Нашите кухни - тема 88

• 47 102
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Втори вариант.

# 601
Определено вторият .

# 602
  • София
Няма ли да е трудно ползването на кафе-машината на 2рия вариант?! Има плот и хладилникът е напред.

# 603
Вторият. По-добре се прелива в помещението. Първата повече тежи.
И аз съм ЗА

# 604
Вариант 2!При едно това предполагам е микровълнова няма ли да е трудно да се ползва така скатано?

# 605
Здравейте! Решение за този ъгъл има ли 🙄?

# 606
Може да се облече с плоскост. Или пък плакат на Левски Simple Smile
Или същите шкафчета, но по плитки.

# 607
Да, по- плитки шкафчета.

# 608
Защо просто не сте изградили колоната? Какво ще правите на това ПлотЧЕ?
И успех с реденето и поддържането на витринките и откритите лавички.  Аз умишлено ги избегнах.
Като цяло мисля, мое мненеие, че имате много и различни елементи за една малка кухня

# 609
Триъгълни рафтчета, на които да редите подправки.

# 610
Вариант 2!При едно това предполагам е микровълнова няма ли да е трудно да се ползва така скатано?
Кафе машина е, фурната и микровълнова са една върху друга.

# 611
И двата дизайна не са лоши, обаче по-важното е - отваряне на врати на хладилник/фурна/чекмеджета, достъп до уредите. Да не се блъскат едно с друго или да се правят йога пози да си докопаш чашата с кафе например.

# 612
Левскарката, най-лесното решение е да се скрие кьошето с една висяща китка -

или с цветарник - мрежа от този тип, само че ъглов, на който да се закачат малки саксийки с цветя и подправки

Цветята отново се завръщат на мода в интериора.
Ако не си падаш по цветя - някаква подходяща декорация, часовник или нещо подобно.

Ако се направи облицовка с плоскости като на вратичките, само ще се подчертаят многото ръбове.
Рафтовете биха били добра идея, обаче на левия край май пак има някакви открити рафтове /освен ако не е монтирана вратичката/ и няма да се съчетаят добре - два различни типа рафтове, на една стена, пък и като се натрупат с разни посуди, визуално много ще се натовари картинката.

# 613
Решихме да остане вариант 2. Нооо сега имам друга дилема - как да разпределя цветовете в кухнята? Моля за мнения или препоръки 🤗

# 614
Третият от мен.

Общи условия

Активация на акаунт