Промоции на книги - тема 11

• 47 505
  • 742
  •   1
Отговори
# 390
И при мен 4 книги липсват, ще ходя на място.. Sad
 При мен една, но е тази, която най-много исках. И на мен ще ми се наложи да отида. Много ми е неудобна тяхната книжарница, извън града в МОЛ, аз не шофирам,  ММ го няма да ме закара.Ще го мисля.
Разписах се в "Озон" и вече съм пас Simple Smile

Ето какво поръчах:

"Разкази" - Наталия Мешчанинова
"Коледната песен на Мики"
"Другата жена" - Мери Кубика
"Когато звездите угаснат" - Пола Маклейн

"Сиела" пропускам на тази промоция Simple Smile
Снощи приключих Когато звездите угаснат, много ми хареса, книгата.

# 391
  • Mostly in my mind
Кои книги ли липсват? Аз все пак се записах със Стъкления хотел, Погубени и една детска.

# 392
Разписах се в "Озон" и вече съм пас Simple Smile

Ето какво поръчах:

"Разкази" - Наталия Мешчанинова
"Коледната песен на Мики"
"Другата жена" - Мери Кубика
"Когато звездите угаснат" - Пола Маклейн

"Сиела" пропускам на тази промоция Simple Smile

"Коледната песен на Мики" и другата за Мечо Пух не ми ги дава с -20% отстъпка

# 393
  • Бургас
Сайта на Сиела тотално сгъна. За краткото време, през което успях да го заредя видях, че автобиографията на Рони Джеймс Дио вече не е налична, а тъкмо я издадоха. Айде пак номера.

# 394
  • София
Всъщност "Коледната песен на Мики" и книгата на Мешчанинова ги поръчах вчера с DK19 с -15% .

# 395
Оф накрая ще ме ядоса тия от Сиела и няма да поръчам нищо. Сайта им вярно бъгна тотално. Пиша да ги питам ще имат ли наличности, те ми викат сигурно до седмица, да се обърна към издателството за повече информация...

# 396
  • Beyond the stars
Поръчах сутринта успешно. Само "Сам вкъщи" не ми беше налична от списъка, а и на съпружието някаква футболна, ама ще го преживее.
Сега се чудя дали 20% на Ozone ме устройва за списъка с детски книжки. Nerd

# 397
Ozon пускат ли повече от 20%  на книгите🙄

# 398
  • Beyond the stars

Масово на всичко мисля, че повече от 25 не съм засичала, но има случаи с по-големи проценти на конкретни книги.

# 399
На 23 април за деня на книгата мисля всички книги бяха с 23% .

# 400
От Озон поръчах на детето. В Сиела бях заредила кошницата заради Сам вкъщи, но нея още в 7.30ч я нямаше, може да са я скрили до края на промоцията. Освен това останалите книги бяха намалени даже и по-малко от 15% (а ми стана смешно на намалението на Хермес). Сайта забиваше много и се отказах от Сиела.
Та както винаги поръчах от Озон. Доволна съм. Безплатна доставка.
Тези поръчах.

# 401
  • Beyond the stars
Въртят ми едни 30% на "Жанет 45", ама хич не помня кога да е било. Някакви идеи?
Сега са с 15%, пък искам поне три на Джулия Доналдсън и 30% по-добре ми звучи.

# 402
Кои книги ли липсват? Аз все пак се записах със Стъкления хотел, Погубени и една детска.
При мен "Кралството на прокълнатите"

# 403
Сиела съм ги отписала, напред казах защо.
С голям зор поръчах от Озон - то бавене, то сривове, някакво чудо беше. Кодът 1NOV не хвана повечето детски книжки, които бях сложила, бяха намалени само с процента на "ранга" ми в Озон, но пък кодовете за -10 на сто ги хващат, вкл. Коледната песен на Мики.
Между другото 1NOV хвана и книга с надпис "Нов продукт" - на Оливър Стоун.

# 404
Доста се подразних, че не мога да поръчам от Сиела и може и да се откажа да поръчвам от тази им промоция.
Поръчах си от Озон - "Ад" на Данте, на издателство Кръг с гравюрите на Гюстав Доре, излезе 25,60.

Общи условия

Активация на акаунт