ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 36 064
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
Олив, ще ходим на частно така или иначе, така че ако може да споделиш кой е.
Не съм намерила друг. Днес звънях пак в стария кабинет и никой не вдига.

# 391
  • София
Успешен първи учебен ден утре на всички наборчета в новите школа! Нека са им на късмет! Да им донесат много нови дългосрочни приятелства, знания и незабравими спомени!
Моята наборка и тя ще започва в 7:30ч, та и тя в кюпа за тръгване от вкъщи най-късно в 6:30ч. Ще се нагласяме някак спрямо новия график. 🙂

# 392
  • Варна
На добър час на всички деца в новите им училища! Да бъдат здрави и с желание да учат всичко ново! Да попаднат на вдъхновяващи преподаватели и да намерят нови приятели! Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover
Успешна учебна година!

# 393
На добър час на всички наборчета! Да попаднат в сплотен клас! И набора започва в 7,30 , но сутрин ще го карам, защото ми е на път за работа.

# 394
  • Ланкър, планините Овнерог
На добър час!
И моята ще е от 7.30ч, на една спирка й е училището, но все пак ще става по-раншко от до сега. До сега бяха от 8.00ч, а у-щето е пред блока.
Ся ми е тъпо, че я послушах и няма да съм отпуск днес, за да ида с нея. Сама ме отряза миналата седмица, но май сега й се иска да не е сама.

# 395
На добър час на всички наборчета!
Откриването при нашия е в 13 часа. Само 5 и 8 клас. За другите няма откриване на УГ. Спяха като тръгнах за работа. Опитах да ги събудя и двамата с думите " Днес е празник" на което големия отговори " Да бе, празник" Simple Smile

# 396
  • София
https://bg-mam.ma/p/1294937/43465003
С две думи родителите във Френската успяха! Много съм горда с тях!

# 397
Късмет, здраве и много успехи на всички деца през новата учебна година.
Дано тя е присъствена и много весела.

# 398
Много бързо след всички вълнения покрай изпити, 1-2-3 класиране, прием, подходящо училище, дойде първият учебен ден😻. Нека нашите деца да бъдат здрави, да имат възможност за присъствено обучение, да придобият много нови умения и знания,  и да създадат ценни и стойностни приятелства в тези години🙂❤! Попътен вятър и успех на новото поприще.
П.С. И понеже такива събития много ме вълнуват, със сигурност ще пусна някоя и друга сълза☺.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 09:27 от silan

# 399
Честит да е първия учебен ден!
Гита От, и моята беше категорична,че не иска родител с нея, а сега в последния момент сякаш е склонна да я изпратя. Ама и аз не съм пуснала отпуск и няма да стане.

# 400
  • София
Честит първи учебен ден.Bell
Нека е успешен за всички.... и присъствен
Бъдете здрави

Закуска за шампиони от нас Joy
Палачинки с фъстъчено масло и лимонада Joy
Скрит текст:

А снимката а ла Добри и Марини по-късно, че ще имате къщи вместо баща ми бояджията, мама коафьора Joy

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 15:11 от Desem

# 401
  • София
На добър час на всички наборчета! Нека имат една здрава и пълноценна учебна година! 🍀🥳❤
Аз тъкмо си изпратих моето чедо.Пуснах и аз една сълза. Винаги ми става много мило...

# 402
  • София
Нека да е успешна и присъствена новата учебна година. Всички деца да намерят добри приятели в новото училище и да ходят с желание всеки ден на училище. На добър час на всички деца 🍀
Нямам снимка в гръб, но и тази би свършила работа
Скрит текст:

# 403
Честит първи учебен ден на всички наборчета!
Да намерят страхотни приятели и вдъхновяващи учители!
Какви красотички показвате! Да са здрави Simple Smile

# 404
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
чудни девойки са. Simple Smile
даже в гръб виждам усмивката. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

много весел, пъстър и запомнящ се първи учебен ден в новите училища.
а за триото и розето... сякаш съм на нашето завършване на годината. Simple Smile Simple Smile да не е в същото училище?

Общи условия

Активация на акаунт