Промоции на книги - тема 11

• 47 464
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
На мен това намаление на Ciela винаги ми е добре дошло за подаръци за Коледа и поръчвам доста, за да имам под ръка, когато му дойде времето. Имат и хубави тематични, коледни книги с приличен рейтинг.
Всъщност за себе си сега само една книга съм предвидила, другите са все за подаръци (ако не реша някоя от непознатите да пробвам и да си оставя), детски също доста, вкл. и за сина ми (12 г. - 3-те за Кало Змея и Приказка за долната земя, а и Торта в небето, но тя е просто така, за семейната библиотека, обичаме Джани Родари с децата, нищо, че са вече големи).

# 346
Сподели някоя хубава за подарък

# 347
  • София
Аз бих казала "Човек на име Уве", Бакман май ще си остане единственият ми любими техен автор.

# 348
Споделете списъци за Сиела.
За сега си избрах
Пепел в снега
Денят на прасето
Беди в рая
Смъртният грях
Книжарката от Кентъки
Чифт
Заложници
Зад нейните очи

# 349
Освен трите, които бях написала (Науката на Света на диска 2, Масклин 3, Атлас на застрашените видове), май ще поръчам и новата Отбивки. Ходих до плаващата къщичка и така наречения Златен парк, но не съм особено впечатлена - книгата може да ми отвори очите, да се окаже, че не съм разгледала всичко.
Мислех и за Аталанта, както и една с пътеписи от Родопите, но за сега са на изчакване.

# 350
# 351
Сподели някоя хубава за подарък
Чекмо, Момчил Николов
Най-доброто от Джийвс и Устър - Омнибус, П. Г. Удхаус
Книжарката от Кентъки, Ким Мишел Ричардсън
Чайната на ъгъла, Мили Джонсън
Най-прекрасното магазинче за шоколад в Париж, Джени Колган
Малкото хотелче на име Коледа, Колийн Райт
Перфектният подарък, Карън Суон
Елегантността на таралежа, Мюриел Барбери (И розата сама да е - не съм чела, ще пасувам сега за мен)
Пепел в снега, Рута Сепетис (и предните две стават за подарък - Сол при солта и Фонтани на мълчанието)
Подарък през декември, Джени Гладуел
Книжарницата край плажа, Бренда Новак
Едно лято в Париж, Сара Морган

Разбира се - Уилям Уортън, Виктор Пасков, Никос Казандзакис, Джош Малерман, хайде и Бакман може.. Simple Smile Зависи от реципиентите! Wink

Детски:
Торта в небето, Джани Родари
Хей, дядо Готин!, Пол Маккартни
Кало Змея, Милен Хальов (3 книги)
Приказка за долната земя, Ирена Първанова
Аристотел и Данте откриват тайните на Вселената, Бенджамин Алире Саенц (обаче предстои, преиздава се) + Аристотел и Данте се гмурват във водите на света
Училище за добро и зло, Соман Чейнани (3 книги)
Малки жени и Добри съпруги, Луиза Мей Олкът

За тези се сещам на прима виста, със сигурност пропускам много подходящи..

# 352
  • Разпиляна във въображението
Приказка за долната земя, Ирена Първанова - винаги съм се чудила за тази книга. Хубава ли е? Поредица?

# 353
Приказка за долната земя, Ирена Първанова - винаги съм се чудила за тази книга. Хубава ли е? Поредица?
Само хубави отзиви съм срещала и чела и също отдавна й се каня. За детето я взимам, но със сигурност ще я прочета и аз! Засега е една.

# 354
Приказка за долната земя, Ирена Първанова - винаги съм се чудила за тази книга. Хубава ли е?
Всички деца, на които съм я подарявала, са я харесвали Simple Smile

# 355
От Сиела, засега съм се спряла на
Рибарят Джон Манган
За жените и солта Габриел Гарсия
Кралството на прокълнатите Кери Маниакалко
Книжарката от Кентъки
Чудя се и за Убийците от Оклохама и раждането на ФБР

# 356
ААА аз мислех някакви луксозни издания евентуално ако има

# 357
Има едни албуми за България с много снимки, но не помня как точно се казваха.

# 358
  • в сърцето на един мъж...
И аз чакам с нетърпение сиела, нагласила съм едни големи списъци, дано мога всичко да си взема. В крайна сметка не намерих на английски Тери Пратчет и ще поръчам това, което ми препоръчахте от тук.

Последният герой
Зад нейните очи
Спи спокойно
Малката книжарничка на любовните истории
Заложници
Пепел в снега
Ерик - Истории от света на диска
Френският фотограф
Двама братя
Смъртният грях
Камък, ножица, хартия - предстоящо

# 359
  • София
Промоцията на Ера вече е активна, като изключим новите книги- останалити са на -50%, но аз съм пас този път.

Общи условия

Активация на акаунт