Кой уред вкъщи ви улесни живота най-много?

• 7 389
  • 192
  •   1
Отговори
# 30
Мда, понеже един месец не ми беше позволено да пия кафе, съвсем изключих колко си обичам кафемашинката. Значи тя и робота прахосмукачка са ми любими.

# 31
  • София
Отбелязвам и аз кафе машината с капсули. Улеснява ни, защото приятелят ми обича изключително силно кафе, а аз - по-слабо и често с мляко.

# 32
  • Банско
Скоро сложихме миялна машина. Е родих се! Преди миеме по 5 пъти чинии на ден, сега само пълниш и един път на ден пускаш. Много мразя да мия чиниите и съпругът ми го правеше, но пак се е случвало да мия, еее много е гадно.

# 33
  • София
Скоро сложихме миялна машина. Е родих се! Преди миеме по 5 пъти чинии на ден, сега само пълниш и един път на ден пускаш. Много мразя да мия чиниите и съпругът ми го правеше, но пак се е случвало да мия, еее много е гадно.

А познавам хора с миялни, които все пак търкат на ръка и казват: Абе, друго си е с ръчичка да го измия... Падам като го чуя това.

# 34
Ако питате майка ми, всичко трябва първо да се измие на ръка и после да се сложи в миялната.

# 35
Имах такава четка за баня - грам не бях доволна, не ми беше достатъчно силна.
Ползвам парочистачка на Керхер, родих се. Имам накрайник и за фурната. Негатив е обаче, че кабелът е къс.

# 36
  • Враца
Прахосмукачка робот! Толкова и се радвам, има си и име - Бърта. Като домашната помошница в "Двама мъже и половина".
За над 10 години две смених, но пускам всеки ден.

# 37
Прахосмукачка робот! Толкова и се радвам, има си и име - Бърта. Като домашната помошница в "Двама мъже и половина".
За над 10 години две смених, но пускам всеки ден.

Моята се казва Роби. Smile

# 38
И за мен номер едно е прахосмукачка робот. Освен това - яйцеварка и уред за рязане на зеленчуци на кубчета. Добавям и парна станция. Мразя да гладя. Не че с това заобичах, но поне е по-бързо и лесно.

# 39
Парочистачка Кархер

# 40
  • Русе
Прахосмукачката робот. Най-любимият ми мъж у дома Joy Шишо се казва.
Роботът за прозорци, кафеавтомата, хлебопекарната и всякакви други кухненски джаджи, които пестят време.

Сега чакам да измислят робот за баня Simple Smile. Имам и парочистачка, но и тя иска ръчички. По-бързо изтърквам на ръка.

Големите: пералня, сушка, миялна са ясни.

# 41
Пералнята и роботите за под и прозорци.

Може ли да споделиш твоят робот за прозорци откъде е?

# 42
  • София
От Тему – https://share.temu.com/1nkXYC8JgwA
Струваше ми 80 лв., чисти идеално.

# 43

Много благодаря! То без пари.
Много с чудех за такива джаджа.
Мразя да мия прозорци, а и не мога.
Просто не мога никога да ги измия като баба ми 😂
В новото жилище е високо и отвън ми е невъзможно, особено в стаята на детето.
Задължително ще си взема.

# 44
  • Враца

Лесно ли се управлява?

Общи условия

Активация на акаунт