ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 36 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • В офиса
Да им върви по вода до последния звънец на 12-и клас. Да намерят верни приятели, да имат незабравими моменти и да излязат от гимназията по-умни, по-целеустремени, по-щастливи, по-уверени, отколкото влизат. Heart

# 406
   Нямахме време за снимки този сутрин, но и тази от завършването ще свърши работа.

# 407
  • София
Flowers Four Leaf Clover Да им върви наистина по вода на децата и днешният ден да бележи едни бляскав старт, с много успехи и щастливи мигове с нови приятели.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 14:03 от Kally May

# 408
  • София
На добър час на всички деца! Дано имат една хубава и успешна година.

Ето и набора

# 409
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Скрит текст:
Flowers Four Leaf Clover Да им върви наистина по вода на децата и днешният ден да бележи едни бляскав старт, с много успехи и щастливи мигове с нови приятели.
Скрит текст:
Да не е в същото училище?
Не знам кое е било вашето училище, Добри. Ако искаш ми пиши на лични Wink

изпращането на седмокласниците Simple Smile нямам по-замазана снимка. Simple Smile
Скрит текст:
съжалявам, на снимката имаше и други хора, не е редно да ги поствам насам - натам.
компенсация. Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 10:05 от st. Dobri

# 410
Много нетърпелив да отиде половин час по рано. Но пред училище вече беше пълно от още по-нетърпеливи
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 09:26 от тити

# 411
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
оооо, имае си и моторизиран младеж. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 412
  • Ланкър, планините Овнерог
Говорих сега с мъж ми, ще види какво е положението и може той да иде с нея (хоум офис е той).
Ентусиазирани деца виждам, да са все така до бала.
Моята се е поспекла, не е от контактните, дано бързо да свикне, че сестра й беше в депресия първия срок на 8кл. После всичко стана повече от прекрасно, но...

# 413
  • София
Ехааа, Тити, колко яко, че е отишъл с колелото Hug !
Ако нашето училище ни беше по-близо, като нищо бих го пуснала и моето момче така да се придвижва.

Гита Ог, дано бързо преодолее първоначалните притеснения. Мисля, че всички деца си се притесняват, просто някои го показват повече от други. Моят е от отраканите и комуникативните, и му казах днес ако види някое по-свито и срамежливо дете, да обърне внимание и да го приобщи. Вярвам, че ще му се отдаде, защото го раздава и галантен, когато реши.

# 414
Тук всички се придвижват с колела или скутери, доста е натоварен трафикът с тях.

# 415
  • София
На добър час, момичета и момчета! Здраве, успехи, усмивки! Овладявайте леко нови знания! Успех на всички, заети с това дело!

Нашият юнак потегли, тържеството само  за 5, 8 и 12 клас в двора на училището, после час в класната стая. Толкоз.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 22:21 от Futfut

# 416
  • София
По вода да им върви. Мотивиращи преподаватели и добри хора да срещат. С много усмивки да вървят по пътя си.

Futfut, твоят младеж има досущ същата "прическа" и телосложение като моя Simple Smile

# 417
  • София
Ето ми произведението:
(В буквален и преносен смисъл.... и не е с кецове, но със задължителния клин Joy сигурно много съжалява, само тя беше с обувки)
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 16:54 от Desem

# 418
Спорна и присъствена учебна година!!! Много успехи, да са здрави, бързо да свикнат с новите училища, да намерят добри приятели и да случат на добри учители!

# 419
  • София
Прекрасни и красиви са ни децата. Да са ни живи и здрави.
Desem, и моята девойка беше със същата прическа, а в училището видях поне още 10 - ина госпожици с букли.
Нашето тържество мина. Беше много мило и трогателно и аз както вчера писах пуснах няколко сълзи. Прибрахме се доволни. Девойката се била запознала с три момичета от "старите", каза че били мили. Друго пък им искало тел. номера за да ги добави във Вайбър групата. Госпожата и тя била много добра и се шегувала през цялото време.Раздали им традиционнте за СМГ тениски и нея е било малко яд, че е жълта, защото вече имала жълта, но пък каквото такова 🙂
Сега разпуска, после ще излиза с приятелки и от утре вече започва сериозното учене.

Общи условия

Активация на акаунт