Промоции на книги - тема 11

• 47 136
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Аз още преди дни поръчах от "Хермес" и на втория ден пристигнаха. Бързи и добре опаковани. За "Ентусиаст' нещо се колебая, защото този месец прекалих с книгите, но намалението им е страхотно. И на Озон предложенията са добри, има намалени и много нови книги , не като друг път, но от моите любими само две си заслужават - "Троя" и "Герои" на Стивън Фрай (-30%).  Orange books още не съм ги разглеждала. От Bukva.bg очаквах по-добро намаление.

# 646
П.п. Сега виждам, че Братя Грим на Колибри е с 30% отстъпка в Озон, чудя се дали да не взема да я поръчам...

# 647
П.п. Сега виждам, че Братя Грим на Колибри е с 30% отстъпка в Озон, чудя се дали да не взема да я поръчам...

А в сайта на колибри не е ли на 50%?

# 648
# 649
# 650
"Братя грим" в сайта на Колибри е 11% повече от 30% не е падала и там.

Аз за детска книга с илюстрации предпочитам да  е по-голям формат,  не прекалено, но не и колкото малка тетрадка.
Изхождам от това, че като дете илюстрациите ме привличаха да разлиствам и чета сама.
Моята Андерсен от дете беше голям формат, подстригвах  и краища с ножичка, пишех с молив, но да я чета сама първо бяха илюстрациите, после текста.
Изхождам при избор на детска книга, че може пък да привлече малък човек, не само за колекция.

# 651
  • София
Какво си поръчвате от Ентусиаст? (без Венета Райкова)

# 652
При големите илюстрации има проблем, че понякога са зърнести или изглеждат леко размазани и това не е от качеството на печата, а просто самият файл не е бил много голям (ясно, че ако са от съвременен художник, направени специално за изданието, няма такъв проблем, но ако са стари илюстрации, предполагам, че няма какво да се направи по въпроса). 
Поръчах - действително е за колекцията ми, не за подарък Simple Smile
Скрит текст:

Сега видях, че и Кибеа имат промоция: https://kibea.net/komplekti?fbclid=IwAR1hNAuDJuPXYhwNGi3M1F5E47l … ZnNFV9uq0Vsi66eUg

# 653
Какво си поръчвате от Ентусиаст? (без Венета Райкова)

Ако харесвате трилъри - "Леден гамбит" и "Тайните убежища" ми бяха харесали много.
В по-малка степен - "Мама греши" и "Краят на октомври".
На Фиона Бартън книгите също не са лоши.
А, и  от "Всичко, което искаш да бъда" също бях с добри впечатления Simple Smile

# 654
Ориндж само от сайта ли е намалението или и в книжарниците? От Ентусиаст Мама греши.

# 655
Ориндж само от сайта ли е намалението или и в книжарниците? От Ентусиаст Мама греши.

Само онлайн

# 656
Приключих с ноемврийската треска.

pppqqq, подмами ме за "Братя Грим" и вече ги опаковаха. Опасни са, срещу 2,99 за доставка, не са натоварени и по десет поръчки да пускаме:)))
Скрит текст:

Холандската къща в ozone ми беше в кошницата с 25% снощи, тази сутрин - изчерпана, преди малко налична с 20%
Черния петък - стръв за шарани.

В Ориндж преди днес, до миналата вечер

това беше 35%, вече не
Скрит текст:

Тази беше 20%
Скрит текст:

Тази до преди 25%  /сега в ozone е толкова/
Скрит текст:

"Голяма книга на буболечките" - Ракета беше с 25%, сега не е намалена

Детските, които взех днес вече не са на промоция....

# 657
Щефи,защо има доставка 2,99лв от Озон,като поръчката е над 29,99лв?

# 658
  • София
Вчера до адрес и на мен ми даде доставка 2,99, безплатна до офис на Спиди или Еконт. Става дума за София.

# 659
Защото временно са много натоварени:)) и доставката не е до офис, до вкъщи

По-нагоре се писа, че над 99лв е безплатно, но пък отварят оферти поетапно и не е вариант, ако се следи конкретен артикул

Общи условия

Активация на акаунт