Искам само да си изкажа притесненията, оплакванията, страданията и прочие. Бременна съм в 5 месец, страшно много се вълнувам и много чакам бебето. Мъжа ми е сприхав човек, не винаги е до мен, но не е лош..просто си е такъв. Имам проблеми със семейството ми, не се разбираме все някакви драми, все разправии, все нещо има, бременна дори не пропускат шанса да направят сцена за нещо, нещо да са недоволни и прочие.. та имах проблем с тях, нещо поредната тъпотия, съответно бях изнервена и разочарована. Е, чаках го с такова нетърпение да се прибере, да поговорим, (а и имам кожен проблем, който допълнително ме притесни); е той се прибра, видя ме, че си плача попита ме какво ми е, обърна се и заспа. Ей така ви казвам, заспа си като пич. Не знам от бременноста ли, от нещо друго ли-супер съм изнервена и това направо ме довърши. Все едно грам не му пука, просто се обърна и си заспа.
)) но не е като с приятелка да споделиш и да ти предложи задълбочен анализ на ситуацията.Даже, когато сме заедно с някакви хора и нещо ме е напрегнало, мъжът ми обикновено изобщо не е забелязал кой какво с какъв тон и какъв поглед е казал.