Промоции на книги - тема 11

• 47 441
  • 742
  •   1
Отговори
# 360
  • Разпиляна във въображението
И аз сега я разглеждам. Освен новата им романтична, бих добавила и "Така го правят датчаните". Чудя се за Изборът от Никълъс Спаркс. Имате ли мнение за нея?

# 361
Хеликон имат 30% на определени заглавия от днес до 18 ноември.

# 362
  • Mostly in my mind
Хеликон имат 30% на определени заглавия от днес до 18 ноември.
Важи ли за книжарниците?

# 363
Не знам, но по-скоро не, техните промоции винаги са само за онлайн поръчки.

# 364
  • Бургас
Еднорог -30%
Още се чудя за Стивън Фрай. Кото знам че миналата година на Коледа имаха по-голямо намаление. Ама пък да не вземат да свършат. Ох

Колибри -30%

Хермес и Озон още нищо не са пуснали, дали изобщо ще имат.

# 365
  • Mostly in my mind
Имам някакъв спомен от минали години, че Хермес пускат отстъпки за бг автори, а на черен петък имат повече намаления.

# 366
  • София
Да се похваля - успях да купя от Ozone тритомника на Иван Хаджийски с 30% намаление, че даже и пристигна с  ден по-рано, супер доволна Simple Smile

# 367
  • Бургас
Моят списък за Сиела е
ЧАЙНАТА НА ЪГЪЛА
ДРЕВНОГРЪЦКИ ИСТОРИИ - ГРАДСКИЯТ МИШОК И СПАРТАНСКИЯТ ДОМ
РИЦАРСКИ ИСТОРИИ - РИЦАРЯТ ОТ СЪЧКИ И СЛАМА
ВИКИНГСКИ ИСТОРИИ - МЕЧЪТ НА ВИКИНГСКИЯ КРАЛ
МАЛКИЯТ БЪЛГАР - ВАМПИРЪТ ОТ НЕСЕБЪР
МАЛКИЯТ БЪЛГАР 2 - ВЪРКОЛАЦИТЕ ОТ ИРАКЛИ
ПРИКАЗКА ЗА ДОЛНАТА ЗЕМЯ
Кало Змеят - трите тома остават за следващият път.
Книжките на братя Мормареви също.
Препоръчвам Приказките на Иво Сиромахов. За мен не бяха кой знае какво, но синът ми на 8 много ги харесва.
Тази не подлежи на намаление, че е 5 лв, но горещо препоръчвам Ръководство на героя за спасяване на кралството - кн. 1, Лигата на принцовете и ужасно съжалявам, че не се издали останалите от поредицата. Иначе може да се чете и самостоятелно.

Издателство Прозорец правят ли накакво намаление, че съм избрала 3 книжки на Пратчет за подарък или да ги следя в Озон.

Трилогията на Стивън Фрай отново остава за друга промоция,

# 368
Прозорец миналата година са имали намаление, защото поръчах Прахосмукачката на вещицата и Фалшивата брада на дядо Коледа - спомням си, че ги взех намалени, но не от Озон, а от сайт на издателството, но не съм сигурна колко е било намалението - май  25%. Обаче е било през декември.

# 369
За сега мисля това да е от Сиела, ако не се изкуша и за още някоя.

п.с. от Озон още не съм отсяла. (ако имат промоция изобщо )
2 п.с. все още се опитвам да се въздържа от поръчки за 1ви !

# 370
От Сиела мисля да си купя книгите на Бакман, които съм чела, но не притежавам - или не са ми върнати, а според Дъглас Адамс ако сте дали книга на приятел и 3 години той не ви я връща, може да се брои, че я е откраднал, или са ми давани и съм ги върнала. Имам ги електронни, но особено ценните обичам да ми седят и в библиотеката.
Другите заглавия, които съм набелязала, не са от Сиела, така че ще чакам Озон без да бързам.

# 371
Оф, искам две книги от Ера. Ако прибавя още една, не ми достигат 12 ст. за безплатна доставка Simple Smile Тъпо.

# 372
Лемур имат 30 % на техни книги от днес до 2 ноември. Също така имат намаление и на книги от други издателства от 15 до 25%. Някой чел ли е Сицилианските лъвове и Лятото на островните цветя? Търся мнение за тези книги.

# 373
Някой има ли представа каква е тази ВИП карта на ЕРА?

# 374
Как бави сайта на Сиела, не е истина

Общи условия

Активация на акаунт