МАРТенските ни мишлета пълзят и се изправят на крачета!

• 8 080
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Здравейте  Hug
Тъкмо се връщаме от консултация - 8600, ама колко е порастнала така и не разбрах  ooooh!, защото Ема по принцип като види педиатърката започва да плаче  Tired та забравих да питам  ooooh! Иначе навън духа страшен вятър, но аз слагам дъждобрана, а и съм купила чувалче на количката, та Емата беше добре опакована  Heart Eyes Виж на мен ми замръзнаха ушите.
Мами, как се правят бульон/ супа и как се дават  Embarassed Извинявам се за въпросите, ама нали не съм готвачка по принцип  Embarassed А и Ема нали не яде нищо приготвено от мен - защото много ме бива   chef
Все още сме в отбора на беззъбите  ooooh!
Ето малко снимки и от нас:
http://bgphoto.net/photos/7305/o632972360420625000.jpg
http://bgphoto.net/photos/7305/o632972360249687500.jpg
http://bgphoto.net/photos/7305/o632972359258750000.jpg
http://bgphoto.net/photos/7305/o632972352383593750.jpg
http://bgphoto.net/photos/7305/o632976630156718750.jpg

хубав ден на всички Hug Hug Hug

# 256
 Здравейте,и аз да се включа най-накрая!Когато имам време ви чета,но напоследък все не ми остава време за включване.Две седмици ни гостуваха родителите на съпруга ми от Англия,меко казано пощурях ooooh! Уж баба в къщи,а се чудиш на кого да угодиш на бебе ли на свекърва ли? И на моя герой му никнат   зъбките,долните два почти изкараха сега излизат и горните два,на моменти прави кризи доста реве,но като чели сега е доста по спокоен с горните зъбчета.Снимките от срещите в парка са много сладки,надявам се някой път и ние да дойдем на среща,стига и времето да е по топличко.Едно от нещата които мразя е този студ на вън cold поне Коледа да наближи да се заредя с празнично настроение! santa2За сега това е от нас...Целувки..! Heart Eyes

# 257
Здравейте и честит първи сняг на малките бебоци Grinning

Ели , миличка , моите съболезнования и от мен !Бъди силна, много добре знам как се чувстваш , защото и моя баща почина преди 4 години.Мъчно е , времето лекува , никога няма да излекува съвсем , винаги ще има една частица в теб ,която ще е тъжна и ще е пълна със спомена за него. На Галето ти можеш сама най-добре да прецениш как да й кажеш .Доколкото съм чувала от теб тя е доста отворено и умно дете за възрастта си , такаче най-добре е да й кажеш истината , достаъчно голяма е(  хрумва ми да подходиш с някакво филмче ,което сте гледали , незнам ти си знаеш най-добре).Помисли си поне ,че баща ти е успял да види и да се порадва на внуци , а моя за съжаление не успя , а толкова много обичаше децата .
 Ох , и времето е едно такова тъжно ....

При този вятър и студ си седим в къщи и мрънкаме по цял ден.На Стела много бързо и омръзва всичко.Играчките много бързо им се насища , по-интересни й са разбира се дистанционното, мишката на компютъра , шнурчета ,торбички ,всичко що шуми ...
 С яденето имаме малък напредък Simple Smile Май ще си пада повече по сладичкото - вчера си хапна  с удоволствие пюре от круша , а преди малко изяде половин настъргана ябълка.Ами ако трябва ще правим китайски манджи - ако не прояде скоро зеленчуците!
 Усмивки от нас  Hug

# 258
А ,Ели , забравих да те попитам от къде купихте ботушките на Катето , че ние утре ще ходим на пазар? Кой е най-малкия номер?

# 259
Снимчиците от парка са супер бебоците са страхотни!

c-mira беборана Ема е голяма сладурана

За супички и больончета и мен ме интересува кажете как ги правите?  chef

# 260
Привет в този ужасно студен зимен ден cold

Мила снимките са супер !!!  Hug

Аз отдавна вече не се вманиячавам да мия играчките когато са паднали,  Анна-Мария вече лази и си пъха какво ли не в устата, а и мисля че така си създава имунитет.

Кажете от къде купувате тези килимчета -пъзели?

# 261
Здравейте момичета!!!
Тука е ужасен вятър! Няма да излизаме, ако не утихне до вечерта.
По темата за пълзенето на земята - аз от три дни го пускам на земята, като съм пост лала килимче, той все още се задържа на него, защото не знае да пълзи. Ако е като батко си може да пропълзи и след като се научи да върви. Laughing За играчките мия ги постоянно, плюшените ги пера, защото още не можем да се отървем от тази ангина, стана вече 24 дни. Баткото го повтори, а малкия го потрети.
Днес ни изби и 6 - я зъб. Дупенцето му е подсечено и спа много неспокойно, но това е само от гадните памперси. Беше мокър още в 2-ва часа през ноща. Днес сме изцяло на гърне без пампи. Упика за сега само един чифт. Grinning
Супички давам на Дани от две седмици. Много ги харесва. Пилешка, зеленчукова. Давам ги на обедното или следобедното хранене. Дани яде 4 пъти от които сутрешното и вечерното са АМ, а обедното и следобедното са или пюре или каша или супичка, киселче, кремче с бисквитки, мляко с ориз, попарка, скоро смятам да направя и грис.

# 262
МНОГО СА СИМПАТИЧНИ БЕБОЦИТЕ В ПАРКА
КАКВИ ЧОВЕЧЕТА СТАНАХА ТЕЯ БЕБЕТА
СТРАХОТНИ СА

# 263
здравейте и от нас! излязохме за половин час на разходка и направих грешката да не си взема шапката, така ме продуха тоя гаден вятър. Пресияна си беше на завет в количката и се виждаха само едни очички и носле.  Simple Smile За пръв път й сложих космонавта и в тази връзка искам да ви попитам, как обличате бебоците под космонавта? според мъжа ми не трябвало да я обличам прекалено отдолу, защото така космонавтът няма да топли както трябва, защото няма да остане място за въздуха вътре, който всъщност служи за изолация. Така че днес отдолу Писи беше по чорапогащник, боди с дълъг ръкав и пуловерче. Мислите ли , че е достатъчно?
по темата за чистенето на играчките, мисля, че вече не е нужно непрекъснато да ги мием, аз поне от около месец съм спряла да ги мия на всяко падане на пода, но ако паднат навън, не й ги давам. След акто бебоците са във възрастта на пълзенето, вече е излишно такова старание, все пак няма да живеят в стерилна среда занапред.
От два дни давам нещо като попара на Писи, половин сухарче с една чаена лъжичка извара и малко вода. не е особено очарована, може и аз да не я правя както трябва.Не искам да слагам захар.
и накрая да ви питам, мами, някоя давала ли е кестени на бебчо? днес минах през пазара и ми хрумна дали да не пробвам да й дам, нали уж са полезни.

а, и много са сладки всички бебковци от снимките, като спре вятъра и може да се правят пак по-дълги разходки, вече и аз ще дойда Simple Smile

# 264
  • София
Снимките от парка са просто чудесни. newsm10 Браво на фотографа. smile3501
На следващата срещичка ще ви представя Бояна. Дано да са и избили няколко зъбчета и да е по-спокойна. И ние днес за първи път няма да излезем навън.  cold Дано утре поне вятърът да спре.  Hug

# 265
Да ви почерпим-днес Марти става на 8 месеца  Misc Baby Bottle beer newsm38

Ние все още нямаме зьби,даже венците не са подути. Днес излизахме за около 2 часа. Но с дьждобрана. И тук е много студено и като гледам Родопите как са се белнали,така ми се ще да си ида на Тетевен. Много ми е домьчняло. Sad

# 266
  • София
Привет,мами! Hug
Ние днес излязохме за 30-40 мин.,е-е-ей,голям студ бре!Вие слагате ли шалче на устата и нослето на бебоците newsm78,аз днес му купих шалче,иначе до сега беше само с шапка и ръкавици.
Много са хубави снимките от срещичката! Heart Eyes
C-mira,Емичка е голяма хубавица,с тия сини очички... newsm03
Честито на Марти! newsm51
Зори,пъзелите аз лично съм ги виждала в магазините "Марсел" ,аз моя го взех от магазин за един лев.

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 17:00 от tasia

# 267
Абе аз не мога да си обясня нещо за тези шалчета. На моя хубостник не сьм слагала и се сьмнявам,че ще сложа. Той така се лигави и така лапа всичко,че ако сложа шал това означава,че ще е вечно мокьр ,а риска да изстине така е по-голям. Вие какво мислите?

# 268
Много хубави снимки, бебоците са страхотни Hugа бебе Ема е голяма красавица Hug

# 269
Здравейте!
Много хубави снимки, много хубави бебоци и мами, разбирасе Wink
Ние днес излязохме за малко, мисля да я извеждам всеки ден за малко, за да се каляваме. Но проблемът мие ,че Елина много трудно я задържам в количката, то е едно въртене, едно чудо...не иска да стои там и това е. Аз под космоната слагам термочорапогащник, боди с дълъг ръкав и пуловер. Мисля,че е достатъчно, поне за сега
А супичката я давам преди обедното хранене, но днес пробвах да я дам за закуска, но на Елинката много не й се понрави Simple Smile
Ето малко снимки и от нас:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=74112

Последна редакция: пт, 03 ное 2006, 17:15 от terina

Общи условия

Активация на акаунт