Дългото чакане след трансфер-тема 94

• 48 609
  • 749
  •   1
Отговори
# 465
Да, въпреки лекарствата е възможно М да дойде.
Трябва ли да се обадя в клиниката да кажа като започне сериозно кървене?
Че вече след като ме нахокаха в петък как не ми приемат резултата на 8ми ден, вече не знам какво кога се приема.

# 466
Нямам идея, как се процедира, Шанти. На мен не ми се е случвало, знам го от прочетеното по групите.

# 467
Аз на 5 ден след ЗЕТ на 5 дневно ембрионче имах такова зацапване по тоалетната хартия.
Беше си имплантация Blush
Горе главата,още има надежда Heart
Здравейте,
Съжалявам, че отново ви занимавам със себе си, но днес - 10 ден след СЕТ, имам кафеникаво-бежаво зацапване.
На 8ми ден в петък кръвният беше - , 9.2.
Възможно ли е да ми дойде, докато оше съм на Зарзио, Фраксипарин, Естрофем, Циклогест - не съм ги спирала?

# 468
Аз на 5 ден след ЗЕТ на 5 дневно ембрионче имах такова зацапване по тоалетната хартия.
Здравейте,
Съжалявам, че отново ви занимавам със себе си, но днес - 10 ден след СЕТ, имам кафеникаво-бежаво зацапване.
Възможно ли е да ми дойде, докато оше съм на Зарзио, Фраксипарин, Естрофем, Циклогест - не съм ги спирала?

Много си мила, благодаря за куража, но не съм от хората, които да си се надяват ей така, не понасям илюзорния оптимизъм. На мен ми е 10ти ден, с 9.2 ЧХГ на 8ми. Както и да го погледнем - не е ок този резултат:
1. Ако се увеличава, стойността на 14ден (както искат да се тествам) в най-добрият случай ще е около 60-80, което е малко за 14ти ден. Вероятността за спонтанен аборт или биохимична е 90%.
2. Просто резултатът е (-) и в сряда, като се тествам пак, ще е спаднал.

Не знам възможна ли е късна имплантация и колко късна, но генерално бластоцист се имплантира 2-5 дни.

# 469
И все пак изчакай теста Heart[/b]
Здравейте,

Много си мила, благодаря за куража, но не съм от хората, които да си се надяват ей така, не понасям илюзорния оптимизъм. На мен ми е 10ти ден, с 9.2 ЧХГ на 8ми. Както и да го погледнем - не е ок този резултат:
1. Ако се увеличава, стойността на 14ден (както искат да се тествам) в най-добрият случай ще е около 60-80, което е малко за 14ти ден. Вероятността за спонтанен аборт или биохимична е 90%.
2. Просто резултатът е (-) и в сряда, като се тествам пак, ще е спаднал.

Не знам възможна ли е късна имплантация и колко късна, но генерално бластоцист се имплантира 2-5 дни.

# 470
Момичета, здравейте. Не писах в петък, защото чаках да излезе и втория тест. Резултатите са такива:
Петък > 170.6
Неделя > 291.7
Удвоява се на 61.9 часа, тоест не е ок. Аз този ЗЕТ го броя за неуспешен. Предишния път пак стана така, пусках няколко пъти ЧХГ, удвояваше се на 52-58 часа, чакахме го до последно за пулс, но нищо не стана. Предполагам сега ще ми кажат пак така, да даваме шанс до последно. Не знам дали това е правилната тема, но искам да попитам дали някоя от вас е имала подобна ситуация? Трансферират ми 5-дневни бластоцисти, минали ПИД, първият път с оценка 5АА, сега с оценка 6АА. Каква би могла да е причината да не се развиват добре? Миналият ми казаха заради недостатъчно дебела лигавица, но сега уж всичко беше наред.

# 471
Момичета, здравейте. Не писах в петък, защото чаках да излезе и втория тест. Резултатите са такива:
Петък > 170.6
Неделя > 291.7
Удвоява се на 61.9 часа, тоест не е ок. Аз този ЗЕТ го броя за неуспешен. Предишния път пак стана така, пусках няколко пъти ЧХГ, удвояваше се на 52-58 часа, чакахме го до последно за пулс, но нищо не стана. Предполагам сега ще ми кажат пак така, да даваме шанс до последно. Не знам дали това е правилната тема, но искам да попитам дали някоя от вас е имала подобна ситуация? Трансферират ми 5-дневни бластоцисти, минали ПИД, първият път с оценка 5АА, сега с оценка 6АА. Каква би могла да е причината да не се развиват добре? Миналият ми казаха заради недостатъчно дебела лигавица, но сега уж всичко беше наред.

Мила, в случая аз не см конпетентна и била толкова напред, че да помогна със съвет, надявам се другите момичета ще могат, но само да попитам - защо удвояване на 62ч не е ок? Доколкото знам удвояването трябва да е на 48-72ч, като зависи от организма и много индивидуални неща.
И защо мислиш, че двата случая са равнопоставени?
На мен ми се струва твоето положение като възможност за една тиха и скромна усмивка и много повод за ентусиазъм и оптимизъм.
Не позволявай на предишен горчив опит да те сломява сега и да те прави черногледа. Извинявай, ако коментарът ми е неуместен, но мисля, че мога да направя сравнение между шанс и повод за оптимизъм -както в при теб, и илюзии и нездравословен оптимизъм - както е при мен.

# 472
Шанти, присто предния път в самото начало ми казаха от клиниката, че щом не се удвоява на 48 часа, значи нещо не наред. Сега става същото, затова съм го отписала.

# 473
Шанти, присто предния път в самото начало ми казаха от клиниката, че щом не се удвоява на 48 часа, значи нещо не наред. Сега става същото, затова съм го отписала.
Не отписвай нещо, което вероятно желае да влезе в живота ти!
И в чуджи, и в БГ сайтове ясно пише , удвояване на 48-72ч, зависи от организма!
Какво са казали в клиниката ти - не знам, ако това им е било оправдание да обяснят ситуацията тогава, не значи че имат основание за подобно твърдение…вдигни високо глава и вярвай силно! На твое място бих била много силно обнадеждена!

# 474
  • София/Севлиево
Иванова,не отписвай опита.При мен първата стойност беше 94,500,втората 134,а сега малкото човече спи в креватчето си.Просто докторът ми каза да пусна и трети тест,но след 4 дни.Тогава тази стойност от 134 бе вече около 500.Първият тест го направих 8 дни след ЗЕТ...

# 475
Иванова , за пореден път го пишем, че това не е математика. Удвояването е на 36-72ч. Може да избързва или изостава нарастването на чхг и да има успешна бременност.

# 476
Здравейте! След колко време след неуспешно ЗЕТ може да се направи пак?

# 477
Трансфер - на следващ цикъл, ако няма проблеми, а стимулация-след 2-3 цикъла.

# 478
Здравей,след неуспешният ми ЗЕТ цикълът не ми беше редовен,имах и кафяво зацапване между периодите,идваше ми на всеки 10 дена.Когато попитах доктора,той ми каза,че всичко това е нормално и щом хормоните се наместят,ще се регулира и цилъла.
При мен на 3 месец ми дойде нормално и предпочетох да изчакам оше 2 нормални цилъла да имам,преди отново да започнем с лекарствата.
Моят съвет е да не бързаш и да дадеш на тялото си възможност да се възстанови и събере нови сили.
Аз също нямах търпение,броях дните,но сега се радвам много,че не сме бързали,всяко нещо с времето си.[/b]
Здравейте! След колко време след неуспешно ЗЕТ може да се направи пак?

# 479
Здравейте, днес ми е 6 ден след трансфер на един 5-дневен бластоцит. От деня на трансфера имам придърпване и леки болки наподобяващи ПМС в яйчниците( повече в десния), както и постоянни газове. Дали някоя от вас е имала такива болки като моите? Знам че е рано за тест, но постоянно го мисля

Общи условия

Активация на акаунт