Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Изповед на един грешник

 • 4 732
 • 52
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 5 488
Дълбоко се съмнявам да се появят мераклийки (има ли женски род 😅).

# 46
 • София
 • Мнения: 30 927
За какво като ще му мине?

# 47
 • Мнения: 6 135
Той и в Стара Загора е бил изолиран. Не може пък да се очаква всеки да е душа на компанията. Има си хора интроверти.
Авторе, бъди какъвто си, но мааалко се открехни за общуване с колеги. Постепенно ще си намериш приятели.
За приятелки - не знам, не и с тази нагласа, не и с такива изцепки. Макар че жените понякога са склонни да прощават, ако "провинението" не е прекалено драстично.
Жената никога не става твоя собственост, та да я надзираваш и притесняваш по всяко време.

# 48
 • Мнения: 1 294
Пари, пари, пари! Много комплекси и то на материална основа. Всички около 1985-1990 набор сме отрасли с маргарин, филии и датски колбас. Всички сме си купили телефони и лаптопи от първа заплата, имали сме премеждия с брокери в големия град. Не бих приела сериозно човек, който хленчи за тези факти.

# 49
 • Мнения: 653
Е защо разкостихте момчето, колкото и патос да има, няма смисъл да се нахвърляме върху него.

Единственият ми съвет е - намери си добър терапевт да си отработиш травмите. Без това щастлива връзка няма да я бъде. Това е нужно на всеки попринцип, но сега при теб е на зор ситуацията.
Скъпо удоволствие, но са най- добре инвестираните пари.

Последна редакция: пт, 10 сеп 2021, 10:10 от Ibsena

# 50
 • Мнения: 1 778
Моят съвет първо е да си скриете данните, които сте споделил тук. Няма нужда от тях, само ще ви навреди.
Второ - тая вина я захвърлете бързо зад гърба. С нея сте като с тухла на врата. Докато си я носите живеенето ще е кошмарно. Самобичуването също го зарежете. На жената няма да й пука колко ще изстрадате. Дали е имала основателна причина да си тръгне не знам. Но човек трябва все в един момент ако някой си е тръгнал да тегли чертата и торбите с вините да ги остави. Кой, какво, защо. Все тая. Те някои мъже я карат така до живот. Постоянно ги напускат и на следващата са пак същите. Така че има лъч надежда. Вие сте видял някакви грешки и ще ги промените в бъдеще. Пък и общо взето обикновено няма как само единия да е виновния за всичко. Е, има си хора тормозители, те си обичат да изтормозят всички около себе си, но такива никога вина не влачат. Така че... Квото било било. Вината в кофата и продължавате напред. Трудно е това да се направи, но има начин.

# 51
 • онче бонче бонбонче
 • Мнения: 2 549
Книга напиши, ще ти олекне. Ако пък някой я публикува ще ти олекне още повече, току виж Гала те поканила на кафе, да видиш как ще потръгнат запознанствата след това. Ако не стане нито едно от тези неща, поне ще имаш да се жалиш за нещо реално Hands Plus1

# 52
 • В големите очи на малчо, а географски - София.
 • Мнения: 4 156
Пари, пари, пари! Много комплекси и то на материална основа. Всички около 1985-1990 набор сме отрасли с маргарин, филии и датски колбас. Всички сме си купили телефони и лаптопи от първа заплата, имали сме премеждия с брокери в големия град. Не бих приела сериозно човек, който хленчи за тези факти.
Ааа, не всички. Имах си село с баба, отраснах с консерви, буркани със компот, туршия и свинско.
 Първата заплата отиде за златни обеци 😀, някоя от следващите беше за телефон. Първия лаптоп беше 'найста употреба, всъщност.
 Иначе за квартирните проблеми, един брокер ме мота много време, накрая се разсъхна сделката, срещам го в метрото след два, три месеца, той направо избяга от вагона, милия.

Общи условия

Активация на акаунт