Дългото чакане след трансфер-тема 94

• 48 602
  • 749
  •   1
Отговори
# 480
Това са хубави усещания Grinning При мен беше така Blush имах и зацапване на 5 ден от трансфера.На 8 ден направих кръвният 160чхг Grinning Успех ти желая Heart
Здравейте, днес ми е 6 ден след трансфер на един 5-дневен бластоцит. От деня на трансфера имам придърпване и леки болки наподобяващи ПМС в яйчниците( повече в десния), както и постоянни газове. Дали някоя от вас е имала такива болки като моите? Знам че е рано за тест, но постоянно го мисля

# 481
Усещанията са от лекарствата, има ги при положителни, и при отрицателни резултати. Успех, де.

# 482
Ми аз от лекарствата съм нямала такива симптоми и усещания.
Усещанията са от лекарствата, има ги при положителни, и при отрицателни резултати. Успех, де.

# 483
Да, въпреки лекарствата е възможно М да дойде.

това зацапване вече втори ден ме влудява....ту зацапва, ту не. светло кафяво - може би защото е премесено с Циклогеста. преди час имах малко розово петно, сега пак е бежаво. да взима да идва като хората и да се приключва, голям зор....не знам да звъня ли в болницата, да не звъня ли....идва ли, не идва ли, да продължавам ли с инжекции и лекарства, не ли...

# 484
Shantii, не пусна ли второ чхг? Възможно е заради лекарствата да не почне нормален цикъл, а може и да се е покачило чхг-то.

# 485
Shantii, не пусна ли второ чхг? Възможно е заради лекарствата да не почне нормален цикъл, а може и да се е покачило чхг-то.

Иренка, не искам да се бода 10 пъти и да ми е тъпо след всеки. Решила съм да пусна ЧХГ в сряда, както искат от клиниката, за да ми признаят резултата и повече да не се спекулира.
То аз четох за имплатационно кървене, ама за моя случай ми се струва смехотворно - какво имплатационно на 10ти ден, като имплантация на бластоцист става между 2 и 5 ден след трансфер. Така че това го отписвам като опция.
Вероятно може да е от лекарствата това зацапване.

# 486
  • София

Иренка, не искам да се бода 10 пъти и да ми е тъпо след всеки. Решила съм да пусна ЧХГ в сряда, както искат от клиниката, за да ми признаят резултата и повече да не се спекулира.
То аз четох за имплатационно кървене, ама за моя случай ми се струва смехотворно - какво имплатационно на 10ти ден, като имплантация на бластоцист става между 2 и 5 ден след трансфер. Така че това го отписвам като опция.
Shantii, не искам да ти давам напразни надежди. Трансферираха ми 1 бластоцист, свеж трансфер беше. Нямах никакви симптоми, но тайно се надявах да стане нещо....първо инвитро....казах си, че няма да стане от раз, всички почти 2-3 и повече опити имат... едва ли ще стане. На 10-ти ден направих уринарен тест, излезна мнооого бледа втора черта, зарадвахме се и вечерта прокървих в кафяво, казах на мъжа ми, че са приключили нещата. На 14-ти ден правих кръвен тест в клиниката, за да имам доказателство, че всичко е приключило. И какво излезна ЧХГ 700. Днес съм в 25+4. Успех на теб, от сърце ти го желая!❤

# 487

Shantii, не искам да ти давам напразни надежди. Трансферираха ми 1 бластоцист, свеж трансфер беше. Нямах никакви симптоми, но тайно се надявах да стане нещо....първо инвитро....казах си, че няма да стане от раз, всички почти 2-3 и повече опити имат... едва ли ще стане. На 10-ти ден направих уринарен тест, излезна мнооого бледа втора черта, зарадвахме се и вечерта прокървих в кафяво, казах на мъжа ми, че са приключили нещата. На 14-ти ден правих кръвен тест в клиниката, за да имам доказателство, че всичко е приключило. И какво излезна ЧХГ 700. Днес съм в 25+4. Успех на теб, от сърце ти го желая!❤

Благодаря мила за куража и подкрепата, но ти на 14ти ден си имала 700, което на 10ти, когато си била с бледа втора черта, е бил вероятно около 100-150 (ЧХГ се удвоява на 36-72ч). Това значи, че на 8ми си била около 60-70. Моето ЧХГ на 8ми беше 9.2. Няма дори база за сравнение, колкото и да искам да има!
Благодаря ти! Желая ти много леко раждане и лекота и успех до края на бременността ти!

# 488
Shantii , имах предвид да пуснеш чхг, за да можеш да си спреш лекарствата. В първата ми клиника така искаха на 14 ден чхг, а аз го пуснах по-рано и понеже си беше отрицателен тестът си ми казаха да спирам лекарствата. Въобще и не коментираха, че съм пуснала по-рано кръвен, а аз го направих, за да знам има ли изобщо имплантация.

# 489
Shantii , имах предвид да пуснеш чхг, за да можеш да си спреш лекарствата. В първата ми клиника така искаха на 14 ден чхг, а аз го пуснах по-рано и понеже си беше отрицателен тестът си ми казаха да спирам лекарствата. Въобще и не коментираха, че съм пуснала по-рано кръвен, а аз го направих, за да знам има ли изобщо имплантация.

Да, ЧХГ ще пусна на 13 ден в сряда. 14ти ден ми се пада четвъртък, но след като в петък ми се караха, че съм се тествала рано и няма да приемат 9.2 резултат, защото нито бил отрицателен, нито положителен, казаха, че най-рано 13ти ден биха приели стойността на ЧХГ. Чак след това ще спирам лекарства.

# 490
Shantii, от сърце ти пожелавам бременността ти да се развие успешно.

Аз имам една биохимична бременност с бавно нарастващо ЧХГ докъм 20, изследвано за период от една седмица, по 2-3 единици на ден се качваше Sad и после спря. Имам и една успешна бременност. И при двете имах имплантационно кървене след 12ти ден за 2-3 дни. Спряха ми аспирин, клексана се продължава. Прогестеронът ми казаха да не го слагам влагалищно докато има кървене. Тогава бях на утрогестан и го приемах през устата.

Имплантацията завършва, когато ембриончето е на десет дни, но разкъсването на кръвоносни съдове от стената на матката си продължава и след това. Стига да не е кръвоизлив, всичко е наред.

Сега се включвам осем дни след трансфер на две пет-дневни. Сутринта пуснах кръвен тест и чакам резултат. При нас имаше толкова много опити преди да се появи синът ни, че сега ако стане от раз, ще се чувствам истински благословена.
Кураж момичета!

# 491
Shantii, от сърце ти пожелавам бременността ти да се развие успешно.

Аз имам една биохимична бременност с бавно нарастващо ЧХГ докъм 20, изследвано за период от една седмица, по 2-3 единици на ден се качваше Sad и после спря. Имам и една успешна бременност. И при двете имах имплантационно кървене след 12ти ден за 2-3 дни. Спряха ми аспирин, клексана се продължава. Прогестеронът ми казаха да не го слагам влагалищно докато има кървене. Тогава бях на утрогестан и го приемах през устата.

Имплантацията завършва, когато ембриончето е на десет дни, но разкъсването на кръвоносни съдове от стената на матката си продължава и след това. Стига да не е кръвоизлив, всичко е наред.

Сега се включвам осем дни след трансфер на две пет-дневни. Сутринта пуснах кръвен тест и чакам резултат. При нас имаше толкова много опити преди да се появи синът ни, че сега ако стане от раз, ще се чувствам истински благословена.
Кураж момичета!

Зацапването продължава, ту повече, ту по-малко. Само еднократно вчера имах розово петно, иначе си изтичат като кафяви слузи. Утре тестът на ЧХГ ще си каже думата - 13ден ще ми е, но няма как да пренебрегна 9.2 на 8ми и да имам каквито и да било надежди. Как ти беше ЧХГ при успешната бременност?
Едно знам със сигурност - че при следващ опит, никога няма да си изследвам ЧХГ на 8ми ден, а ще си чакам поне 12ти чинно, защото тези излишни главоблъсканици и спекулации само тормозят психически...явно лекарите не от кеф настояват да се чака да минат 14 дни, явно има защо.

Благословена да си със ставане от раз и днес да видиш един страхотен резултат!
Благодаря за подкрепата!
Стискам ти палци.

# 492
Записвам се и аз вече официално сред вас борбени дами със ЗЕТ на два 5- дневни ембриона от днес. След трансфера съм на 3х2 утрогестн, сутрин Медрол, 3х2 но шпа и 3х1 естроферм. С неизяснен стерилитет, нямам тромбофилия и генетични мутации. Абе всичко шест. Стискайте палци това да е моят опит! И успех на всички чакащи!

# 493
lady25, успех!

Shantii, не помня резултата си от предния път. Беше много висок, т.к бременността стартира като двуплодна и тествах в пета г.с.

Днес е 115! Не вярвам на очите си.

# 494
juniper Страхотен резултат, дано да са се хванали и двечките! Лека и безпроблемна бременност ти пожелавам. Аз също имам един син и в момента съм бременна с близнаци в 17 г.с.

Общи условия

Активация на акаунт