На априлското глезанче вече трябва му юрганче

• 9 189
  • 286
  •   1
Отговори
# 45
нуни, това Мачу Пикчу ли е?

И на мен на това ми заприлича  Simple Smile

# 46
  • София
Юлче, отдавна се каня да прочета надписите под снимките в албумчето ви - много се смях! Страхотен тозиИво и е много напред с материала!
Филипа - що бе ние сме наддали само 320 гр!

# 47
  • София
Вече изпадам в тих ужас от захранването  #Shocked   ooooh! ooooh! ooooh! .....
Абе, Данче, седни изпий една бира, да се успокоиш!  Mr. Green
И аз по едно време бях така и си взех книжки, брошурки, свалих си статии от интернет и взех да се образовам за захранването. Да, ама не! Още по-зле..., такава обърквация  настана, че името си забравих от шаш. И после, си направих режим като на Юлчето, не го спазих нито веднъж, че не съм такъв човек Mr. Green , ама се поуспокоих и нещата си дойдоха не мястото.  Peace

Фил, като го измерят Преско другия месец, ще видиш, че ще си е наддал добре!  Peace  Щом си хапва юнака, значи няма проблем; просто доста бързо стана смяната на храната при него и сигурно му трябва малко време да се освести.  Hug

А на Вальо днес му е яко поспалив ден, от сутринта не му се събира и 1 час да е бил буден smile3524

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 13:18 от Renkata

# 48
  • 2 етажа над тавана
Аз в захранването се ръководя от насоките на доки, от четената информация и от майчиния си инстинкт - гледам да балансирам някак между трите, дано накрая не се проваля Praynig

Иленка, аз давах по веднъж цвекло-листа и спанак с картоф, но не мисля, че трябва да има проблем и с другите листни такива, само да не са нитратни.

Ох, това време ми скапва настроението Wear Umbrella

# 49
Е Ренка, та той режимът е пожелателен, де! Обикновено се пропуска я вечерята, я обядът, а някои дни - и двете наведнъж... Ама важното е да се знае, че има седмично меню, ако свеки или мама питат. - Яде ли детето днес? - Даааа... (само млякоооо...)

Филипка, ще качи другия месец. Не се притеснявай, ние изживяхме същото при това без да сме минавали от кърма на АМ.

Юлче, отдавна се каня да прочета надписите под снимките в албумчето ви - много се смях! Страхотен тозиИво и е много напред с материала!

Тенким, тенким и двамата за комплиментите  Mr. Green

# 50
mами, пък да ви питам, ако бебо се наака като сте навън в такова време (ее,не точно днес, но в студено време имам впредвид), сменяте ли папмерса....защото онзи ден Радост ми се наака и аз влязох в един вход за да й сложа нов,че не ми се прибираше, нооо вчера пак същия номер........беше си студено вече и аз се прибрах този път........

# 51
уф, ето забравих да напиша:
Радост като мина изцяло на АМ за един месец беше наддала само 150 грама и на мен ми се видя чудно тогава.........

# 52
КОЛКО НОВИ МАМИ НИ ЧЕТАТ!  Grinning АМИ ХАЙДЕ ВКЛЮЧЕТЕ СЕ ДЕ! Hug

# 53
Данче с това захранване голяма обърквация но хващаш един вид и караш по него Peace
в тоя студ по добре да се прибереш за пампрса според мен
ние ядем на обед по 180гр пюре и даже иска още Heart Eyes
АМ по 160мл вечер по 180но му остава

# 54
Aaaa точно Мачу Пикчу е Peace Голяма мечта ми е да отида в Перу, въобще Латинска Америка цялата я обожавам и искам там да живея. Даже си бях избрала къща във Венецуела Laughing

# 55
Аз още не съм била поставяна в ситуация на заголване на дупе в това студено време Laughing
И аз да питам нещо, малко тъпичко, ама EmbarassedТакааа, като приготвям кашата понакога слагам и 150 мл вода, за да се получи, зависи от марката.Та тези 150мл мога ли да си считам за "изпити" или са си към твърдата храна?Уф, дано разбрахте, ама нали все се опитвам да го наливам с тезности, всеки грам му броя.

# 56
Филипка, нямам опит с кашите, но следвайки същата логика днес сварих една ябълка в много овесена вода, в която после я намачках, за да ни разкара.  Rolling Eyes Аз си я броя за изпита вода, дори и да греша... Thinking

# 57
Вече изпадам в тих ужас от захранването  #Shocked   ooooh! ooooh! ooooh! .....
Хич не се шашкай много-много.То от много информация накрая човек се обърква.
Аз Люси съм го хранила по старата българска схема, както всъщност се хранят повечето деца в България - здраво, право си ми е детето, да чукам на дърво нищо му няма,нито пък е развил някакви алергии. И сирена попара е ял, и кисел, и каши.
Сега като знам толкова много неща и аз се обърках по едно време кое е правилно, и кое не, ама вече си му давам да яде без много да се замислям.
Единственото нещо, което не мисля да давам до 1г., това е кисело мляко, прясно мляко и разни цитрусови плодове.
Честит 7-ми месец на Преско![Малееее колко женски сърца ще има разбити.... Wink
Фил, защо се притесняваш за килограмите - нали след 6 месец вече качват по-малко, защото се движат повече, изразходват повече енергия. Преско си яде нормално според мен поне, знаеш ли, че на Йоан максимума е 150гр. АМ или каша, а от пюрета малко повече от половин бурканче.
И той последният месец е наддал 300 гр.

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 14:07 от ЛеСиТо

# 58
  • София
...Та тези 150мл мога ли да си считам за "изпити" или са си към твърдата храна?...
И аз това се чудех тея дни - ако в пюрето сложа 3 лъжички АМ (1 се разтваря в 30мл вода) и добавя примерно 40 мл вода, останалите 50 мл течност, които са нужни за доброто усвояване на АМ-то трябва да си ги изпие после, нали?  newsm78

Навън заваля! Хайде, честит най-първи сняг на нашите бебоци!!!  Nature Snowman Close-mas:

Последна редакция: чт, 02 ное 2006, 14:30 от Renkata

# 59
ЧЕСТИТ ПЪРВИ СНЯГ[/color]

Общи условия

Активация на акаунт