Кой уред вкъщи ви улесни живота най-много?

• 7 443
  • 192
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Ами то няма какво да му се управлява. Слагам го на стъклото, натискам копчето, задържам робота няколко секунди, за да се получи вакуум и го оставям да се оправя. Има дистанционно, но то се ползва, ако роботът спре на място, до което не стигаш, иначе няма нужда.

# 46
  • Враца
Ми, да взема да "скоча". Друга работа и без това нямам .

# 47
Просто не мога никога да ги измия като баба ми 😂

Много ясно, че не можеш. Дори да намериш домашна ракия – първак, то със сигурност няма откъде да си купиш от едновремешните вестници. Simple Smile

# 48
  • София
Скрит текст:
Просто не мога никога да ги измия като баба ми 😂
Много ясно, че не можеш. Дори да намериш домашна ракия – първак, то със сигурност няма откъде да си купиш от едновремешните вестници. Simple Smile
Майтап няма. Прозорците бяха направо прозрачни от чистота.

# 49
  • До хладилника, който обичам
Имам всякакви уреди, защото обичам всякакви уреди и често пробвам.
Напълно незаменима ми е пералнята. Приятно допълнение е безжичната лека прахосмукачка и Инстант Пот, но без тях мога. Без пералня, не.
За чисти прозорци, потърсете микрофибърна кърпа за прозорци. Още не мога да разгадая защо действа, но е факт, че с нея е лесно и бързо миенето им. Имам няколко, мия, пера, суша и после пак отначало. Може би не е чак като първак+вестници от едно време, но е следващо подред, и чисти доста по-бързо.

# 50
  • Враца
Очаквам роботчето, след 6 до 13 дни. Вълнувам се от сега.
Но то, като няма контейнер за вода, първо ги пръскам с препарат и тогава го пускам или на сухо? някак не си го представям.

# 51
  • София
В упътването е обяснено доста подробно. А и в коментарите.

# 52
Имам Нинджа 9 в 1. Вече не ползвам фурна. Котлони мноого рядко.
Всичко се готви супер лесно и бъро.

# 53
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Далеч съм още от смарт-хоус модата, но Миялната ми е не-за-ме-ни-ма.
Разбих си кухнята миналата година за да я сложим, но не съжалявам и на йота.
Както казвате - целувам я и я обичам. Heart Eyes

# 54
Здравейте,препоръчайте ми прахосмукачка робот.

# 55
  • София
Има тема за препоръки и отзиви.

# 56
Ако говорим за домакински ел.уреди - робота и съдомиялната са ми в най-голяма помощ.
Ако говорим за Ел уреди за красота - въртяща се четка, с коса до раменете съм и ми прави прекрасна прическа. Преди с четка и сешоар се измъчвах много, а с тази четка за 20 Мин имам прическа като след фризьор. Бях много скептична, гледах клипчета и все си мислех, че резултатът няма да ме удовлетворява, добре че мъжът ми каза ,,какво толкова, да се чудиш за уред струващ 80-90 лв".

# 57
Ако говорим за домакински ел.уреди - робота и съдомиялната са ми в най-голяма помощ.
Ако говорим за Ел уреди за красота - въртяща се четка, с коса до раменете съм и ми прави прекрасна прическа. Преди с четка и сешоар се измъчвах много, а с тази четка за 20 Мин имам прическа като след фризьор. Бях много скептична, гледах клипчета и все си мислех, че резултатът няма да ме удовлетворява, добре че мъжът ми каза ,,какво толкова, да се чудиш за уред струващ 80-90 лв".

И аз бях много скептична и първия път като пробвах нищо не стана.
Аз съм с дълга, гъста и чуплива коса.
Отскоро се правя с една на майка ми, която тя не ползва. Еми става като след фризьор.
И наистина е много бързо и лесно.
В пъти по-лъскава от с пресата и не така зализана. Да не говорим, че гори в пъти по-малко. И а обем, по-естествена е визията.
Ако искаш може и да завиеш краищата, може и права.
Явно има значени каква е четката.
Аз пак гледам много да не я използвам, но наистина е чудесен уред и пести много време.
Моята коса е много дълга и с други четки единствено и само ми се оплиташе и нищо не ставаше.
Има разлика във видовете и моделите явно.

# 58
Може ли линк за четката?

# 59

И аз бях много скептична и първия път като пробвах нищо не стана.
Аз съм с дълга, гъста и чуплива коса.
Отскоро се правя с една на майка ми, която тя не ползва. Еми става като след фризьор.
И наистина е много бързо и лесно.
В пъти по-лъскава от с пресата и не така зализана. Да не говорим, че гори в пъти по-малко. И а обем, по-естествена е визията.
Ако искаш може и да завиеш краищата, може и права.
Явно има значени каква е четката.
Аз пак гледам много да не я използвам, но наистина е чудесен уред и пести много време.
Моята коса е много дълга и с други четки единствено и само ми се оплиташе и нищо не ставаше.
Има разлика във видовете и моделите явно.
Много добре го казахте, с пресата ми косата ставаше идеално права, което за моята дължина не смятам, че стои добре и като добавим ефекта на зализването...направо ме беше яд да се гледам. Определено четката е от огромно значение. Преди това приятелка ми беше дала нейната, еми ...то се заплиташе косата, то скубеше. Да добавим и факта, че я пробвах на доста мокра коса. Сега първо суша със сешоар, и когато е почти суха я почвам с четката.

Общи условия

Активация на акаунт