Днес изобщо не сме излизали, а аз съм и настинала и сега много ме е страх да не се зарази Вики. Сложила съм си една маска на лицето, че само кихам и подсмърчам ама дано да има ефект и да не разболея детенце.
И аз само бърша и мия всичко, но си мисля, че като проходи няма да има спасение - ще пипа всичко и навсякъде.
Иначе ние вече не играем с играчки - не са й интересни и иска всичко друго, което види. Хит са ни дистанционното и gsm. Не си ги слага в устата, само ги разглежда и като й омръзнат ги оставя.
Научила се е да вика - "мамо" и да протяга ръце да я взимам.Освен това май вече си има любима играчка - една шарена маймуна, която като й я взема започва да пищи неистово и да си я иска обратно в леглото. Днес 2 пъти заспива като я гушка и й дърпа краката.
Ей такива работи при нас тези дни.
Целувки и и

!!!

Може да изстине. Уж затварям вратата,но пищи ,трьшка се ,абе ужас.
каквото и да ти кажа знам, че няма да помогне.... Прегръдки за теб ии близките ти!!!
. Дайде идея за подарьк за пьрви рожден ден-момиченце.. Ще ходим на такьв на много близко семейство. Аз се бях спряла на нещо,но се оказа,че вече са им подарили.Мислех да пусна тема,но мамата чета вьв форума и не искам да ме надуши.
понеже отдавна не съм писала, ако Бобата ме остави сигурно ще пиша много
а вие знаете ли колко време може да се пазят замразени пюретата?