# 1 656
Иииии как пък една не аресА Братоев.

# 1 657
  • Далечният изток
Аресвам си Морунов. Точка. Joy

# 1 658
Кое да му харесам? Коленете? Дотам ще ми стигне погледа, ако се срещнем.😁

# 1 659
..........

Александър силно ме съмнява да харесва жени.
И аз се съмнявам,  но ще  е интересен събеседник мисля.

# 1 660
Ооо, хайде да си лягаме, че стана твърде хлъъъъъзгаво! Уж игри гледаме.🤪

# 1 661
Аз харесвам Туджаров и Стратимир. не ми харесват плешиви мъже - така че Морунов отпада, а също мъже от левия бряг - Алекс визирам.

# 1 662
  • Испания
Елизабет отговаря на въпроси

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 00:36 от 𝐒𝐦𝐢𝐥𝐞𝐲𝐬 🙈🙉🙊

# 1 663
  • SF

Аз го харесвам. Но понеже вече съм писала хвалебствено слово за Братоев, не повторих! Satisfied
Братоев е много духовит, интересен и ми допада мноооого, много преди появата му в Игри на волята. Аз там съм фен по съвсем друга линия, въпреки щурите им неконтролируеми характери на братя Братоеви. Не ми се е налагало да ги търпя или да ги страдам. Simple Smile

Последна редакция: нд, 12 сеп 2021, 12:51 от Esmee

# 1 664
Като цяло повечето мъже са симпатични този сезон, а най-хубав ми е Андрей. Изглежда чист, има много чаровна усмивка, умен е, секси тяло, абе с две думи си става Grinning Мартин на пръв поглед също е симпатяга, но гледа толкова тъпо, че губя интерес. Поне дава вид и на добродушен. От всички сезони най-красив за мен си остава Март - ама колкото беше хубав, толкова и противен.

Неделчо ми мяза на Чебурашка Trollface

Общи условия

Активация на акаунт