Дългото чакане след трансфер-тема 94

• 48 623
  • 749
  •   1
Отговори
# 450
Здравейте,
Бих искала да ви попитам - колко времв след неуспешно инвитро със стимулация и СЕТ може да се направи ЗЕТ на замразени при неуспешната процедура?

# 451
Шанти, аз бих изчакала един месец, за да изчистя хормони и лекарства от организма. Моята докторка, след неуспешен Зет ми казваше отивай подавай документи за фонда и веднага когато са готови идвай да започваме следваща процедура.Така и правех.

Да дам малко информация за развитието при мен на 5дневния ми ембрион до сега:
7 ден - 85.440 IU/L
9 ден - 175.000 IU/L
Продължавам да поддържам теория, за това, че може да сме си помогнали със естествените опити, и бремеността може да не е от Ин Витрото. Каквото и да е, още ми трепери джигера от радост и в същото време притеснение.
Успех и търпение момичета. ☘️

# 452
Още на следващия цикъл може, стига да си ок физически и психически.Аз лично реших да пропусна 1-2  цикъла... така и така ще правим и допълнителни изследвания.
Здравейте,
Бих искала да ви попитам - колко времв след неуспешно инвитро със стимулация и СЕТ може да се направи ЗЕТ на замразени при неуспешната процедура?

# 453
Още на следващия цикъл може, стига да си ок физически и психически.Аз лично реших да пропусна 1-2  цикъла... така и така ще правим и допълнителни изследвания.
Здравейте,

А за ЗЕТ подават ли се нови документи или се използва старата заповед за процедурата?

# 454
Заповедта покрива 1 ЗЕТ. Не е нужна нова

# 455
Благодаря ви!

# 456
Чела съм да се препоръчва още на следващия цикъл ЗЕТ, освен ако няма някакви причини да се отложи.

# 457
Чела съм да се препоръчва още на следващия цикъл ЗЕТ, освен ако няма някакви причини да се отложи.

Благодаря много!
Ще изчакам сряда 13.10 да пусна пак кръвен да се затвърди отрицателния и при виждане и разговор със Стаменов, ще говорим за ЗЕТ.

# 458

Благодаря много!
Ще изчакам сряда 13.10 да пусна пак кръвен да се затвърди отрицателния и при виждане и разговор със Стаменов, ще говорим за ЗЕТ.
Съжалявам за резултата 😔 При Стаменов не се ли чака най-малко 3,4 месеца за коментар след неуспешен трансфер. Поне така пишат момичета, които са при него.

# 459
След ЗЕТ ли е + резултат?
В смисъл такъв защо мислиш, че може да е станало и по нормален начин.. Не съм много в течение на нещата, но прави ли се трансфер ако има фоликул.. Rolling Eyes
Шанти, аз бих изчакала един месец, за да изчистя хормони и лекарства от организма. Моята докторка, след неуспешен Зет ми казваше отивай подавай документи за фонда и веднага когато са готови идвай да започваме следваща процедура.Така и правех.

Да дам малко информация за развитието при мен на 5дневния ми ембрион до сега:
7 ден - 85.440 IU/L
9 ден - 175.000 IU/L
Продължавам да поддържам теория, за това, че може да сме си помогнали със естествените опити, и бремеността може да не е от Ин Витрото. Каквото и да е, още ми трепери джигера от радост и в същото време притеснение.
Успех и търпение момичета. ☘️

# 460
Момичета ,как се справяте със синините след поставянето на Прогестан инж.Вчера сложих от ляво ,днес от дясно ...едвам лежа по гръб - поду се мястото и стана доста синьо.А трябва да ги поставям всеки ден след ЗЕТ !
Успех и много късмет на всички дами Flowers Four Leaf Clover

# 461
Здравейте! Аз имах същия проблем след първите инжекции Фраксипарин. Докторката ми каза да се мажа с Леотон гел и наистина има много добър ефект.

Момичета ,как се справяте със синините след поставянето на Прогестан инж.Вчера сложих от ляво ,днес от дясно ...едвам лежа по гръб - поду се мястото и стана доста синьо.А трябва да ги поставям всеки ден след ЗЕТ !

# 462
Пробвай с по-голямо памуче,напоено добре със спирт да масажираш поне 10мин след инжекция.
За синини не знам дали ще помогне,но поне бучки няма да остават,а и ще ти е по-добре.[/b]

# 463
Здравейте,
Съжалявам, че отново ви занимавам със себе си, но днес - 10 ден след СЕТ, имам кафеникаво-бежаво зацапване.
На 8ми ден в петък кръвният беше - , 9.2.
Възможно ли е да ми дойде, докато оше съм на Зарзио, Фраксипарин, Естрофем, Циклогест - не съм ги спирала?

# 464
Да, въпреки лекарствата е възможно М да дойде.

Общи условия

Активация на акаунт