Име за трета девойка

• 27 426
  • 730
  •   1
Отговори
# 630
Между Адела и Емили бих избрала Адела. Емили не го възприемам с българска фамилия и ми е леко лигаво, но това си е просто мое мнение, важното е на родителите да се харесва.
Желая леко раждане!

# 631
Алис се казваше котката ми и след това една моя съученичка😂 Щом я погледнех се срщах за котката ми. Водолеите са  непредсказуеми, добри приятели, философски гледат на нещата.
За водолей ми подхожда нежно момиче, замислена, леко отваряна в облаците.

Кога ти е термина?

# 632
  • София
1ви февруари ми е термина.. Всеки момент може да се появи. Надявам се тук до 4-5 дни, най-много… Че вече едва се движа и откачам. 🙄
Около мен няма водолеи. Предпочитах козирог, че уж я водят по-силна зодия. Ама каквото-такова. 😁

# 633
  • София
О, радвай се, че не е козирог. 🤣 Леко раждане!

# 634
Останали са ви двата по-хубави варианта. Лорина най-малко от всички ми харесваше. Може и друго да ви хрумне в последния момент, щом все още нямате твърдо изразен фаворит м/у Емили и Адела. Емили е по-познатото име и навярно повече хора биха ви казали, че биха избрали него именно заради това. Аз смятам, че Адела мааалко по-добре пасва, нищо, че е по-нестандартно. И трите момичета ще имат собствена буквичка и собствен имен ден. Успех и леко раждане, ако все още не се е родило!!

# 635
Попринцип бих избрала Емили, но когато е в комбинация с Калия и Елиза ми стои по-хубаво Адела. Най-добре реши като я видиш на живо. Малко остава, аз пак помислих, че си родила😂

# 636
Ще е интересно ако най- накрая избере съвсем различно име Simple Smile

# 637
  • София
Най-вероятно ще е някое от тези двете, но кой знае..може и да ми бръмне някой бръмбар в последния момент. 😁

Сутринта голям смях ударихме, с един сайт, в който напоследък ровя. Там уж са всички съществуващи имена, събрани на едно място. Над 3000 женски и малко по-малко от 3000 мъжки. Естествено половината са някакви супер абсурдни.
И аз викам на каките да измислят едно число от 1 до 3000 и нещо, да видим какво ще се падне, може пък да е на късмет.
Те казаха 3055.. и 3055ти номер беше “Щирка”. 🤣🤣

# 638
  • Крайбрежен район
Nia_192 баш всички съществуващи имена не ще да са. Аз знам един сайт с над 50 000. Smile Моя приятелка от там избра име за дъщеря си.

# 639
дайте ги тия сайтове

# 640
  • Крайбрежен район
https://www.nombres.top/

Имаше още един, но не мога да се сетя как се казваше. Ще се опитам да го намеря.

# 641

Калия, Елиза и Адара
Калия, Елиза и Аполония
Калия, Елиза и Антония
Калия, Елиза и Аннабелла
Калия, Елиза и Амелия
Калия, Елиза и Тимеа
Калия, Елиза и Тиана

# 642
  • София
http://stratsimir.exsisto.com/ have fun..😁
Иначе аз говорех, че в този сайт тези 3000+ са само срещани в България имена. За такива, които са из цял свят, със сигурност ще са над 50000.
Ама тук в този освен нормални имена има и такива попадения, че свят да ти се завие

# 643
А плюсовете какво показват, колко е харесвано ли? Иначе ми е попадал този сайт, има уникални попадения. Grinning
Между другото, знам, че се избира между Емили и Адела, обаче покрай горния пост сега ми хрумна, че Калия, Елиза и Белла е уникално добра комбинация. Simple Smile

# 644
  • Крайбрежен район
Едва на А съм, а се заливам от смях. Аела, Аелита, Азела, Алексосия, Амарела Satisfied , Анабелка, Андрогена......Joy
Наистина ли има хора които се казват така? Какъв ужас! Scream

Аз съм за Адела. От последно предложените - за Антония.

Общи условия

Активация на акаунт