Нашите кухни - тема 88

• 47 064
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
По-назад беше писано, че не е естествен мрамор, а порцелан грес.
пропуснала съм го това
в такъв случай ,няма голяма драма с водата по страницата,примерно
присъединявам се към мненията за разпределение встрани,а не централно

# 646
Аз се присъединявам към мнението да направите плота като бар-плот, т.е. плотът да стърчи. Така хем няма да се удряте в ръбовете на този куб (в този му вид), хем ще можете да го ползвате и за бързо покапване.
Чисто визуално с бар-плот не стои толкова тежко.

# 647
Здравейте, с какъв препарат почиствате такава мивка. Цвят антрацит https://evroset.bg/mivki/mivki_ot_silgranit/mivki_blanco_elon/ku … _tsviat_antratsit

# 648
Момичета,кой ви вгражда уредите 🙄Кухнята ни я сложиха,но единия уред дойде по-късно и сега няма кой да го вгради Sad

# 649
  • София
Момичета,кой ви вгражда уредите 🙄Кухнята ни я сложиха,но единия уред дойде по-късно и сега няма кой да го вгради Sad

Simple Smile)))))))))) Мъж в къщи нямате ли си Mr. Green

# 650
Имам,но не вярвам да се справи Grinning

# 651
  • Велико Търново
Зависи от уреда, според мен дърводелците не подвързват уредите с вода (смесител и съдомиялна). Останалите си ги вградиха монтажистите на кухнята. ММ ест после дооправя милиметрите разлика, но той си е откачен маниак на детайла.

# 652
  • София
Имам,но не вярвам да се справи Grinning
Тогава най-лесно е да се обадите на този който ви е монтирал останалата кухня.

# 653
Монтажниците са от Икея тк и кухнята е тяхна,а следващите им дати са за средата на Януари.Rolling Eyes Съжалявам,че поръчах техника извън България и се забави с ден,два и изпусна монтажа.Ще се опитаме да се справим и ние:)Мс много

# 654
  • София
Монтажниците са от Икея тк и кухнята е тяхна,а следващите им дати са за средата на Януари.Rolling Eyes Съжалявам,че поръчах техника извън България и се забави с ден,два и изпусна монтажа.Ще се опитаме да се справим и ние:)Мс много

Може ли да кажете колко време ви отне от проектирането до монтирането на кухнята? Мислим да поръчаме кухня от Икеа и имаме час за проект на 3.12.

Също така и други да споделят доволни ли са от Икеа кухните си, че концепцията ни беше скъпия да прави кухнята, но се усети, че няма как да стане, когато си на пълен работен ден и това ти е хоби.

# 655
Супер доволна от Икея. Получавате качествен продукт, с гаранция за монтажа, частите, механизмите и т.н 25 г ако не се лъжа.
Нашата е от 2015. НапрВихме няколко проекта докато изберем.
С една панта на съдомиялната имахме приберем, поне 3 пъти виках техник от тях - без никакъв проблем!
Дори я правихме на 2 части. Възползвахме се от промоции като безплатен монтаж или доставка или плащане на равни вноски без оскъпяване.
Само си снимайте касовите бележки/фактури.
Хубавото е, че всичко после е съвместимо и също може да се оборудва постепенно. Днес рафтове, утре метални чекмеджета, кутии, разделители и т.н

# 656
Доволна съм от това,че можех да си я направя така както искам без да се притеснявам ,че някой дърводелец няма да ми я прецака.Гаранцията разбира се е много важна.
Отне ми адски много време.
 Час за проект-2 седмици.Взимане на мерки от тях-3 седмици(беше лятото и имаха някакъв намален състав) Втори час за корекция -1-2 седмици.
Час за изписване -10 дни.На деня на изписване се оказа,че тк нашата кухня е черна и идва от другия им склад трябва да отидем след 3 дни.Монтаж на кухня -след 7 седмици.
Кухнята е супер,но има някои неща ,които трябва да се коригират,разбира се не мога да разчитам на тях тк първия свободен час бил 17 януари.
Яд ме е ,че монтажа им е тооолкова бавен,иначе вс си е супер и пак бих купила от там.За тази сума толкова хубава кухня не мисля,че бих имала от другаде.

# 657
  • София
А гаранцията дали важи, ако си я монтираме сами?

# 658
А гаранцията дали важи, ако си я монтираме сами?

Важи. Нашата кухня е от Икеа, но я монтираха майсторите, които ни правиха ремонта на целия апартамент. Просто си пазете фактурите.

Иначе ние много бързо се справихме с кухнята на Икеа. Проекта всъщност аз си го направих, с икейците се видяхме онлайн за половин час (ние сме в чужбина и от няколко месеца всички такива консултации са виртуални), за да видя точно как стои проектът цветово и за да получа подробен списък с всички нужни дреболии. Три дни по-късно майсторите отидоха до Икеа и взеха всичко. Само миялната я нямаше, та за нея ходиха в една друга Икея на 50 километра. На мен мисленето ми отне много време, защото исках комбинация от два цветя, пък точно определени плочки на пода, пък докато измисля плота и гърба, сто пъти си сменях мнението и бая часове изкарах в самата Икея. Но пък съм много доволна от резултата.

# 659
Здравейте, новаци сме в ремонтите и ни предстои купуване на кухня от ИКЕА. Много ще се радвам на всякакви съвети.

Първото ми притеснение - Бутнахме си комина и сега трябва да си избием дупка за аспиратора навън. Алтернативата е абсорбатор с филтри, но мненията май не са обнадеждаващи. Някой има ли впечатления. Нашия майстор, който ни прави ремонта няма да се занимава с кухнята. Виждам, че монтажа от икеа май няма да го бъде преди януари и си мисля за други майстори. Някой може ли да препоръча, става въпрос за Пловдив?

Също извиняван се ако повтарям въпроса, но ако някой е поръчвал скороколко време се чака от финализаиране на проекта до доставка?

Благодаря Simple Smile)

Общи условия

Активация на акаунт