Промоции на книги - тема 11

• 47 143
  • 742
  •   1
Отговори
# 615
  • Бургас
В сайта на Хермес вече са намалили цените да черния петък.

# 616
Писах на Сиела, отговорът е че тези 15 дни изтичат на 23ти и не могат да се ангажират с това да ми кажат ,кога ще си ги получа. И моите са само три, но бяха направени на 2ри в края на деня. Та очаквам след отговора им да дойдат в последния момент или дори да закъснеят. От Озоне бяха супер бързи пак. Явно Сиела не разполагат с толкова персонал.

# 617
Помните ли миналата година какви са били намаленията около Коледа в Озон? С колко
процента намаляват книгите?

# 618
  • Countryside
И аз получих вчера поръчаните книги на 1.11 от Сиела, горе-долу в срок. Обаче чакам една поръчка от Ракета с "Коледното писмо на Уинстън" вече над месец...писах им, още пътувала, уж я чакат тази седмица и всяка седмица така ми отговарят. Дано дойде преди Коледа все пак...

# 619
И аз получих вчера поръчаните книги на 1.11 от Сиела, горе-долу в срок. Обаче чакам една поръчка от Ракета с "Коледното писмо на Уинстън" вече над месец...писах им, още пътувала, уж я чакат тази седмица и всяка седмица така ми отговарят. Дано дойде преди Коледа все пак...
А на мен вместо тази книга (2 броя) ми пратиха съвсем друга. Честно казано реших да не се занимавам, защото имах още две поръчани книги, но не останах с добро впечатление. И изобщо това да продаваш неналични книги…

# 620
  • Sredets/Burgas
Обаче чакам една поръчка от Ракета с "Коледното писмо на Уинстън" вече над месец...писах им, още пътувала...
Следя страничката на "Ракета" във Фейсбук и днес видях, че пак са писали, да се извинят за забавянето... Книгите били на гръцко пристанище, но нямало кой да разтовари контейнерите и да потеглят насам поради работническа стачка.
Не съм поръчвала предварително, но и аз я чакам, за да си я взема.

# 621
Въпросната книга от Ракета е на преордър в сайта на ozone, следя я там.
Явно от издателството не са готови още.

# 622
И аз го чакам този Уинстън от "Ракета". Още ще се забави и не вярвам да дойде до 1-ви декември. Трябваше да избирам между поръчка от "Хермес" и поръчка от "Ентусиаст" и избрах първите, защото ще са книжки за подаръци. А и безплатна доставка над 30 лева наклони везните.
Днес пристигна поръчката ми от Озон. Супер бързи и точни.

# 623
Оф прекаляват, къде по-напред да огрея Simple Smile

Очаквай Намаления до -45% за Любими Заглавия от 19.11. до 26.11.21г. на Helikon.bg
Разгледай и избери своите заглавия 👉 https://---shoretner923-3FjpkJf

# 624
И аз се охарчих пак тази сутрин.
От Orange поръчах детски книжки. 
От Хермес взех "Зимни приказки",  сборника "Коледна магия".....

Чакам Ентусиаст.

# 625
# 626
  • Бургас
Разходих се до книжарницарта на Хермес, че и без това ми е близо. Взех си две книги - едната е от класиките за деца. За мен си взех Стъкления замък, защото съм гледала филма с Уди Харелсън и ми беше любопитно да прочета историята. Като цяло книгите на -50% и -70% не бяха нещо особено, по-скоро ми прииличаше на разчистване на книги, които не се купуват много.

# 627
ууу супер за буква - кефят ме, пак добро намаление Simple Smile

# 628
  • Бургас
В прилажението на Озон да електронти книги всеки месец ще има по няколко безплатни книги. Това са ктигите за ноември.

# 629
Интересно дали изчезват на следващия месец, или остават завинаги? И дали ще подаряват само книжки, които ги има в Рулит, или ще изненадат с нещо недостъпно? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт