Кой уред вкъщи ви улесни живота най-много?

• 6 610
  • 192
  •   1
Отговори
Момичета, всеки си има любим уред, който му е спестил време, усилия или направо е променил ежедневието. При мен това е еър фрайерът — досега не вярвах, че ще ми върши чак такава работа, но сега ми е must-have.
А при вас? Споделете — любопитно ми е какво наистина ви е улеснило живота вкъщи. Simple Smile)))

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 07:57 от Рaдост

# 1
  • София
За нови придобивки и глезотии ли става дума, или изобщо за уреди? Защото аз лично класирам пералнята като най-важен помощник в домакинството. Не ми се мисли преди как е било на ръка цялото пране...

# 2
Вертикална прахосмукачка (без кабел). Обикновената си прахосмукачка използвам веднъж седмично, но тази я изваждам след всяка вечеря или ако трябва бързо да почистя нещо някъде.

# 3
  • София
Миялната и сушилнята. Сушилня имаме отпреди основния ремонт, който правихме, и още тогава осъзнах какво благо е дрехите ти да излизат свежи, без да висиш под просторите.
Миялна сложихме при основния ремонт и ми иде да я целувам всяка сутрин.

# 4
По степен на улеснение - пералня, миялна, мултикукър, ренде "Бьорнер".

# 5
За нови придобивки и глезотии ли става дума, или изобщо за уреди? Защото аз лично класирам пералнята като най-важен помощник в домакинството. Не ми се мисли преди как е било на ръка цялото пране...

По-скоро малки уреди/глезотии Simple Smile Пералня, миялна са ясни Simple Smile

# 6
Щом изключваме големите помощници - пералня, миялня, харесвам си новия робот-прахосмукачка. Обикаля и чисти, мие... Сега ако намеря и нещо да мие банята Smiling Imp

# 7
  • София
Не знам доколко се брои за глезотия, но откакто имам хубав сешоар, копие на Dyson, не се връщам към евтинджосите.

# 8
  • София
Пералнята и роботите за под и прозорци.

# 9
  • Някъде там
Пералня и Сушилня.
Мразех  много повече зимата заради купищата дебели работни дрехи метнати по сушилници във всички стаи.
Сушилнята ми "спасява" живота и нервите.

# 10
Като изключим сушилнята и миялната, прахосмукачката робот е нещото, което много ми помага, че стри космати топки в къщи вечно има косми за метене.

# 11
Щом изключваме големите помощници - пералня, миялня, харесвам си новия робот-прахосмукачка. Обикаля и чисти, мие... Сега ако намеря и нещо да мие банята Smiling Imp

О, да, за мен това вече не и глезотия, а задължително нещо Simple Smile Ползвам от 10 г такива роботи, сменила съм няколко Simple Smile

# 12
Миялната разбира се! Значи който я е измислил евала на човека! Хаха това е най голямият помощник за мен!

# 13
  • Sofia, Bulgaria
Пералнята и миялната са моите любимки. От по-малките уреди - безжичната прахосмукачка ми е голям помощник.

# 14
  • София/Севлиево
Скоро имаше подобна тема...Не помня там какво писах,но като истински кафе любител автомата за кафе ми е фаворит,после безжичната прахосмукачка.

Общи условия

Активация на акаунт