ОСМИ клас 2021/2022: Учебната година предстои, нека по вода да им върви!

• 35 657
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
  • София
И при мен стои активен стария. Надявам се да го махнат автоматично. Ако продължи да е наличен след като потвърдят нови, тогава вече ще звъня да питам в Школо.
В приложението ролята ми на родител с ново училище вече е активна, но ученикът си стои с данните от 7 клас.
А като вляза през сайта всичко старо е изтрито, празно е навсякъде. Явно ще трябва време да се синхронизират данните.

# 331
Струва ми се, че старите акаунти ще си стоят активни, но пък надали ще са активни админ правата да се "пипа" по тях. Новите админи предполагам би трябвало да имат достъп само до настоящите акаунти, не и за старите...Така си мисля де.
А, yovanka е дала отговор на казуса Simple Smile междувременно.

# 332
  • София
yovanka, да, знам за какво хипотетично може да ползва Школо и е удобство за децата по принцип при комуникация с учителите. Но нашето училище има платформа за учениците, където те си получават заданията за ДР и пак там ги изпращат, както и съобщения до тях, уроци, упражнения, тестове за самоподготовка и пр. Самата платформа е нещо като уча.се и Школо в едно. Затова си мисля, че акаунт в Школо на сина няма да му трябва.

arino, горе в ляво има година (в момента 2020г.). Като се цъкне на нея, пада меню и оттам се избира коя година искаш да виждаш. Настоящата година не е въведена все още, затова виждате и старото училище. Когато новото училище активира новата учебна година, сайтът автоматично ще я зарежда. Старите години ще си останат във въпросното падащо меню.

# 333
вече не е активен. явно се измести. след излизане от профила и влизане пак. при детето е автоматично станало, но пак имаше излизане от профила, този път заради забравена парола, обаче, така че не знам как е било преди това Simple Smile

а, да, кали съвсем точно го е описала. като дам старата година, си стои пак стария профил. обаче през стария може би вече ще спра да получавам съобщения??

рали, стискам палци за майка ти. иначе големи премеждия, но всичко е наред и дано е все така наред.

# 334
  • София
Ала-Бала, благодаря Flowers Hibiscus И аз така тръгнах, но се зачудих дали трябва да заявя достъп или да чакам училището нещо да направи Joy А и го правя от мобилното приложение.

Olive, аз също успях да вляза в последната минута - какво беше това задръстване, не знам. Друг път Hug

Аз сега набързо поръчах решените задачи от учебника по математика, глождеше ме мисълта, че ще трябват Joy

# 335
  • Варна
Рали, стискам палци майка ти по-скоро да се справи с болестта и лошото вече да е зад гърба ви. Ивайло ще се справи блестящо, в това не се съмнявам! Успех и на баткото в университета! Имали сте много напрегнати дни, вие сте супер-фамилия! Hug
Бонанза, нападение от граблива птица звучи като екшън сценарий! Имам теория за подобни злополуки - вярвам, че такива ни спасяват от истински трагичи ситуации и гледам да ги приемам като помощ от * да не се озова в по-голяма беда.
Нашият класен се оказа голям ентусиаст, супер активен е в групата на класа, информира ни за всичко - помощите, школо, откриването на учебната година. Дано зарази децата с тоз ентусиазъм и успее да ги сплоти. От школо научихме всички имена на децата в класа, 10 девойки и 16 младежа (нормално като за МГ мисля). Познава се само с едно момиченце, с което са били заедно в ДГ и от тогава май само се разпознават по улиците Simple Smile Няма да присъствам на тържественото откриване, но ще я закарам и ще съм на стенд бай в района, за да я водя на очен веднага след това, дано хванем запазения час.

# 336
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз продължавам да не мога да влезна в това Школо. Минавам всички стъпки на регистрация и на края на вход - греда. А дъщеря ми явно влиза, но й изписва, че родител трябва да я одобри. Това, че не мога да вляза, значи ли, че от училището още не са ми въвели данните?

# 337
звънни на съпорта им.

# 338
  • Варна
Гита, това първа регистрация в школо ли ти е? И каква е грешката, която ти дава, на кой етап излиза?

# 339
И при мен стои активен стария. Надявам се да го махнат автоматично. Ако продължи да е наличен след като потвърдят нови, тогава вече ще звъня да питам в Школо.
При едното ми дете се оказа, че проблемът не в платформата "Школо", а от училището. Директорката още не е въвела новата програма, преподавателския състав ( имало  свежи попъления) и прехвълянето на децата от една паралелка в друга.
От училището ми обясниха любено, че много зор давам и че до 15.09 всичко ще е прехвърлено.
Обаче по справка с други родители от класа, едните имат нов профил и успяват да получат инфо в платформата, други не.
По какъв принцип става това разделение, все още проучвам.

# 340
  • Ланкър, планините Овнерог
Гита, това първа регистрация в школо ли ти е? И каква е грешката, която ти дава, на кой етап излиза?
Първа, да, до сега и при двете ми дъщери не са ползвали Школо, с други ел.дневници бяха. През настолната версия ми дава все едно е грешна паролата, натискам за забравена, попълвам си мейла, но не получавам в пощата нищо. През приложението ми дава тази грешка

# 341
При едното ми дете се оказа, че проблемът не в платформата "Школо", а от училището. Директорката още не е въвела новата програма, преподавателския състав ( имало  свежи попъления) и прехвълянето на децата от една паралелка в друга.
От училището ми обясниха любено, че много зор давам и че до 15.09 всичко ще е прехвърлено.
Обаче по справка с други родители от класа, едните имат нов профил и успяват да получат инфо в платформата, други не.
По какъв принцип става това разделение, все още проучвам.
При мен малкия изчезна от школо, когато добавиха Криси в новото училище, явно са затрили старите роли в акаунта. А другите, които ги виждат нямат смяна в училището на някое от децата, според мен

# 342
  • Варна
Гита, а други родители от класа успяват ли да видят вече новия профил на детето? Предполагам, ако още не е въведена информацията от страна на училището (при нас я въведоха вчера), регистрацията ти не би минала успешно и чак когато въведат всичко, профилът ти ще е активен и ще можеш да се логваш с имейл и парола.

# 343
  • София
По спомен отпреди години при първа регистрация в Школо беше точно, както Dive казва - първо училището трябва да въведе всичко, или поне някакви базови неща, за да се получи регистрацията и на родителите.

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 11:24 от Kally May

# 344
  • София
Тити, за кое училище си написала такива хубави неща?
На добър час на всички ученици и родители!

Общи условия

Активация на акаунт