“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 460
  • 745
  •   1
Отговори
# 465
Не знам каква следва да е ролята на Шопов, но не ме кефи, не ме грабва нещо … особено говорът … някак писклив идва за уж такъв мастит мафиот Sad

# 466
  • Euskal Herria
Голям подарък даде на Лора; "каква чест" Simple Smile

# 467
Този подарък не е случаен, а е съвсем целенасочен. Да видим как ще го употреби Лора или на кого ще го даде да го употреби.

Последна редакция: пн, 20 сеп 2021, 23:00 от Анонимен

# 468
  • Галифрей
Тоя само валчери раздава 😂 Нищо интересно не стана освен,че Кара и вампира гледат Лора в стил ела пиленце при батко. Филип  ще води война с Денис. Крииииндж

# 469
Актрисата,  която играе Юлия е красива на снимки, но не толкова в сериала , за съжаление.
Ники Илиев е сладък , но дървен миличкия.

# 470
  • София
Тоя само валчери раздава 😂 Нищо интересно не стана освен,че Кара и вампира гледат Лора в стил ела пиленце при батко. Филип  ще води война с Денис. Крииииндж
Мъци ли следиш? 🤣🤣🤣
И аз съм доста разорарована от Шопов.

# 471
  • Галифрей
Мъци ли следиш? 🤣🤣🤣
Да, нали ти казах,че съм му фенка 😂❤ Мисля,че всички сме разочоравани от Шопов…😔

# 472
  • София
Мъци ли следиш? 🤣🤣🤣
Да, нали ти казах,че съм му фенка 😂❤ Мисля,че всички сме разочоравани от Шопов…😔
Помня, че някой ми каза, ама забравих, че си ти. 🤭
Много съм разочарована от ТВ сезонът като цяло. Почти всичко ми върви като фон и между другото. 🙄

# 473
Мисля,че всички сме разочоравани от Шопов…😔
Аз не съм, защото за разлика от всички останали, нямах очаквания.
Мигнах три пъти и серията свърши. Що си губя времето с това измислено филмче, се чудя...
Юлия не е хубава. Има остри черти и нос като човка, ако не е косата, хич няма и да я забележи човек.

# 474
  • Галифрей
Аз не съм имала големи очаквания, аз не съм гледала негови участвия. Знам го само като лице и глас.
Уж Юлия е голям злодей и дават тъпи реплики.
Аз го гледам,защото ме забавлява на моменти и заради Владо.
Остава само да говорят свсе едно са вдишали хелий 😂

# 475
Много ме дразнят баталните сцени. Не понасям насилие, а те са във всяка серия. Не можаха ли да намерят друг начин да запълват сериала.

# 476
Актрисата,  която играе Юлия е красива на снимки, но не толкова в сериала , за съжаление.

Изпуснала съм, кога са давали Ники Илиев?

# 477
Актрисата,  която играе Юлия е красива на снимки, но не толкова в сериала , за съжаление.

Изпуснала съм, кога са давали Ники Илиев?
Дойде в бара при Драго, но пък тогава дойде Шопов и Драго заряза Ники с Юлия и отиде при Шопов. След което Шопов и Ники се поздравиха през масите.
Ники каза няколко пъти " Santé" и още нещо на френч , погледна загадъчно, и .....
И аз се разсеях.
Извинявам се, че смесвам имена на герои и на актьори , трудно ги помня.

# 478
dany_ nik : Благодаря Simple Smile))

# 479
  • Другата България
Ники Илиев беше някакъв французин, с когото Денис беше пред подписване на голяма сделка и партньорство. Затова го беше поканил във фотостудиото. В началото на епизода Влади говореше на френски с него. Обаче неочаквано Кара-то се появи в този момент-в който гледаха бокса, Драго го заряза и отиде при Кара-то.
А той всъщност му отмъкна французина, затова беше дошъл. Отново го прецака, Радо затова му преби един от дилърите.
Това, дето Лора видя накрая, бяха кашоните с дрога за французина всъщност.
Някой може ли да ми обясни това с ДНК теста какво беше?

Общи условия

Активация на акаунт