Промоции на книги - тема 11

• 47 131
  • 742
  •   1
Отговори
# 660
Аз още се чудя какво да поръчам и не съм стигнала до доставката, ще обърна внимание .

# 661
  • Euskal Herria
И аз само слагам и вадя  в количката. Колебая се за детските книги на Миранда - "Косе Босе" и приказките на Андерсен, намалени са 20%. Не са ми спешни и все се надявам, че и по-нататък ще има и други намаления.

# 662
Аз ще си чакам търпеливо доставката до офис.
Озон са изпратили имейл с най-продаваните неща за ЧП - отварям и най-отгоре Стойчо Керев Joy Признавам, че донякъде съм любопитна и ще се радвам да я видя в нелегалните сайтове (но не мисля да дам пари за нея).

# 663
Какво си поръчвате от Ентусиаст? (без Венета Райкова)

Леа Коен

# 664
Какво си поръчвате от Ентусиаст? (без Венета Райкова)

Аз щях да взема "Алесис Зорбас" на Казандзакис; "Беззвезното море" и "Сдружение на вълшебните еднорози" (за подарък). Обачеее, леко прекалих с книгите този месец и сега само гледам и се тормозя.Smile

# 665
От Ентусиаст си избрах две за мен: "Тишина" и от мнението на Миж "Всичко, което искаше да бъда". За подарък взех книгата за Даяна.
Поръчах ги обаче от Озон, където доставката ми е безплатна.

# 666
Видях реклама във Фб, че всичко на Бард ще бъде с 30% отстъпка през уикенда.

# 667
  • гр. София
Не намирам инфо, доставката с Бард е безплатна, независимо от сумата ли?

# 668
Не знам как ще е сега, но мисля, че беше безплатна до офис на Спиди.

# 669
  • Beyond the stars
35% издателство ПАН.

# 670
  • гр. София
Благодаря, аз до Спиди мисля да поръчвам, харесала съм си една, нея искам със сигурност-новата на Матю Райли

# 671
  • София
И аз пуснах една поръчка от Озон, въпреки че не са много добри отстъпките. До офис на Спиди е безплатна доставката:

# 672
📚 BООK WEEK  📚
 🔥⏳ Вземете -4️⃣0️⃣% на всички книги от 22.11 до 27.11 ⏳🔥 в нашия онлайн магазин https://dabovilista.com/
📖 Открийте нови приятели във всички приказни герои!  Децата пазят спомена за приключенията, които сме споделили с тях. Подарете приключение❣️

# 673
  • София
ЧЕРЕН ПЕТЪК в ЕДНОРОГ
50% ОТСТЪПКА!
От 26 до 28 ноември всички налични книги на ednorog.com са с 50% ОТСТЪПКА!
Въведете цифрата 50 в полето за отстъпка и вземете всяко желано заглавие на половин цена.

# 674
  • Бургас
Ура! Ура! Ура!
Сега остава и да успея да поръчам 3-те книги на С.Ф.
И да разбера къде се пише това 50, че така и не открих.
В кошницата под книгите пише
Цитат
Ако имате код за отстъпка, ще можете да го приложите след като натиснете бутона "Поръчай".
Обаче на следващата страница са моите данни за доставка и пак няма прозорче за код. Дали като избера плащане ще се появи нещо само мога да гадая. Предишните пъти книгите им бяха с приложена отстъпка.

Общи условия

Активация на акаунт