На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 182
  • 286
  •   1
Отговори
# 15
  • Русе
Добро утро и от мен (вече от офиса)!
Честито на 6 и 7 месечните ни момченца и на рожденичката Ики!!!  smile3525
Брех, само мъже сте раждали на тази дата...

Дея - прекрасна както винаги!  HugХайде и аз да те нахокам  Naughty... От опит вече мога да кажа, че двигателното развитие на детето не зависи толкова от "компетентността" на майката. На тези месеци, синът ми вече обикаляше прав кошарата си и се возеше ПРАВ в количката (хванат за гюрука), отделно си и пълзеше като торпедо...А, ето мома Дилянка - не може абсолютно нищо, обича да се излежава като бейче и това е...А са деца все на същата майка-калпазанка! Crazy

Ринка, Татянка, Бурка - благодря за примерните менюта, и на мама Меца за разясненията! Peace Много ми беше полезно..., че вече нямам и време да се ровя да чета...

Много са ви сладки хелоуинчетата! Heart Eyes

Сега се сещам и какво исках да питам (дано да е попадало на някой)...Понеже съм голям фен на треволяците и винаги си имам голям запас и асортимент във фризера, се чудя освен спанак (който още не съм въвела), могат ли да се дават лапад, лобода, киселец и откога?

Слънчев ден на всички!

# 16
Добро утро и от нас.
Времето вече става отвратително. Ще се затворим по къщите.
Марти саботира днес мисията -даване на урина, а пък нямам друг колектор. Добре че поне кръв дадохме. Хемоглобина ни е 117 - ниско ли е ? Как е вашия?

# 17
  • София
Ей, Филипа, потекоха ми лигите от тез палачинки  eat

Купихме си вчера шапка, шал и ръкавички и сега чакаме първия сняг  Nature Snowman  Само не знам, как ще ги изтърпи малкия ръкавиците, снощи като му ги пробвах, беше много нещастен и голям зор видя докато ги махне  Mr. Green

Пете, тази сутрин и нашата мисия с колектора беше невъзможна  Laughing  Освен урина, бяхме събрали и друг материал, ама те май няма да ни го искат  Mr. Green

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 11:33 от Renkata

# 18
4ESTITO NA MESE4KOVCITE Hug
gledaite BTV

# 19
. Хемоглобина ни е 117 - ниско ли е ? Как е вашия?

Хб-то ви е супер! 
Аз отивам да гледам бтв, но искам първо да направя нещо като сбогуване - чакам всеки момент да ни спрат нета, щото този месец няма сми да го плащаме - Младен ще си взима компютъра в София другата седмица. Ще мога да се включа пак чак на края на месеца или началото на другия, тогава ще съм на гости у мама и ще ползвам компа на братото. Така че ако не се чуем повече, ви желая здраве и по-малко бели!

# 20
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧКОВЦИТЕ НИ СЛАДКИ! Hug Heart Eyes Hug

Цветенце, мерси за оказаната ми чест! Wink

Дея, не се самообвинявай така, моля те!  Naughty И махни този ужасен надпис - не само на снимката не ти подхожда, а и на теб самата!

Двигателната активност на бебето и според мен е индивидуална и не зависи от обучението толкова. И двете ми деца не съм ги учила, но все като имам нещо за шетане и като няма помощ - оставям ги в кошарата и те сами си се учат, също не използваме шезлонги, проходилки и пр. - само столче, само докато се храним. Напоследък оставям Вили и на земята, при брат й, като си играе. Снощи от 1 до 2 ч. сме упражнявали - Вили се изправя на коленца в кошарата, стои така доволна, а като измалее - не знае, как да легне, мама става - слага я да легне, тя веднага тръгва да става и пак същото - повече от час. #Crazy

# 21
Честито на месечковците и чрд на Ики!    bouquet

Петя, хемоглобина ви е за пример!

Юлче, ще ни липсваш  Hug

Деичка, аз съм "за" намаляването на информацията и "против" такива кощунствени надписи на аватара ти  Hug

# 22
ние пък сме с хрема цяла нощ не е спал защото не може да диша и ужас само се дави като тръгна да му слагам капки или да го почистя пищи и ми бута ръката
мерих му температурата имаше 37,6 като сваля 5 значи 37,1 това значи ли че има температура newsm78

# 23
  • София
И ние съберахме урина / явно това е всеобща мода! Laughing/, а дали е успешно ще видим след малко като станат резултатите!
Поздрави и целувки на всички праднуващи!
Петя, страхотни стойности! надявам се на същите или поне подобни!
В момента Мати с голям интерес ме наблюдава седнал на краката ми с мен пред компа - много му е интересно какво правя!

Слушам и по телевизията предаването искрено и лично и майката от кърмаческия говори много добре!

# 24
Петя, мисля, че Т ви е наред. Ти ли беше давала рецепта за домашни капки за нос? Вчера питах, но никой не си призна... Crossing Arms

Пуснах БТВ-то, но водещата и постоянното й присъствие на втори ред столове - не мога да ги трая!  Naughty Само темата разбрах - храненето и затлъстяването на децата, както и че все още не сме ги стигнали американците по затлъстяване... Rolling Eyes

Докато се кърмим и Велина не се спира - тя пък си държи краката с ръцете, при което не знам как яде нормално...  Shocked Давам й моята ръка да държи, но понякога се сърди на това.

# 25
Дея, поздравления за темичката.     bouquet

Честито на месечковците- Пресил, Симеон, Христо и Радослав!   bouquet

Честит Рожден Ден на Ики!  nbirthday

Много сладки малките хелоинчета- Дани и Мими, Скарлет нямаше костюм тази година, но дечицата, които хлопаха на врата за сладости  бяха много хубави и аз се запалих догодина да купувам спец.костюм.

Татянка, тук по английско ни насърчават да даваме разнообразна храна, на всеки 3 дни може да се прибавя нещо ново. А предният път педиатърката каза, че щом детето мине 6м. може да кара по смело с храните, само да се внимава с главните алергени. Та така...

Юлче, да не ни забравиш...

мама меца, благодаря за линка   bouquet

# 26
ЧЕСТИТО НА ПРАЗНУВАЩИТЕ БЕБЧЕТА!
Дея, и аз съм ЗА намаляване на информацията и благодаря за хубавата темичка.

Петя, моята лекарка каза, че до 37,5 е възможно да варира температурата на бебетата, но за по-сигурно се обади на педиатъра.
За сенките - да заглежда се и то много. Вечер имаме шоу на сенките, баща й й прави разни фигургки по стената. Голям смях паса.

От снощи има подобрение в яденето - сложих я седнала срещу мен и О, боже...детото яде и ми се хили (е, добре де, понеже и бях сърдита татко й я храни (за 1 път), ама на мен се хилеше, защото бях отстрани.) Ядохме царевична каша. Много и хареса. Снощи направих и оризено брашно, да видим дали ще го хареса.
Какво мислете за каша - грис? За или против?

Юлче, включвай се когато имаш възможност Hug

# 27
envia не съм аз някой друг е

# 28
Дея, пропуснах да ти изкажа благодарности!  bouquet
юлче, ще ни липсваш и ше те чакаме пак да се включиш, вече като софиянка Mr. Green
галя, от майки с които излизам тук знам, че на Детска кухня дават грис на деца като нашите, ама дали може е друг въпрос.Щото те и с прясно млако готвят Whistling
Вени, защо чак сега ще изследвате Мати, не го ли направихте като навърши 6 месеца?

# 29
Е, не изключвам прясното мляко. С вода и после АМ. Незнам дали ще има проблем.

Общи условия

Активация на акаунт