“БРАТЯ” - сезон 3

• 32 421
  • 745
  •   1
Отговори
# 540
Да. И Вики. Мая им беше направила супа с чубрица от не помня къде. (реално с тревата)

# 541
А Мая как реши, че точно тази добавка може да подейства като успокоително? 🤔
А, ако беше разхлабително? Много тъп начин да "разкрият" мухата. Това с "чубрицата" поне беше 1 идея по - логично. 😏

# 542
Щом се повтарят случки вече, представете си какво творческо безсилие е. И ако още един епизод започне с-в бара, бокса и Радо тича при Денис... ще започна да крещя. Joy
Гледам още, ще видим до кога. Но е показателно щом заспивам, ето Вели-то съм го проспала.

# 543
Абсолютно повторение на събития беше това, но се смях с глас признавам си JoyJoyJoy

# 544
Абсолютно повторение на събития беше това, но се смях с глас признавам си JoyJoyJoy

И на мен ми беше забавно ,обаче много ме изнервя образа на Лора, не харесвам такива жени.

# 545
  • Галифрей
😂 Забавно ми е,  взели са от аптеката  витамини марсианци и ги разнасят 😂 Забелязох,че разнасят само едно пликче  и после му сменят опаковката. Спестили са от бюджета да не купуват цял кашон витамини, а за това взели празни кашони за фон.

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 17:41 от Диана Бишоп

# 546
  • Велико Търново
А Мая как реши, че точно тази добавка може да подейства като успокоително?
Е то за другата "добавка" никоя от Лора, Мая и Ива не знае все още.
За тях си съществуват тези, които рекламират. А те са здравословни и полезни. Т.е. дава му там нещо, което ако няма да го успокои, то поне няма да му навреди. Satisfied
На мен по-скоро ми е любопитно как кашонът с "мухата" се оказа отворен.  Все пак дадоха, че Мая бръкна директно и извади някаква кутия.

Иначе не смятам, че е точно повторение на случая. След "чубрицата" не се случи нищо съществено, просто Симо разбра, че му употребиха тревата. Тук обаче последствия със сигурност ще има.

# 547
  • Другата България
Дано не са в 60ти епизод......

# 548
  • Велико Търново
Аааа, такава отговорност не мога да поема Satisfied

# 549
А Мая как реши, че точно тази добавка може да подейства като успокоително?
Е то за другата "добавка" никоя от Лора, Мая и Ива не знае все още.
За тях си съществуват тези, които рекламират. А те са здравословни и полезни. Т.е. дава му там нещо, което ако няма да го успокои, то поне няма да му навреди. Satisfied
На мен по-скоро ми е любопитно как кашонът с "мухата" се оказа отворен.  Все пак дадоха, че Мая бръкна директно и извади някаква кутия.

Иначе не смятам, че е точно повторение на случая. След "чубрицата" не се случи нищо съществено, просто Симо разбра, че му употребиха тревата. Тук обаче последствия със сигурност ще има.
Аз затова написах, че може да е разхлабително. Не дрога. Поне едно фалшиво етикетче да му бяха сложили. По - правдоподобно щеше да е, според мен.
А и все пак снимаха реклама. Би трябвало да е наясно коя добавка за какво е. 😉

# 550
Това беше много недомислено. От фирмата пренасяха кашоните с дрогата с тежко въоръжена охрана, а накрая зарязаха стоката в офиса на напълно странична фирма без никаква охрана и дори кашоните бяха отворени само за да пасне на нелепия сценарий, че Мая ще бръкне в първия от тях и сляпо ще натъпче Велин с каквото там се случи. Весело беше, но много нелогично.

# 551
  • Другата България
Много нелогично, да, но пък такъв смях с Вели, като започна да се катери по елекрическия стълб, все едно е пилон в стрийптиз бар Joy

# 552
Много нелогично, да, но пък такъв смях с Вели, като започна да се катери по елекрическия стълб, все едно е пилон в стрийптиз бар Joy

По-скоро като някой орангутан Joy

# 553
  • Русе
Като видях БМВ-то как пристигна и как спря рязко и реших, че Симо си е купил кола с парите и се келеши😂😂😂
И аз така.

# 554
  • Галифрей
И сега като разпитват Сандо къде е бил,кви ги върши и тн. И той ще каже” Ъъъъ..ами аз участвам в Маскираният певец, ама няма ти кажа кой. Трябва да пазим тайна дори от семейството си….батко” 😂

Общи условия

Активация на акаунт