Промоции на книги - тема 11

• 47 117
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Банда, Озон кога правеше 23% на всички книги?

На 23 април Денят на книгата.

# 106
Ще има ли някъде промоция за 22 септември?

# 107
  • в кукувиче гнездо
Ще има ли някъде промоция за 22 септември?
В Сиела питах - няма да има.

# 108
  • Euskal Herria
А за 1 ноември освен Сиела (50% отстъпка на нейните книги) друг някой прави ли намаления и какви?

# 109
Ера, 50% правят за 1 ноември на всички техни книги на сайта. Само за тях се сещам.

Иначе всички правят май, отстъпките варират.

# 110
  • Mostly in my mind
в последните години все повече издателства се включват на 1 ноември. като дойде тази година, ще разберем със сигурност.

# 111
  • Sofia
Онлайн промоция на специално подбрани заглавия от издателство Сиела. Само за онлайн поръчки от 17.09.21 до 30.09.21

# 112
  • Euskal Herria
Аз се чудя дали сега да поръчвам от Озон, или да изчакам 01.11.  До края на месеца имат 15% отстъпки на доста заглавия.

# 113
  • Sofia
и моят списък е голям, и 15% за него не ми стигат... то при мен все така се получава в озон... точно поръчам и дават по-добри условия Simple Smile

# 114
  Има опция за безплатна доставка от Озон с тази промоция - 15%. Аз поръчах , че имам проблем с търпението.  Много нечетени имам, а вземам  и от библиотеката.

# 115
  • Бургас
  Има опция за безплатна доставка от Озон с тази промоция - 15%.
Стандартно Озон са с безплатна доставка за поръчки над 20 лв

Момичета, напишете си списъците /до Дядо Коледа Ill / за 1 Ноември
Аз най-много се надявам на добро намаление в Еднорог. Ще си купя трилогията на Стивън Фрай
За Сиела още не съм решила. "Кало Змея" подходящ ли е за 8 годишен младеж? Сигурно и тези двете "Рицарски истории - Рицарят от съчки и слама" и "Викингски истории - Мечът на викингския крал"

# 116
  • Mostly in my mind
от Сиела ще бъде със сигурност "Стъкленият хотел" и новата на Карин Слотър. Ох, а щях да спирам с книжните покупки.

# 117
  • Бургас
Аз най-много се надявам на добро намаление в Еднорог. Ще си купя трилогията на Стивън Фрай

И аз точно на това се надявам и дебна.
Както и намаление на издателство Ера, харесала съм си една поредица пътеписи.
За Сиела още се колебая за трете книги Жокери на Джордж Р.Р. Мартин.

# 118
Коледен списък...
За Сиела имам плаващ списък. Всичко зависи от това кои от книгите ще имам възможност да взема, когато пуснат промоцията...
Отдавна се чудя за Страдание и възторг на Изток-запад. Ако те направят коледна разпродажба, ще има и други неща, които биха ме заинтересували.
Ще излизат нови красиви издания на Хари Потър, но не съм сигурна, че ми се дават пари... Покрай историята с Джони Деп ме е малко яд на Джоан Роулинг, иначе за другото я подкрепям.

# 119
"Страдание и възторг" е невероятна биография на Микеланджело. Една от най-хубавите книги , които съм чела. А съм изчела доста. Много е красиво новото издание. Колкото пъти го зърна, неумолимо ме влече да го купя. А имам старото и доста любими книги така ги поднових и трябва да се озаптя. Но ако не сте я чели, не я пропускайте . Дори само като предмет е страхотно оформена . И съдържанието не би трябвало да ви разочарова. Не познавам някой да я е чел и да не я е харесал.

Общи условия

Активация на акаунт