Дългото чакане след трансфер-тема 94

• 48 547
  • 749
  •   1
Отговори
# 120
  • до най-прекрасния мъж
И аз трудно намерих този път. Аз ползвам 0.4, даже, понеже първоначално намерих само Фраксипарин, сега съм на него. Впоследствие успях с 300 зора да поръчам 2 оп. Клексан. За щастие и Фраксипарина ми понася добре, даже по-леко го понасям от Клексана, от който малко боли, като се вкарва лекарството и леко пари после.

# 121
Здравейте, момичета! Нова съм в темата и искам да споделя с вас, тъй като няма с кого да говоря. Вчера имах свеж трансфер на две пет дневни ембриончета. Отидох много щастлива и развълнувана, тъй като от 8 яйцеклетки имаше 7 оплодени и бях много обнадеждена. Отивайки в клиниката вчера сутринта ми казаха, че има само две оцелели, които не са с много добро качество - определили са ги като двойки, което не знам какво означава. Разстроих се супер много и по целия път на прибиране плаках в колата. В момента не усещам нищо - никакви болки или зацапване. Дайте ми съвет какво да очаквам, мислите ли, че има шанс?

# 122
Калева, твърде е рано да очакваш каквото и да е. Качеството според мен не бива да те притеснява, има много момичета с перфектните ембриони и нищо, има истории с не толкова добри ембриони и прекрасни бебета... пусни кръвен на ден 10, стискам палци.

# 123
  • Столицата на "Второто българско царство"
Калева, от клиниката не те ли уведомяваха всеки ден как се развиват ембрионите?

# 124
Ами тъй като пункцията ми беше в сряда с ембриоложката се чувахме в четвъртък и петък и всичко беше наред. В събота и неделя ми каза, че няма да е на работа и няма да ги наблюдава, но ме увери, че на този етап нямало какво де се случи.

# 125
Вече 3 пъти през 20 дни си купувам фраксепарин 0.4 от аптеката на Щерев. И защото Ви чета, че се намира трудно даже си взимам в повече. В тази аптека никога не съм имала проблеми с намирането му.

# 126
Благодаря, момичета. Ще пробвам в Щерев и други АГ клиники. В една аптека намерих 0.4, но на мен ми е изписан 0.3. Иначе Клексан има, но не ми понася добре. Образувам синини и много пари. Фраксито е по-добрия вариант, поне за мен.

# 127
  • София/Севлиево
Аз писах в една от ФБ групите как обиколих цяла София за 2 кутии Фракси 0,4 и даже от едната аптека първо ми отказаха да ми дадат,но все пак се смилиха и ми продадоха.И с мен се свърза едно момиче и ми прати 35 броя,с което закрепих положението до няколко седмици след раждането.И на мен Клексан не ми понесе добре,с Фраксито съм ок.Имах 0,3,но вече го дадох.Ако сте от София може да потърсите в аптеките от верига Корект и има една на Жолио Кюри (все и забравям името)-и от там може да ви намерят...

# 128
фраксипарин аз съм купувала от аптеката на СофияМед, до 4-ти километър.

# 129
Има фраксипарин 0,3 в sofarmasi.  Квартал Надежда

# 130
Привет и от мен - 6-ти ден след трансфер на две размразени ембриончета на три годинки. Току-що си направих тест с риск да бъда смъмрена от мъжа ми Grinning и ето го резултата:

Какво ще кажете?

# 131
  • София/Севлиево
Ами утре на кръвен Simple Smile

# 132
Момичета, и аз съм в отбора на чакащите от понеделник. Охх, хич не минава това време...

# 133
Момичета, в другия четвъртък ми предстои пореден Зет на 5дневен ембрион. Някъде назад бях чела, че някои доктори препоръчват да се прави секс дни преди трансфера. Мисълта ми е, че ако хвана овулация и правя секс, след което се направи и трансфер, и резултата след дни се окаже положителен, какъв отговор ще се даде на въпроса бременоста от Ин Витро ли е или на естествен резултат?
Това според мен не е никак лоша идея, дори дава двойна възможност при двойки при който е ставало естествено зачеване макар, че са прибегнали към Ин Витро.
Какво ви е мнението?
До сега не сме правили естествени опити непосредствено преди зет трансфер, но вече поредния 4 опит ме кара да действам по все възможни начини.

# 134
Без лекарства ли си за ЗЕТ , Vseznaika, че говориш за О? При нас беше без секс .

Общи условия

Активация на акаунт