Дългото чакане след трансфер-тема 94

• 47 472
  • 749
  •   1
Отговори
# 630
Shantii цяла седмица те следя и стискам палци. Съжалявам за твоите перипети. Не мога да си представя какво ти е тези дни, но явно си силна и се надявам всичко да приключи успешно и да нямаш повече такива тревоги.

# 631
Да, мога да кажа, че сравнително леко го изкарах и мисля, че вече съм по-добре. Задължително ще се отчета след прегледа и с нетърпение чакам хубави новини и от теб! <3
Благодаря, мила, за подкрепата, и чакам 2те новини скоро от теб ❤

Shantii цяла седмица те следя и стискам палци. Съжалявам за твоите перипети. Не мога да си представя какво ти е тези дни, но явно си силна и се надявам всичко да приключи успешно и да нямаш повече такива тревоги.
Усещането е сякаш си на влакче на ужасите-ЧХГ 9 падаш, вдъхнати надежди - вдигаш се, зацапване - падаш, ЧХГ 50-пак си горе, течение и болки-падаш, ЧХГ 142-горе си, кървене с още по силни болки-долу си….и това за 7 дни…уморих се много, просто вече искам да свършва всичко, все тая как. Вече ме е страх да бъда горе, защото знам, че следва падане.
Болките вчера и днес са нетърпими…през деня всичко е наред, вечер става ад…вече мразя вечерите, болките са сякаш ме разрязват с ножове отвътре. Това неспиране на лекарства и инжекции, и нонстоп ЧХГ тестване просто ме измъчи и само отлага очевидното и мъчи само.
Нито ми е кофти, нито ми е радостно, само искам да се почувствам човек - да не ме боли и да спре това влакче…доста е объркващо всичко, чисто психически, толкова стигаш предела, че вече не си убеден дали искаш повече високо ЧХГ, или искаш повече този зор да свърши, да заспя една нощ без болки, които ме разкъсват, и да се събудя една сутрин без страх от тоалетната и това, което ще видя.
Но жив човек с всичко свиква - този път беше натрупан опит, следващият ще е успех, вяра се иска.

# 632
Да, мога да кажа, че сравнително леко го изкарах и мисля, че вече съм по-добре. Задължително ще се отчета след прегледа и с нетърпение чакам хубави новини и от теб! <3
Благодаря, мила, за подкрепата, и чакам 2те новини скоро от теб ❤

Усещането е сякаш си на влакче на ужасите-ЧХГ 9 падаш, вдъхнати надежди - вдигаш се, зацапване - падаш, ЧХГ 50-пак си горе, течение и болки-падаш, ЧХГ 142-горе си, кървене с още по силни болки-долу си….и това за 7 дни…уморих се много, просто вече искам да свършва всичко, все тая как. Вече ме е страх да бъда горе, защото знам, че следва падане.
Болките вчера и днес са нетърпими…през деня всичко е наред, вечер става ад…вече мразя вечерите, болките са сякаш ме разрязват с ножове отвътре. Това неспиране на лекарства и инжекции, и нонстоп ЧХГ тестване просто ме измъчи и само отлага очевидното и мъчи само.
Нито ми е кофти, нито ми е радостно, само искам да се почувствам човек - да не ме боли и да спре това влакче…доста е объркващо всичко, чисто психически, толкова стигаш предела, че вече не си убеден дали искаш повече високо ЧХГ, или искаш повече този зор да свърши, да заспя една нощ без болки, които ме разкъсват, и да се събудя една сутрин без страх от тоалетната и това, което ще видя.
Но жив човек с всичко свиква - този път беше натрупан опит, следващият ще е успех, вяра се иска.
Не искам да ти давам празни надежди ,но да ти кажа аз имах и биохимична преди тази със зацапването .. и изобщо не съм имала болки с нея ,просто си ми дойде нормален цикъл ,а бях със 10 дена закъснение.. и аз те следя и ти стискам силно палци ,да не спиш ама от едно такова пухкаво бебе като мене 😘

# 633
Блгодаря, Трев, за вдъхнатите сили! Знам, че всичко ще е наред по един или друг начин, и ако моето ембрионче е отпаднало, то е било за добро. Детенцето ще дойде след научените уроци, явно имам още за учене, ще се науча.
Една мила снимка на една от общо двете ми котки, която всяка вечер с болките ми, ляга така в опит да помогне:

Спокойна нощ, дами! Добри новини да се чуват през идващата нова седмица!

# 634
Момичета, въпреки пословичния ми оптимизъм, май започвам да се отчайвам. Вече втори ден БТ 36.7.та въпросът ми е има ли тук момичета с ниска БТ и положителни резултати? Днес ми е 6- ти ден след трансфер на два 5- дневни ембриона.

# 635
Момичета имам нужда от мнението ви.. много съм разтроена .. направих си уринирен тест, съответно е отрицателен..няма бледа втора вечерта няма нищо... Днес ми е 8ми  ден на три дневни ембриони.. има ли шанс за нас изобщо как мислите..? Sad

# 636
Лейди, аз съм по принцип с висока температура. Да ,ама след положителния тест беше нормална. Аз така или иначе го бях отписала опита, както нееднократно съм писала тук, ама скоро чакам да си прегърна резултата.
Мишони, на 10 ден след трансфер на 3-дневни с високочувствителен тест мибеше толкова бледа чертичката, че като пратих снимка на ММ и реши , че е отрицателен. На 12 ден, когато ми искаха кръвен от болницата , чхг беше 200, а чертичката беше вече видима , но не и много ярка. И пак да подчертая- уринните тестовете бяха обикновена лентичка с чувствителност 10.

# 637
Мишони, рано е още за тест, още по- малко за домашен. Изчакай поне още 2 дни и си пусни кръвен.
 Ирен, притеснява ме това, че до преди 2 сни БТ беше около 37.3, а сега изведнъж втори ден 36.7. Вчера си помислих, че може да е т.нар имплантационен спад, ама днес вече започвам да се притеснявам.
 Дано и още някой да изкаже мнение.

# 638
Мишони, рано е още за тест, още по- малко за домашен. Изчакай поне още 2 дни и си пусни кръвен.
 Ирен, притеснява ме това, че до преди 2 сни БТ беше около 37.3, а сега изведнъж втори ден 36.7. Вчера си помислих, че може да е т.нар имплантационен спад, ама днес вече започвам да се притеснявам.
 Дано и още някой да изкаже мнение.
Лейди, не знам как да ти помогна със съвет, а много искам. Но ще ти дам моя случай - вероятно ембрионът е загинал, тестът от днес ще го докаже, но темп ми е 37.5. Така че тази температура мисля, че е много индивидуално нещо. Моята приятелка въобще не е вдигала от самото начало. Горе главата, момиче, не позволявай на малките неща да те травмират и да ти влияят негативно. Сега трябва да си спокойна. Стискам палци, всичко ще е наред ❤

Момичета имам нужда от мнението ви.. много съм разтроена .. направих си уринирен тест, съответно е отрицателен..няма бледа втора вечерта няма нищо... Днес ми е 8ми  ден на три дневни ембриони.. има ли шанс за нас изобщо как мислите..? Sad

Мишони, хвърляй ги тези домашни уринарни, забрави ги! Изчакай още 2 дни и върви на кръвен, той ще каже истината Simple Smile

# 639
Шанти, аз все още вярвам в теб, както и в себе си. Сигурна съм , че днеш ще извадиш тлъсто ЧХГ. Просто ме притеснява това спадане, но да се надяваме, че е имплантационно. Току що имах и леко розово върху тоалетната хартия. Сложих ежендневна превръзка да видим дали ще има още. Всъщност ми е доста рано за цикъл.
 Стискам палци на всички чакащи!

# 640
Шанти, аз все още вярвам в теб, както и в себе си. Сигурна съм , че днеш ще извадиш тлъсто ЧХГ. Просто ме притеснява това спадане, но да се надяваме, че е имплантационно. Току що имах и леко розово върху тоалетната хартия. Сложих ежендневна превръзка да видим дали ще има още. Всъщност ми е доста рано за цикъл.
 Стискам палци на всички чакащи!

Това розово много ми харесва мила! Имах го 2 дни преди да пусна теста на 13я ден със стойност 50, който беше. Хайде, пази спокойствие и почивка и те искам скоро затлъстяла на ЧХГ ❤

# 641
Момичета ,минавам да ви кажа за моето ЧХГ на 11 Ден - 358,90mlu/ml Heart
Пазете се ,бъдете здрави и нека всяка една чуе най- благата вест !
И Shantii днес да изскочи с едно хубаво ЧХГ HeartHeartHeart

# 642
Абе момичета на трансфер съм днес тсх ми е 3.41 прогестерона над 80нг/мл..... какво се случва... неразбирам

# 643
Еех, най- накрая някой с категорично добра новина. Честито и до финал. И дано повлечеш крак и за нас!
 Шанти, благодаря за подкрепата!

# 644

Ах че хубавоооо, пу пу пу, много се радвам, Мимс! ❤❤❤ Тихичко честито 🍀

Абе момичета на трансфер съм днес тсх ми е 3.41 прогестерона над 80нг/мл..... какво се случва... неразбирам
Какво те тревожи Кики? Прогестеронът за трансфер е супер, моят беше <60нг/мл. ТСХ е завишено, но е нормално, ако си имала стимулация. Говори с ендокр за увеличаване на дозата на Еутирокс или вмъкване на такъв, ако не пиеш.

Общи условия

Активация на акаунт