Туба Бюйюкюстюн, "Запленяваща сърцето" и проектите преди и след това - тема 253

• 57 822
  • 739
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте
                          ЗлатиСниноваКанти
                                     Росси

Благодаря ви момичета,за всичко,което споделяте.

Канти Желая ти много,много здраве,късмет и благополучие.

Original: https://pbs.twimg.com/media/FAnVTQUXIAkwMJy?format=jp..

Приятен следобед,дами и се пазете.

# 91
Здравейте момичета,
посрещнахме и октомври, годината почти се изниза.
Благодаря за всичко,което сте споделили.
И днес имаме разни нещица.
Сутрешен поздрав с тази песен
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242874%2Ff4dd1ae8 … pl_wall_-63875573.
После на  ​снимката, която е сложила Вичи, Туба ни напомня , че остават 4 дни до края на  снимките (предположения по нета).
Имаме клипче от Бончук Йалмаз
и Туба го е сложила https://vk.com/eatb_haber?z=video-120865532_456242843%2Ff96427c8 … l_wall_-120865532
Не знам защо ги замъгляват, но на мен не ми е ок.

Канти ЧРД! Здраве и много пътешествия. Весел празник.

Лека.

# 92
Здравейте момичета!

Благодаря за споделеното! Heart Exl
От вас научих всички пропуснати новини. Благодаря!
Честит рожден ден, Канти! Revolving Hearts
Здраве и благоденствие са моите пожелания! Kiss Flowers Hibiscus Flowers Four Leaf Clover
Много пътешествия и да ни разкажеш за тях! Blush

Надявам се и снинова да ни разкаже за почивката си, а сега е мой ред Blush
Ние пътувахме до Анталия с автомобил, като правихме няколко почивки и нощувки, разглеждахме и си хапвахме вкусната турска кухня.

Но няма да ви разказвам за Турция, всичко може да се намери в нета...
Ще ви разкажа за нещата, които открих, свързани с Туба.

Намерих списанието.
Търсих го по магазините, но вече го нямаше. За щастие го видях на рецепцията на хотела и помолих да го разгледам и момичето ми каза, че е забравено от някой предишен гост и мога да го взема. Blush
Не мога да го прочета , но го разгледах...

Купих си и прекрасния шоколад, който Туба рекламира. Много е вкусен, черен шоколад с различен вкус.
Скрит текст:
Stuck Out Tongue Winking Eye

Joy

Чантите „реплика“ !!!  на Диор висяха на всички сувенирни магазини.

За щастие нашата любимка никъде не „висеше“, но партньорите ни „гледаха“ от всеки ъгъл Stuck Out Tongue Winking Eye

Момичето от рецепцията ми каза, че много харесва и уважава Туба, с друг не съм говорила.
Спирам до тук.
Повече следващия път.
Останете здрави! Blue Heart

# 93
Добро утро в първата октомврийска събота!

Да ни е сладко кафенцето, приятно настроението и усмихнат деня! CoffeeFlowers Maple LeafYellow Heart

Вичи Hug,Снинова Hug,благодаря за новите снимки и видеа свързани с Туба! Flowers HibiscusFlowers Cherry Blossom

Линка Hug,благодаря за снимките и разказаното какво си открила като снимки и инфо за Туба от пребиваването ти в Турция!

Снощи Седа Бакан пусна видео от снимките на ДА...
Скрит текст:
Седа Бакан добавила в инстастори #TubaBüyüküstün
Со съёмок сериала #AnotherSelf

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242879%2Fc5cc7c01 … pl_wall_-63875573

скринове от видеото с Туба и останалите актьори от видеото...

и още от снощи...
Туба добави репост от Седа Бакан към Instagram #TubaBüyüküstün
Седмица на модата 2022 г.
Туба отговори: Седаа ..

Скрит текст:
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242877%2F4043a89c … pl_wall_-63875573

Имайте приятна есенна събота,момичета!

# 94
Здравейте
                Злати Линка  Снинова
Благодаря ви момичета за всичко,което сте споделили.Линка

Истината е една и съща, от която и страна да я погледнеш.
                               Вярата съгражда, а Страхът руши.
                               Просто повярвай и всичко е възможно. -

Женевиев Беренд

Нови снимки от Сердар бей- От Кралския дворец в Мадрид 

Приятен следобед,дами и се пазете.

# 95
Здравейте момичета, благодаря за споделенето.
Линка, разсмя ме с това (За щастие нашата любимка никъде не „висеше“, но партньорите ни „гледаха“ от всеки ъгъл) .Аз няма какво да споделя толкова. Пътувахме със самолет, Бяхме в огромен комплекс, колкото половината Борисова градина. Нямаше обхождане. Но в Белек е така - огромни комплекси с големи паркове, голф игрища(не че играя голф). Иначе всичко беше прекрасно . В хотела имаше няколко магазина и чантите ги имаше, но не бяха хич евтини.
От сутрешното видео, което Злати е споделила ми хареса изказването на една рускиня - Туба е красива, а джентълмените са на ниво. И е с две различни обеци - дълга и къса- вижда се на видеото.

Все повече ми се иска да започва излъчването, но ще почакаме още. Нямам търпение.
Остават 3 дни до края на снимките - Туба ни информира.

Приятна почивка.

# 96
Добро утро,момичета!

Вичи Hug...Снинова Hug

Голямо забавление е на сета на ДА!Чудесна е атмосферата!
Tуба е добавила репост от Burcu Alptekin към Instagram #TubaBüyüküstün
Давайте да танцуваме!
И Туба е отговорила: И ние го направихме ...
@ BurjuAlptekin

https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242881%2F59b33dcc … pl_wall_-63875573

А ето и танца...
Tuba/Instastory/02.10.2021г/AnotherSelf_Set
https://vk.com/clubtuba507?z=video-63875573_456242883%2Fe3146f63 … pl_wall_-63875573

Желая ви приятна и слънчева неделя! Yellow HeartNature Sunny Flowers Fallen Leaf

# 97
Привет, момичета и от мен в месец Октомври

Благодаря на всички ви Злати, Вичи, Снинова, Линказа прекрасните пожелания, които сте ми написали по случай рожденния ми ден!  
За съжаление тези 2 дни не можах да намина защото в реала беше доста интензивно и просто времето не ми стигна  Hands V. Но пък Октомври е 31 дни. В някои предишни години съм празнувала на пресекулки и през няколко от следващите дни. Така , че сега ще ви почерпя виртуално с тортата, която ми подариха, а тя ще върви с кафето на Туба от днес
Скрит текст:

Да сложа и напитка за наздраве и още нещо сладичко Yum

Туба днес за пореден път ни е поднесла музикално кафе Coffee
https://pbs.twimg.com/media/FAwiCJXX0AkNZU2?format=jpg&name=large

Може би виждате отражението й в кафето, нали?

Снощи Туба е сложа в ИГ сторито си това

Надписът е: Времето изтича
Какво ли иска да ни каже с това? Дали е свързано с приключване на снимките на ДА?

Снощи Туба е сложила в ИГ сторито си този сладурски клип, направен от Седа, за който Злати ни е уведомила и е сложила линкове . В ТТ почти всеки го репоства Hands V
Ето го оригиналния клип (под формата на гифче)

И резнатото, като по този начин се виждат по-добре двете танцьорки

Като гледам косата на Туба е доста подкъсена. Дали е леко подрязана или това е резултат от накъдрянето на косата?  Но е голяма сладурана как се кефят с другата жена(предполагам, че е някоя от стилистките), защото клипа е направен в гримьорната.

Тези дни Туба е споделила няколко клипчета, за които вие сте писали и сте сложили скрийнове и линкове. Ето ги под формата на гифчета
Туба от клипа, където Седа е заснела с всички от ДА

Туба и Седа от селфито им от 1.10.2021 Hands V

Линка
Благодаря ти за разказа и снимковия материал от пътуването ти до Анталия. Добре, че сте пътували с кола и с почивки, защото по този начин човек усеща по-добре страната през която минава. Радвам се, че си намерила някой, с когото си си побъбрила за Туба. С нетърпение ще чакам продължението
Снинова и ти си била на интересно място, където не съм ходила. Поне си релаксирала на макс в този комплекс

Вичи прекрасна мисъл си ни сложила вчера

Споделям с вас едно много интересно и доста трудно изкуство https://www.facebook.com/ArtCraftandArchitecture/videos/1037432640338220

Хубав топъл есенен следобед ви пожелавам!
Грейте се на Слънцето и бъдете здрави! 

# 98
Здравейте
                              Канти Злати Снинова
                            Момичета,благодаря ви за всичко интересно,което споделяте.
                            КантиБлагодаря ти за почерпката.
                             Да си жива и здрава.

Никога не спирайте да вярвате в себе си!!
                             Дори когато всички са срещу вас,
                             ако ти вярваш в това което правиш и то е добро, няма сила която да те спре.
                             Ще дойде момент, в който нещата ще се обърнат и
                             тогава вие ще бъдете най-удовлетворения човек.

Туба, Майя, Топрак, госпожа Хандан и бабата на  Туба.
                            Четири поколения в един колаж.

Приятен следобед,дами  и се пазете.

# 99
Здравейте,
креативно сутрешно  кафе на Туба с песента "Кафе пауза" на Натали Коул.
Много ми хареса клипа с танца - гледах го ен пъти. Канти и на мен ми се струва, че косата и е много къса. Но пък снимката , която е сложила Вичи от днес се вижда, че е вързана на опашка. Но колко е дълга- не:-)))).
Очаквах снимка от Туба, че остават 2 дни до края, но към момента няма Wink)).

Пазете се!

# 100
Здравейте!

Благодаря за споделеното.
Канти Kiss имала си юбилей! Бъди щастлива, скъпа приятелко! Sparkling Heart
Снинова и ние бяхме в огромен комплекс в Сиде. Хубава е Турция. но България е по-хубава! Grinning
Туба е постнала клипче за втория ден
https://twitter.com/tubabustun24/status/1444706276244606983

Но по-интересното е, че е започнала да следи един от режиките на „20 минути“ и той също я следи.
В ТТ много се надяват, че това показва нов проект! А дано! Hands Pray
Разбира се, тя нищо няма да ни каже преди края на този проект, в който явно се чувства щастлива! Heart Exl
Но защо брои дните до края? Според мен е уморена и ѝ се почива, ама знае ли човек...

А за този режик открих много малко
https://tr.wikipedia.org/wiki/Serdar_I%C5%9F%C4%B1k
https://www.instagram.com/serdarisik/

Има малко проекти, повече филми снима. Време ѝ е на Туба да направи един хубав игрален филм...
Преди да ви пожелая лека нощ, една смешка, актуална за нас, Снинова, които сме били на почивка в турски курорт... Stuck Out Tongue Winking Eye
Скрит текст:

Спокойна нощ! Blue Heart

# 101
Добро утро,момичета!

Да посрещнем деня с усмивка и се насладим на кафето! CoffeeFlowers Fallen LeafYellow Heart

Благодаря за всичко споделено-Канти Hug,Вичи Hug, Снинова Hug, Линка Hug

Канти Heart,честит юбилей,мила!Да си жива и здрава.Благодаря за почерпката! Kiss

Не останаха дните до края на снимките!Очакваме още от сета.Надявам се на Седа Бакан.Много е активна!Гледах я преди това и в ''Доктор чудо'',но не беше така.Тогава изкара и Ковид,върна се да си довърши участието и спря за известно време да се снима.

Приятен ден и спокойна седмица ви желая!

# 102
Здравейте, момичета с понеделнишка дата

Линка, Злати, Вичи, Снинова
благодаря ви дружки за пожеланията. Да се надяваме да се видим и в реала някой ден в близко време та да се почерпим  Hands Pray

Снощи Туба към 20ч е споделила клипче от колата, с която я връщат от работа, от което Линка е сложила скринове
Ето го и клипчето под формата на гифче  

Днес очакваме поредното клипче с едно пръстче

Злати благодарение на Седа изобщо не бяхме в неведение както по времето на заснемането на Ottoman Rising. Мислех, че тя си е така активна  и в другите си проекти. Но от написаното от теб си правя извода, че с Туба са си пастнали и може би сприятелили, за да слагат толкова селфита в ТТ и ИГ

Туба днес е споделила в ИГ сторито си тази снимка на Burak Sanuk с надписа (превода е с автоматичен превод от ТТ) :"Ние те очакваме"

Погледнах кой е този мъж. В IG профила му пише, че е стилист и креативен консултант.
https://www.instagram.com/buraksanuk/?hl=bg
В Lindken на профила му пише, че е директор по модата на BASED ISTANBUL. Туба нали прави фотосесия с тях. Чудя се дали няма даа ни изненада с нова серия снимки?  
https://tr.linkedin.com/in/burak-sanuk-1b1a868b

Туба е сложила и тази снимка в сторито си с песента "The final countdown" Europe

ПП. Погледнах в ИГ й и видях, че е сложила очакваната снимка  

Хубав да ви е следобеда, както и цялата седмица!

Последна редакция: пн, 04 окт 2021, 23:15 от kanti

# 103
Здравейте
                          Канти Злати  Линка  Снинова
                          Благодаря ви момичета за всички  новини,снимки,които сте споделили.

"Никога не насилвай нещата. Дай най-доброто от себе си
                                    и ги освободи от очакване.
                                    Ако трябва да бъде, то ще се случи."

Цитат
Tuba Büyüküstün Arab Fans

Сценарист на поредицата,# Още един _ Nouran Afrinest в Instagram:
            Милата ми Туба, която направи така, както никоя друга, добре е, че съществуваш

TUBA BUYUKUSTUN›ТУБА БЮЙЮКЮСТЮН/ЕЁ ПАРТНЁРЫ
                 Инстастори Седы Бакан #TubaBüyüküstün #AnotherSelf
                     Мы закончили

Лека вечер,дами и се пазете.

# 104
Здравейте и от мен понеделнишки,
Последен ден на снимките.
Допълвам , сутрешното стори на Туба със снимка на сценаристката

18 месеца
Стотици страници
Часове работа на мозъка
Литри кафе
Безсънни нощи
Срещи след срещи
И последният ден от снимките
Нещо като #AnotherSelf
Много работа изисква един проект - от началото до края от всички ангажирани с него,  за да придобие вида в който ще го гледаме.
И аз да сложа броенето от последните дни наедно.

Сега ще очакваме новини, кога ще го гледаме.
Лека вечер.

Общи условия

Активация на акаунт