На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 182
  • 286
  •   1
Отговори
    Априлските съкровища!

13.03-Рая на jenny_K, 30 г
    15.03-Мадлен на Mystic, 27 г., France
    19.03  -Маргарита на buble, 29г., София
    20.03 - Ина на pegi, 26 г., Г. Оряховица
    25.03-Екатерина на snej_7, 25 г., В. Търново
    26.03-Тони Чаено момиче, 26г., София
    26.03- sesil2006, 29 г., София
    27.03-Георги Dezy, 29г., Варна
    28.03- Калоян на desi, 29 г., София 
    28.03-Христо на hriskata, София
    29.03-Боян на mimi75
    29.03- Михаил на MTania, 30г., София
    29.03-Анита и Владимира на Zorry, 22г., София
    30.03-Калина на DIS_M, 24 г., Русе
    31.03- Невена mama meca, 29 г., София
    31.03- Христо на ~Цвети~, Асеновград
    01.04  -Ана-Мариа на diabet mama
    01.04- Матей на Вени*, 35 г., София
    01.04  -Станислава на natali_sl, 26 г., София
    02.04-Пресил на Филипа, 26 г., Русе 
    02.04-Симеон на IKI_79, Силистра
    02.04- Христо на Танина, 25г.,  Бургас
    02.04-Радослав на зени, 27 г., Варна 
    03.04-, Иван на adyto, 30 г., Смолян
    03.04 - Ивайло на юл4е, 27 г., Пловдив
    03.04- Йоана на ~клио~, 35г.
    04.04-Христо и Юлиян на nadiaeuro, 27 г., София
    04.04 -Пламен на Катя (Сливен), 28 г. 
    04.04 -Сами на kremakula
    04.04-Симона на Cherepahova, 27 г., София 
    04.04-Реа на ramama, 25 г., София
    06.04 - Иван на ladye,31г София
    07.04 -Давид на Beauty, 24 г., Русе
    07.04- Ивайло на Vaska, 23 г., Благоевград
    07.04-Ивайло на nokon2, Варна
    07.04–Деница на dibo, 27 г.
    09.04-Елена на polia_bs, Бургас
    09.04- Огнян на silvanka, 27 г., София
    10.04. -Виктор на elica s, 22 г., Плевен
    10.04-Емил на bobbi, София
    10.04-Теодор на mama79, 27 г.
    10.04-Гергана на ani80
    10.04-Ина на tusana
    10.04-Емил на ra4e
    11.04-Ивайло на Rossi, 30 г., София
    11.04- Даниел  на bubka, USA/Пловдив
    12.04- Мадлен на elima, София
    12.04- Алекса на missZ
    12.04-Явор на Me4o Puh, София
    13.04- Александър на sminscho, Варна
    13.04-Ивелин на muni, 21 г., Варна
    13.04-Дениз на tsachi, 30 г., Бургас
    14.04-Виктория  на g_genova 
    14.04-Валентин на amoritka, Германия 
    14.04-Деян на musashi
    15.04-Християн на yacek bs, София
    15.04-Соня на renni79, 26 г., София
    16.04- Кристиaн на Misty, 24 г., София
    16.04-Милена на Tatjana, 30 г., Франция
    16.04-Димитрина  на galiabalq 
    16.04-Иван на anna.r, София 
    17.04-Станимир на Dan4eto-Kalpazan4e, 26 г., София[/center]
    17.04- Моника  ДесиМ, 30 г., Червен Бряг
    17.04-Тони на skarlet#
    17.04-Златомир на коко
    17.04-Мартин на deninas, 27г., София
    18.04- Дея-Мария на Дея, 21 г., Карнобат
    18.04-Валентин на renkata, 28 г., София
    18.04-Йоана  на Ivka, 24 г., София 
    19.04-Ема  flowered, 29 г., София
    19.04-Яна  на nuni, 22 г., София
    19.04-Радост на furor 
    20.04-Александър на petia p p, София
    20.04-Йоан на lessy, В.Търново
    20.04- Димитър на анна мария, 26 г., София
    21.04- Анжела  на мимка   
    21.04-Йоана  Pa-pa Las Vegas
    22.04- Велизар danislavkova, София
    22.04-Мария  Zarka, 33г., USA, NY 
    22.04-Стилян на Nadeto, 21 г., София
    23.04– Велина на envia на 31 г. & син на 4 г.
    23.04   Диляна  на Иленка
    26.04–Стилиян на iveta76
    27.04–Скарлет-Елизабет на-Rina
    27.04-Юлиан  на petrovavania
    28,04-Мартин на PetyaP
    30.04-Мартин на 6u6i
    1.05-Кристиян на zori2005
    02.05-Даниел на Chance 
    02.05-Илиян на Rossica_G

Нашето албумче: Потребител: Aprilki Парола: 2006 и на новото  aprilkidwe Парола: 2006-2

Нещо повече за нас

Полезни връзки: www.mama.start.bg/, www.deca.start.bg/, www.bebe.start.bg

Как да превърнете 8-те “ревливи периода” на бебето в магически крачки напред

Предложения за теми!
    от Чаено момиче
    1. АПРИЛ се появих със рев, сега живота ми е голям кеф!
    ladye:
    2. "И в слънце, и в студ, априлчетата вън сноват"
    3. ""

[/list]

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 17:55 от Дея

# 1
    • София
    Дея, мреси за темата! Копирам написаното в другата:

Галя, напълно е възможно - аз имах този проблем с Лора навремето и щом я сложих на стол такова ядене падаше...!
    За упражненията, ако искате да ви изпратя снимките, които пратих на Филипа или тя да ви ги пусне, зощото не съм сигурна, че съм ги запазила!

Сега за консултацията - 9260 / + 320/,75 см / 0/! Не съм изненадана - бодитата му не умалават и от там се усетих, че си седим на едни исъщи размери! Взеха ни кърв, а утре ще занесем урина!

Ние също не пием нищо освен кърма - вечар предложих сок от ябълка, който според мен беше божествен на вкус, но не и според Матей, който се втръсна все едно бях дала оцет! На плодовите пюрета по същия начин реагира! Явно ще си давам както до сега смесено със зеленцуците и плод!

# 2
    Рина това е линка:
    http://www.babycenter.com/refcap/baby/babyfeeding/1400680.html
    Оказа се че го има само в американската версия на сайта, в английската и аз не го намерих, там е дадено по-описателно и общо.

# 3
    Момичета,така и така ще пооправям темата наново /първата страница/ще махна всякаква информация,освен албумчето ни,да махна ли и именните дни?/заради това,че се заема голяма част от темата  Rolling Eyes /Да оставя само мъниците там и данните,а всичко останало аут Rolling Eyes И също да подновим снимките ?! Thinking

galiabalq чувствата и реакцията ти са обясни ми,не се притеснявай!Понякога и на нас ни е нужна доза почивка  Hug
    Това което описваш и малката мина през този период,аз я храня до момента все още в проходилката,за нова година ще получи столче  Rolling Eyes

Чаена,аз лично също вече се обърках с тези проходилки  ooooh! ,не знам точно как да наглася степента,нито да е на пръсти,нито да е много ниска  Rolling Eyes ,но не разбрах как точно  сам трябвало да седне и да се изправи  newsm78 

# 4
    Галябаля все едно описваш държането на Радост, и аз се чудя какво й става на Шишаркова, нито пюре иска,нито каша, сега и банан отказва, само АМ,нооо,дано е само период, дори в стол като я слагам не помага...
    уф, съвсем забравих, МНого хубаво заглавийце на темата    bouquet
    Радост я мажа с крема на Бюбхен и съм доволна
    за сладкото- и аз обожавам,но с тез кила гледам да се ограничавам...
    за косопада - подстригах се преди два дни късо и почнах да пия бирена мая на таблети, а кожата ми също е в окаянно положение,затова се надявам  - с един куршум- два заека....бирата,де....

# 5
    • Boston, MA
    Да се запиша тук - едва изчетох старата тема и вече всичко забравих ... Embarassed

За захранването и ние имаме спорове със свекърва ми (но изпълнява де, не се съгласява, но храни по нашата "схема"). Най-големия спор е за "забелването", но, слава богу, не пипа.

Дани го кърмя сутрин 2 пъти (но да кажем една голяма закуска) и вечер 2 пъти (да кажем една голяма вечеря), през деня се изцеждам само веднъж вече, та освен едно хранене с кърма от бутилка има още 2 с АМ. Значи 5 млечни хранения, плюс едно зеленчуково пюре за обяд, едно плодово следобед и вечер каша с плод смесена. Мецанке, и аз не карам по конкретна схема, само гледам да има и мляко.

И да - ябълковия "сос" е пюре. Аз съм купила един голям буркан органичен такъв, без добавки, и му давам на Дани от него, въпреки че е за големи.  Да похваля баща му - направи му пресни пюрета онзи ден за седмицата. А снощи аз заспах рано-рано (по старото време), а той не само направил на Дани млякото за другия ден, ами заредил миялната и сготвил цяла руска салата!

Бузите мажем с Мустела, сега пък крачетата нещо са са изсушили - почвам да го плескам с Авен. Косата ми още не пада, чак вече ми омръзна толкова дълга. Ще вземем да направим един съвместен фризьор с Данича.

Дея, мерси, мила, за темата - на всички грижи отгоре! Гласувам за намаляване на информацията отпред!

Ооооопс - честито на големите седеммесечковци от вчера и днес!

Много сладък Преси! И Марти! И Скарлет!

Вчера бубчо беше маскиран като заек, ще гледам да пусна снимки скоро. Зарче, МисЗ, давайте вашите снимки.

Хайде, мацки, бягам, после пак ще чета!

# 6
    • 2 етажа над тавана
    Да се разпиша и в новата темичка  - Дея как намираш сили при всичките грижи, направо си страхотна! Hug
    И аз съм за намаляване на информацията в началото. И ако трябва ще дам снимка на Маги от днес, ама сигурно пак няма да се справя с размера  Whistling

# 7
    • София
    Уф, пак изтървах дирята на темите тук  ooooh! Дея, шапка ти свалям, направо си ми пример за деен човек!  Hug Та преди Леката нощ да ви пратя мноого целувки и гушкания  Hug !

# 8
    • София
    АААААаааа, не! Дея не  Naughty Сега ти се радвам на новия аватар и чета нещо обидно за майката на Дея-Мария! Тука сто човека ще ти кажат, че това не е вярно! Бързо да го оправиш да не викам подкреплението Mr. Green !

# 9
    Включвам се за минутка, за да честитя 7-ия месец на Преско, Симеон на Ики, Христо на Танина и Радослав на Зени!

Вени*, извинявай, но поне те подмладих малко  Wink. Иначе аз на малкото Вени е трябвало да честитя не на теб  Embarassed .

Ето и нашия костюм за Халоуийн - не сме розово мишле, както мислех, ами Розовата Пантера. Освен това Мимата не беше в настроение да позира, щото и беше горещо.
    http://www.snimka.bg/album.php?album_id=72020&photo=7

Някой знае ли защо като кача снимки в снимка.бг излизат леко рамазани?

Бубич, МисЗ, чакам вашите костюми Mr. Green .

Дея, благодарности за темата и си изтрии, моля, надписа под аватара, щото не си подхожда със снимката  Hug .

# 10
    • Boston, MA
    Ето обещаните снимки на заека:

А, и да не остане по-назад от Иво, който си яде кошарата, Дани реше да почне табуретката:

Хайде лека нощ (или по-скоро добро утро)!  Hug

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 07:09 от Бубка

# 11
    Добро утро и от нас.
    Честито на месечковците

# 12
    Добро утро! Hug
    Честит рожден ден на Ики!    bouquet  bouquet  bouquet
    Честит 7-ми месец на Сими,Христо, Дани и Илиян! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
    Хайде и ние да почерпим днес за 7-те месеца на Преското  baloni newsm64  Wine Glass 

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 09:54 от Филип@

# 13
    • 2 етажа над тавана
    Бързам, бързам аз да честитя на зета празника, пък то вече са ме изпреварили, че и почерпка даже има Mr. Green
     newsm51 newsm51 newsm51 Филипче, жив и здрав да ти е Преско, много любов да ти дава и да те обсипва с много целувки!   newsm51 newsm51 newsm51

smile3525Честито и на останалите месечковци - Ицко на Танина, Ради на Зени, Мони на Ики, Дани на Chance и Илиян на Роси. smile3525

Бубка, Зарка, много са сладурски мъниците, да ги схруска човек Hug

# 14
    • София
    Охо, почваме да празнуваме, ми хайде тогава:
    Честит Рожден Ден на Ики!  newsm59
    Честито на месечковците ни Преско, Ицето, Сими, Ради, Мони, Дани и Илиян !    ura

Много хубави тез малките хелоуинковци, бе! Аз пък, за пръв път откакто разбрах за този празник, не съм се маскирала Cry Ама пусти заплес, как можах да забравя  smile3555

Баси, не стига, че времето е отврат и ми е ужасно настроението, ами и сега гледам новините и дават как са почнали да строят път в/у тракийско светилище  #Crazy  Как може, бе, ... другите нации си измислят история и правят чудеса с някакви пършиви археологически разкопки, само да привличат туристи, а ние рушим всичко!  Confused  Е не сме ли тъпаци?!

Общи условия

Активация на акаунт