Промоции на книги - тема 11

• 47 443
  • 742
  •   1
Отговори
# 375
Озон пишат, че ще има -20% на определени заглавия, виждам ги на някои книги, но още не е активно.

# 376
  • София
За първи път да успея да поръчам от Сиела без да ми се скъсат нервите. Бях сложила всичко в кошницата. Една от новите книги беше изчезнала, но за сметка на това една от другите мистериозно беше станала два броя. Гледайте добре преди да потвърдите. Това поръчах:
Скрит текст:

# 377
  • в сърцето на един мъж...
Аз съм на ръба да се откажа Sad Непрекъснато се срива Sad Едната книга каза, че не може да я сложи в количката, след това тя изчезна Sad

# 378
За първи път не успявам да поръчам от Сиела. Сайтът се срина 100 пъти, накрая след като си въведох данните за картата ме изхвърли и кошницата ми е празна. Дори не ми дава да си вляза в онлайн банкирането, вероятно от претоварване. Ще опитам отново сутринта и се надявам всичко да е наред тогава.

# 379
  • София
Аз поръчах ей сега, нямаше трафик никакъв. 😀

Тези двете и една на Иво Сиромахов за ММ.
Цените са такива, понеже скрийншотът е преди намалението.

# 380
  • Варна
Промених си поста с критиката към Озон. Промо кодът 1NOV работи и за "Градче на име Коледа", която беше обявена за Нов продукт и нямаше отстъпка.

Последна редакция: пн, 01 ное 2021, 08:45 от FloridaM

# 381
От 9 книги 3 нямат наличност. Чудя се дали да поръчам сега, ако изчакам дали ще се появят или най-много да изчезнат и други.
Скрит текст:

# 382
И при мен 4 книги липсват, ще ходя на място.. Sad

# 383
Хермес няма ли да имат намаление днес?

# 384
  • Бургас
И аз това се чудих, но явно тази година няма изобщо да се включат. Жалко, книжарницата им ми е близо и смятах да се разходя.

В Ориндж дали ще има нещо нямалено, че и те са ми близо. Гледам в сайта им някои книги на Ера са с 40-60% намаление, ама тези, които ги идкам ги няма.

# 385
Сега като си отворя кошницата в Хермес има 15% намаление на книгите, но е малко смешно.

# 386
Всички книги са намалени с -20%. Ако някой иска да поръчва Фют, Егмонт и т.н., тук са намалени.

https://bukva.bg/
Честит 1-ви ноември!
★ НАМАЛЕНИЕ ★

На 1-ви ноември по случай
Деня на народните будители
имате възможността
да поръчате книги с 20% отстъпка!

Промоцията е валидна само на 01.11.2021 година.
Не е необходим КОД за отстъпка.

# 387
В Озон 20% с код 1NOV не за всички книги сама с обозначение

# 388
На 1̲-̲в̲и̲ н̲о̲е̲м̲в̲р̲и̲ по случай Деня на народните будители имате възможността да поръчате книги с 2̲0̲%̲ о̲т̲с̲т̲ъ̲п̲к̲а̲ и да участвате в т̲о̲м̲б̲о̲л̲а̲* за спечелване на на комплект "Азбука на гората"- 30 карти с българската азбука!
🗺️  Доставки в ЦЯЛ СВЯТ!
📌  За поръчки: https://bgknigite.com/продукти/
Намалението е 𝐂𝐀𝐌𝐎 на 𝟎𝟏.𝟏𝟏.𝟐𝟎𝟐𝟏 година!
*𝐓𝐎𝐌Б𝐎Л𝐀: Един от всички направили поръчка на 01.11 ще участва в томбола за спечелване на награда - 🍁"Азбука на гората" - 30 карти с българската азбука🍁. Участват всички поръчали независимо от стойността на поръчката им. Победителя ще бъде изтеглен на случаен принцип на 02.11.2021 сутринта и наградата ще бъде прибавена към поръчката му. Стойността на комплекта е 23€ и не може да бъде изплатена.

# 389
  • София
Разписах се в "Озон" и вече съм пас Simple Smile

Ето какво поръчах:

"Разкази" - Наталия Мешчанинова
"Коледната песен на Мики"
"Другата жена" - Мери Кубика
"Когато звездите угаснат" - Пола Маклейн

"Сиела" пропускам на тази промоция Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт