“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 462
  • 745
  •   1
Отговори
# 480
Някой може ли да ми обясни това с ДНК теста какво беше?
Едва ли... Вероятно е просто демонстрация на поредната странност на Кара Кольо 😆 Смятам, че някак си Лора и Драго ще ползват тоя тест, а Кара-то ще поведе нещата в тая посока, та тя ще се сети за теста, за да влезе и той в играта. Обаче това е такова измислено вмъкване, че освен недоумение, не знам друго може да предизвика!

# 481
  • Другата България
Тоест,  теста следва да докаже роднинска връзка между Кольо и Денис?

# 482
Вероятно, но по най-смешния начин се вмъкна тоя тест.
Представи си как някой, не, не някой, а шефът ти, ти подарява ДНК тест и друг ти казва, че това е чест за тебе! Няма ли да зяпнеш? Лорчето - не, обаче! 😃😁

# 483
  • Другата България
Абе изкараха Лорчето абсолютна кухавела.
Аз още при вида на Марин бих избягала с 200.

# 484
  • София
Да, много неща никак не се връзват. Лора как търпи всички простотии там... Това за теста може да му е хрумнало на Кара-някой си, заради онзи негов служител, болен от рак. Едни вид да се разбере дали имаш предразположение. То е ясно, че ще го използват и за друго. Освен ако не стане като с кръвните групи преди 🤣

# 485
Актрисата, която играе Юлия, за мен е много яка, красива, с излъчване, самата Юлия и готино я обличат.  Всеки си има вкус. Но определено сериалът НЕ СТАВА!!! Последните две серии ги гледах за фон, едната без звук, че бях на гости и нищо не се чуеаше, другата - докато си търсех мебели в Интернет снощи. За мен това е показателно,  че нещо не е наред и май скоро ще го оставям и това тегаво недоразумение. Само някой да ми каже, защо Лора като влезе в кабинета на хахавелника, вътре имаше жена по бельо?
И също така, да се забъркаш с омъжена жена, да и развалиш семейството, да и направиш бебе и да изчезнеш безследно, а после да твърдиш, че тя е най-голямата ти грешка...WTF???

# 486
  • Пловдив
А всъщност Кара-та знае ли, че Лора е бившата на Денис?

# 487
Как да става сериала като за 1 година правят три сезона, всеки с по 65 епизода? Голям зор да усвоят едни пари. И тука като с магистралите на Бойко, недомислено, недопроектирано, ама давай да върви...Joy

# 488
  • Другата България
Е как, той затова я нае.

# 489
Е как, той затова я нае.

Той е страшен комбинатор, според сценаристите.
Да й се обадят само от едно място, да получи само едно предложение ??!!

# 490
  • Галифрей
Кара Кольо знае всичко, аз мисля че се е обадил на фирмите да не наемат Лора.  Това с ДНК теста  явно е за Драго иска да е сигурен, че му е син. Всеки път когато дадът кадър на  градът, очаквам говорител да каже: София.
 Съдби на кръстопът- крими.

# 491
Първи сезон беше много добър, втори - блудкав и трети - брутален. Искам да гледам нещо приятно, а не бой и психария. Другият филм, който върви по Нова е още по зле. Фуча е за лудница, ама и тези я следват.

# 492
Сцените с боевете не са ми интересни въобще. Трябвало е да измислят друг бекграунд.
И като цяло, хич не ми харесва този сезон. Няма една линия или герой, които да ми привличат вниманието.
Дори Драго вече няма оная харизма. Загуби се, поне за мен.
Шопов не че играе зле, просто ролята е супер кофти и никаква.
Сандо и той, промотиран уж като главен герой, пък се губи в масовката. Нищо интересно и там.

В предния сезон поне с Калин се забавлявах - физиономии, цъклене, пъшкане, превземане... сега и това няма Grinning

# 493
...

В предния сезон поне с Калин се забавлявах - физиономии, цъклене, пъшкане, превземане... сега и това няма Grinning

Да. Тъкмо всички гледаме към ТВ с надежда, че ще поизчистят скучното реноме на 2ри сезон, а то става по-зле... догодина като гледаме 4-ти ще си викаме, че 3ти е бил супер на фона на новата боза.. Joy набързо скалъпеният сценарий губи аудиторията.

Последна редакция: вт, 21 сеп 2021, 13:34 от bonibon_

# 494
  • Галифрей
Сцените с боевете не са ми интересни въобще. Трябвало е да измислят друг бекграунд.
И като цяло, хич не ми харесва този сезон. Няма една линия или герой, които да ми привличат вниманието.
Дори Драго вече няма оная харизма. Загуби се, поне за мен.

Съгласна съм, харизмата му я няма,защото вече няма кой знае каква цел а и от началото на сезона нямаме негов POV. Никога не е сам.  Уж главен герой не е фокусиран на него. Ние главно говорим  повече за другите…😔 Тамън нещо да стане и серията спира.

Общи условия

Активация на акаунт