Промоции на книги - тема 11

• 47 139
  • 742
  •   1
Отговори
# 630
  • Бургас
Всеки месец са различни. Когато си изтеглиш безплатна, остава на разположение три седмици в акаунта, независимо дали е изтекъл месеца. Поне така пише в условията. Две от книгите ги няма в рулит, поне на мен не ми излязоха при търсенето. Пък може и аз нещо да не съм ги намерила.
Допълвам се. Има и книги, които са трайно безплатни, не съм ги разглеждала, но предполагам че ги има по групите.
Инаме цените са като на физическите книги, което малко се обезмисля.

Последна редакция: ср, 17 ное 2021, 20:34 от Irene Adler

# 631
Интересно Simple Smile Ако излезе някоя примамлива, може да сваля приложението заради нея. От тази селекция имам тези, които ми харесват.
Лабиринт пак имат промоция във Фб.

# 632
Има ли код за Озон, който да важи за вече намалени книги?

# 633
Разходих се до книжарницарта на Хермес, че и без това ми е близо. Взех си две книги - едната е от класиките за деца. За мен си взех Стъкления замък, защото съм гледала филма с Уди Харелсън и ми беше любопитно да прочета историята. Като цяло книгите на -50% и -70% не бяха нещо особено, по-скоро ми прииличаше на разчистване на книги, които не се купуват много.

Намалена - 70% на Хермес е и

Имаше отзив в другата тема за нея и я взех към поръчката.

# 634
Здравейте, искам да помоля, ако някой получи код за вече намалени книги за Озон и няма да го ползва, ако може да ми го прати.

# 635
Озон бая скромно с книжните намаления тази година... То не е ЧП, а поредното голямо разчистване.. В Любими 2/3 от книгите нямат намаление, на другите е макс 20%... Сещам се, че поне една книга е била на 50% преди, на не си я взех, че имах по-належащи за купуване. Сега тази книга не е намалена хич Grinning

# 636
Аз също очаквах повече от Озон, имам само две книги намалени с по 20%, но на сайта на издателството са с по 30%.
Погледнах и в Ориндж, там също няма намаления на книгите, които искам да поръчам.

# 637
  • Бургас
Имам някакъв спомен от миналата година за някои сайтове, на черния петък не бяха кой знае какви намаленията и после на Коледа имаше по-големи.

# 638
  • Разпиляна във въображението
След "Бяла хризантема" симпатията ми към японците започна да клони към нулата.

# 639
След "Бяла хризантема" симпатията ми към японците започна да клони към нулата.

Welcome to the club Wink

Още "референции" по темата: "Цар Плъх", "Оризовата майка", "Пачинко" (макар, че там е друга тематиката, но пак се застъпва "превъзходството" на японската нация над всички останали)

П.П. И да информирам за ЧП в Озон:

Условията ни за безплатна доставка са променени поради натоварения период който предстои покрай черните петъци и коледните промоции. Доставките са безплатни за доставки до офис на куриер за поръчки над 29.99 лв и безплатни за всички методи за поръчки над 99.99 лв.

Поръчах само за детето пъзели и книжки.

Последна редакция: пт, 19 ное 2021, 09:11 от Happy Mijjj ツ

# 640
Поръчах от Озон 4 за мен(от запазените нищо намалено нямаше) , 2 бебешки книжки и играчка за малкия. В Ориндж чакам нещо по-интересно, нищо не си харесах, в Хеликон и Хермес същата работа..

# 641
Всичко е въпрос на гледна точка. Преди време гледах едно туристическо предаване за Сърбия - водещата разглеждаше музей, в който уредникът й обясняваше какви изроди били българите (мисля, че ставаше дума за артефакти от Сръбско-Българската война).
Аз имам намалени книги в списъка с любими, но само 20 процента. Искам повече - ако беше 3+1 поне щях да ги докарам до 25%.

# 642
Да, дразнещо е с тези 2,99лв доставка при поръчка на повече от от 70лв.
И миналата година го имаше тоя номер.

Вече връщам част от поръчката от ozone

Коментираната най-често с възмущение на Андерсен е прекалено малък формат, очаквах поне А4. Така рисунките изглеждат миниатюрни и не стоят добре.
Искам  карикатурата от "Новите дрехи на царя" да гледам като част от една голяма страница/формат на книгата, а не нещо сгъчкано.
И хартията не ми е задоволителна като за тази цена, въобще.

Другата има хубав формат, страхотни илюстрации тип карикатури и ужасна хартия - жълта, която става все по жълта като  много стара книга.
Тотално сбъркано решение, можеше да са бели леко гланцирани страници и щеше да е бижу.

Поръчах от Ентусиаст - трите тома на Андерсен
Леден гамбит
Способни хора
Сдружението на вълшебните еднорози

От Хермес всичко пристигна за ден.
От Ориндж вече я приготвят - детски книжки на 20%,25%,30% и то  90%от едно издателство, как ги сметнаха така 🙃

# 643
Ужас! Добре, че не поръчах Андерсеновите приказки с Любен Зидаров.
На тях се бях спряла в крайна сметка. За другите Андерсенови /на "Миранда"/ също имаше отзиви, че са с евтин печат и некачествена хартия...

# 644
На Миранда книгите са лъскави (всяка страница), знам, че някои хора се дразнят от това. И са голям формат - аз бих предпочела да са колкото обикновена книга, защото са по-удобни за държане и за редене в библиотека. Но така илюстрациите излизат по-големи (което също има плюсове и минуси - ако са по-малки понякога изглеждат по-добре).

Ето моя снимка от Вълшебникът от Оз (знам, че от време на време го пиша "магьосникът" - навик, извинявам се) - беше трудна за снимане, защото отразява светкавицата:

И на Работна мецана (също изданието на Миранда) - този път снимката е по-добра, сигурно е имало слънце и не съм ползвала светкавица (не са нови снимки - не снимам сега, от файл са):

Общи условия

Активация на акаунт