МАРТенските ни мишлета пълзят и се изправят на крачета!

• 8 066
  • 282
  •   1
Отговори
# 270
фотографа е размазан от кеф Crazyмного се радвам,че харесахте снимките-мерси Hugаз много обичам да снимам,
като падне снега и всички са в космонавти сигурно ще станат супер сладки снимки, като ги съберем бебешорите един до друг-като коледни джудженца Heart Eyes
Дарлинг ти няма ли да се присъединиш към групата Hug
Краси,Теринка  Hugвашите госпожици са големи красавици,нацелувайте ги от мен Heart Eyes
Зори миличка, за пъзелите за пода,мамите споменаха че от магазините за по един лев са взели а Веси ги е виждала преди и в Кауфланд.
мами кажете наистина къде ги продават другаде тия пъзели newsm78

# 271
Здравейте и от нас
Ние днес излязохме за малко.Ходихме на преглед (контролен).Уж сме здрави а течем от всякъде #Crazy Оказа се , че и Ели се се смалила от 68 на 66 см Joy
Аз също я изкарах без шалче , но тичахме на бегом до колата , защото тя си ближеше яката , т. е надиша се на студен въздух с отворена уста. Аз още не смея да я сваля на земята защото нямаме никакви постелки и сме само на ламинат , който  държи леко хладно.усетих го , след като и свалихме леглото на ниско и се наложи да посядвам до нея на земята LaughingАз много мразя постелките за под , но май ще ми се наложи да се обзаведа с такива Rolling Eyes

# 272
  • София, център
Здравейте, аз за тия шалчета се чудех като вас, но вече окончателно решавам че ще го изяде и ще си седи мокър! Затова с дъждобрана и това е...

Ние се обличаме с космонавт, а отдолу с чорапогащник, боди с дълъг ръкав и количката е с чувал! Но чесно да си кажа тия дни сме само по Мол-овете и не сме се разхождали навън, а в колите до там и обратно! Така, че даже отдолу е била и само по чорапки и боди, а за там си нося дрешка някаква!

Снимките са супер...Ема с това синьо око, май ... страхотна мацка ще стане... Laughing

Hug

# 273
Днес времето беше ужасно студено.
Прасенце за разходките съм на линия , нещо не се организирахме миналите пъти, но с голямо удоволствие smile3521

Креми честит 8 месец да ти е здраво и щастливо детенце! baloni

Някои беше споменал за кус-кус на пласмон пробвах го наистина съм доволна , няма бучки  и става много бързо( правих го с мляко , изяде го за нула време) feeding

За обличането на децата незнам , аз каквато съм зиморничева cold представям си как  ще се навлека , а на бебо горко му (незнам как ще понесат тези дрехи в/у тях сигурно ще подивеят )
ааа и най-вероятно няма да седят много мирни в количката- незнам!!!

Лека и спокойна нощ на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 274
Много хубави тия мартени4ки бе,пу пу,не мога да им се нарадвам HugДа ви се опла4а,реших да изляза на разходка,установих,4е асансьора е с4упен,но не се отказах,с бебето в едната ръка и коли4ката в другата се смъкнах до долу и какво да видя вали #Cussing out,а ние нямаме дъждобран,та аиде обратно.Умрях от яд Twisted Evil

# 275
Привет ,

за обличането направо не знам, все ме е страх, че го навличам много или другата крайност ,че му е студено.За сега космонавт не съм слагала, защото навън сме само до колата и след това до крайната цел.

Иначе Константин днеска за първи път се изправи сам на  4 крака, но не може да се движи.Поседи малко и се отпуска по коремче.Сега е един кисел, реве, спи му се и не иска да заспи и това е, оставила съм го на таткото да се оправя....

Аз съм му взела, но то е ясно, че ще се яде яко , при Тино всичко първо минава през устата.Ръкавички трябва да купя, имам едни , но те са тънички , за по-хладно вречем, но не и зимно.

Лека вечер

# 276
  • София
пуснах нова темичка! Hug
Ох,малкия току-що заспа,ще положа иаз морна снага,че нещо много се изморих...
Терина,много сладка и лъчезарна е Елинка!
Цунки на всички!

# 277
Ох, и аз много се накефих на снимките  Grinning
Танче, ти какво се оплакваш, че не яде Боби  Laughing Като го гледам си папка детето  Laughing

Мами, аз май се разболявам  Confused Много нещо започна да ме наболява гърлото  Confused За сега пия витамин С и смуча Стрепсилс, но май ще трябва да взема по-сериозни мерки. Лошото е, че сега съм в М и не мога да пия аспирин, а той ми помага най-много в такива начални фази  Confused

Майка ми днес е извела Маги за о/о 30-40 мин, за да купи памперси. Сефтосали са космонавта, но доста я е навлякла отдолу май - в ританки, боди, блузка и гащеризонче + шапка с шал. Доколкото разбрах не си е яла шала, защото е заспала почти веднага в количката. Това дете си е чист Овен. Когато беше хубаво времето не искаше да спи в количката и се разхождахме 1-1.5 часа и хайде в къщи да спим. Сега, като се скапа времето се сети, че и в количката можело да се спи  ooooh!

# 278
Весинка аз пак ще стана досадна препоръчвайки и на теб оксилококцинум но....................на мен супер ми помага при начални симптоми на грип.

# 279
Весинка аз пак ще стана досадна препоръчвайки и на теб оксилококцинум но....................на мен супер ми помага при начални симптоми на грип.

Да, може и него да го пробвам  Thinking Аз го ползвах по време на бременността, но може и сега да свърши работа  Grinning

Забравих да пиша за пъзелите, че ги имаше и в Метро. Но не във всяко Метро и не винаги. Примерно последния пък, като ходихме бяха свършили. Освен това ми казаха, че в някакъв магазин за играчки на първия етаж на София прес също ги имало  Peace

# 280
  • София, център
Това със спането в количката е така, защото са опаковани отвсякъде и се чустват сигурно като в майчината утроба! Laughing

Мария днес се събуди в 6 часа и мрънка половин час ( май запушен нос имаше ), но после пак заспа! Днес имаме уговорка за диско, т'ва-онова... дано да повторя последното страхотно изкарване! Mr. Green

# 281
  • София
като падне снега и всички са в космонавти сигурно ще станат супер сладки снимки, като ги съберем бебешорите един до друг-като коледни джудженца Heart Eyes
Идеята е страхотна!
С две ръце съм ЗА оксилококцинумаPeace  Много помага, желателно е да се вземе веднага при първите симптоми. Не е вредно и може да се дава и на бебета.
На последната разходка за първи път сложих шалче на Бояна. Тъй като в момента страшно се лигави, дадох бибичка и така нямахме проблеми.  Wink

# 282
Здравейте!

Днес е ужасен студ cold. Ходих да купя дъждобран за количката - НАЙ-ПОСЛЕ да се наканя. Мъж ми се смили над мен и реши да ме закара, че да не умра от студ  Mr. Green

Кристина от около 2 седмици се изправя в леглото си права, а от ок. 1 седмица ходи по дългата страна настрани. До сега нещо не стигаше горната част на леглото (от сгъваемите е) и драпаше да се закачи за мрежата ама зооор  hahaha Вече може да седи права обаче и въобще не иска да сяда или да ляга  Crazy, навежда се, взема си играчки, изхвърля ги, а аз ставам на маймуна да й ги подавам, само за да ги метне отново на пода. Само че и аз съм в дилема относно обувките  newsm78 Пускам я в леглото само по чорапи и някакви терлички, ама все пак с обувки или без обувки се прохожда.  newsm78

Напоследък имам чувството, че това дете стана по-злоядо от преди  Close Преди поне ядеше с охота зеленчуковите ми пюрета, но сега само върти глава и се налага да я залъгвам с разни "играчки" от рода на телефони, дистанционно и ключове. Единствените неща, които яде с охота са попара и бисквитена каша, също и някои плодови пюрета. Соковете започна да ми ги отказва  Twisted Evil Майка ми твърди, че няма какво да се сърдя на детето, защото и аз съм била същата. С тази разлика, че съвсем нищо не съм харесвала, а тя като ядяла каша и попара гладна нямало да остане  Mr. Green Свекърва ми твърди същото за мъж ми. Абе с две думи няма просто на кой да се метне ящна  Rolling Eyes

Ох, оплаках ви се!  Heart Eyes Лек ден на всички и дано следващата седмица да е по-приятна за разходки  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт