Име за трета девойка

• 27 432
  • 730
  •   1
Отговори
# 615
eee, помислихме, че вече си родила бебето Simple Smile, а ти още мислиш името?  Изпускаш хубавата дата 22.01.2022 Simple Smile

# 616
  • София
Аз си бях харесала вчерашната дата (Бабинден), ама уви. Не ще да излиза. И още мислим името, да. 🤣

# 617
е, вече сме в първия градус на Водолей, искала е да е Водолейка, ще излезе тя

# 618
  • Крайбрежен район
Не ще да излезе, защото не харесва имената, които сте избрали. Joy  Шегувам се. Smile
Водолей е много хубава зодия. Една от най-любимите ми. Heart Дано след 42 страници да ти е била поне малко полезна тази тема и да не сме те объркали съвсем.

# 619
Нийче, радвам се, че и ти стигна до този извод със звученето, да не страда детето. Grinning Иначе всичко ще се нареди, ще си го усетиш. Стискам палци за леко и безпроблемно раждане и най-пухкавото бебче да гушкаш скоро!

# 620
Водолей е много хубава зодия. Покрай асоциацията с вода се сетих за Росица и Росина, а от там и за Ромина.😀

# 621
Ех..тамън и аз помислих, че вече има бебе, но уви. Да лорина за жалост звучи като урина. Може да я кръстите само Лора? Имам приятелка с такова име, а не Лорина.

# 622
Близко детенце на Ния май се казваше така, та затова отпадна. Значи сега чуденката е между Емили и Адела. Между другото съвсем наскоро чух за една 70-годишна жена (българка) Адела и много се изненадах. Хич не ми беше познато това, само Аделина знаех.

# 623
  • София
Да, Лора е малката дъщеричка на много близка моя приятелка и не искам да го взимам.
Макар че то ми беше фаворит когато избирах за каките. Елиза го бяхме избрали и другото име искахме да е цветно и за малко да е точно Лора.
Но сега вече не върви да го копирам..

В крайна сметка Адела и Емили ми харесват еднакво много и за всяко от тях имам добри причини защо да го избера, та дори и на мен ми е интересно накрая кое ще надделее🥰

# 624
Значението на имената Алис и Ария много подхождат на момичета зодия водолей, казвам като идея за други бъдещи майки. Виждам че авторката се е спряла на други две Simple Smile

# 625
защо подхождат

# 626
Ария е въздух на италиански. Ария кондиционаре е климатик. Ария е солово изпълнение на певец в опера. Определено не бих го използвала за име на дете.

# 627
Аз колкото повече чета Адела, толкова повече го възприемам и ми харесва 😉

# 628
Ария е въздух на италиански. Ария кондиционаре е климатик. Ария е солово изпълнение на певец в опера. Определено не бих го използвала за име на дете.
Ария ми е много странно, но съществува в България, да

# 629

Ария ми е много странно, но съществува в България, да
То в България съществува и Алия, Амая, аз лично познавам жена на име Амалия. С бг фамилия не го възприемам. Странна ми е модата и на Алия. Свързвам името с ар енд би изпълнителката, която загина в самолетна катастрофа през 2001. Няколко години по-късно името стана на мода. Странно ми е за българче, а и си спомням онази история.

Общи условия

Активация на акаунт