Дългото чакане след трансфер-тема 94

• 48 532
  • 749
  •   1
Отговори
# 105
Вчера посъветвах едно момиче да не бърза с ранните тестове, но и аз тайно си направих тази тази сутрин ☺️
Скрит текст:
не знам още дали да се радвам, но досега никога не съм виждала дори подобие на бледа черта

# 106
Прекрасна черта, какво се чудиш, честито! Успех!

# 107
Диа, супер е чертата и ясно видима. Моят първи тест камерата на телефона не искаше да го хване и ММ реши , че е пак отрицателен Simple Smile Стискам палци след 8 месеца да гушнеш резултата.

# 108
Браво, Ди! На кой ден е?
Вчера посъветвах едно момиче да не бърза с ранните тестове, но и аз тайно си направих тази тази сутрин ☺️
Скрит текст:
не знам още дали да се радвам, но досега никога не съм виждала дори подобие на бледа черта

# 109
В събота ми беше трансфера

# 110
Честито! Това си е повод за радост!
 Успешен и пухкав финал! 🤰👼🍀  И моята беше такава на 9 ден след ЕТ,  вече след кръвен тест,  но се появи почти веднага.

Скрит текст:

# 111
В събота ми беше трансфера

Положителен е, освен ако не ползваш ЧХГ препарати. Честито! Моя първи пиклив тест го направих на 7-ми ден, като чертата беше бледа, едва въобразима, но я имаше. На 8-ми ден пуснах кръвен и беше положителен Simple Smile Ползвах високо чувствителни лентички на експрес тест с чувствителност 10.

# 112
Момичета, в 6г.с съм и преди малко леко ме заболя корема, отидох до вц и като се забърсах имаше кървене (червено). Доки ми каза да си слагам зарзио всеки ден. Въпроса ми е към момичетата,които са имали вече такова колко време продължи? Червено или кафяво беше и всичко ли е наред с бебчетата ви. Доста съм притеснена. И в този случай колко обилно е обилно кървене?

# 113
  • София/Севлиево
Аз съм го писала много пъти как в 9 г.с.получих лек кръвоизлив,и още от деня на + тест получавах зацапвания през 4-5 дни.Е,почти на финалът съм.Това,което направихме тогава бе да спра Акарда ,който ми бяха изписали и да почна с Натаспин.После някъде след БХС ми включиха пак Аспирин,но повече не съм кървяла.Сега на 16.09 спирам с аспирина...

# 114
Di@ честито супер е чертичката, лека бременност до финал🍼! 🤗

# 115
Момичета, в 6г.с съм и преди малко леко ме заболя корема, отидох до вц и като се забърсах имаше кървене (червено). Доки ми каза да си слагам зарзио всеки ден. Въпроса ми е към момичетата,които са имали вече такова колко време продължи? Червено или кафяво беше и всичко ли е наред с бебчетата ви. Доста съм притеснена. И в този случай колко обилно е обилно кървене?
Аз заради кървене бях месец в болницата от 6гс Ако не си ходила на преглед , отивай! Червена кръв не е добре.

# 116
И аз съм от няколко дни с някакво кафеникаво зацапване или течение,но ту го има,ту го няма.Болки и спазми нямам.Доктора ми каза,че е нормално,но ако случайно се засили и премине в кървене да отида на лекар.

# 117
Здравейте, случайно някои да има Пролутекс от 25 мг , трябват ми поне 2-3 опаковки.. Ако някои продава, ще се радвам да ми пише. Също става и прогестан,но да е от 25 мг

# 118
Писах и в друга темичка, но и тук да питам..
Дами, преди ЗЕТ док каза, че ще опитаме със слагане на "лекарство", като този ще го сложим, а другия да правим трансфера. Нещо не разбрах много дали става въпрос за това РВМС или там както се казва. Тези дни ще се видя с док и ще питам, но ми стана любопитно какво е това лекарство.. Rolling Eyes

# 119
здравейте момичета,
моля помагайте, знам че съм си за лекар а не за тук но ... как можах да настина....
Вчера беше трансфера на 1 3-дневен ембрион, днес ми парят очичките и ме боли гърло. Опасно ли е ? Какво мога да си взема за гърло?

Общи условия

Активация на акаунт