Мъжа ми, бебето и семейството

• 4 567
  • 50
  •   1
Отговори
# 45
Еми, аз определено се чувствам обичана жена, което не значи, че мъжът ми съпреживява активно всички емоции,през които минавам. Просто харесвам мъжки мъже, а не поетични силно емоционални мъже и такъв съм си взела. Това си върви с чисто мъжка емоционалност, която е в много по-малък спектър и човекът ме изслушва, но няма как да го прави с часове и да анализира,както го правят жените в живота ми. Абсолютно не бих се изненадала да съм разстроена за нещо, да му разказвам, той да ме изслуша, ама в някакъв момент след изслушването да си заспи. То той всякакви такива дразнения ги слуша сигурно ежедневно...
ПРосто не си го представям да реагира като жена със съвети, анализи, уточнителни въпроси. Simple Smile)). За мен си е въпрос точно гендерен.
Децата си гледа перфектно и си успокоява ревящите деца, между другото. 

# 46
Къде по-точно в коментара ми,разбрахте че не съм обичана?! От това,че имам различно мнение от вашето и хайде,глупави заключения за отношенията със съпруга ми..Не че някои го интересува,но мъжа ми работи,гледа 3 деца,не излиза вечер,не пие,помага в домакинството и винаги си споделям всичко с него,защото ще ме изслуша и заедно ще решим проблема. Нямам представа защо това ,че съм казала че поведението на мъжа на авторката е нормално,автоматично означава,че и моя е същия?! Мъжете не са длъжни да търпят сополиви драми постоянно и бременноста не е болест и бременната не е малко дете,да я обгрижват непрестанно..

# 47
Ех мили дами, доказахте, че тук е повече от безсмислено да се пише и коментира. Хапете за различни неща и лошото е, не че имате различни мнения, а че се заяждате. Много жалко и страшно тъжно, вместо да се подкрепяме и помагаме като жени ние се изяждаме една друга..е все пак успех и всички бъдете здрави! От мен толкова🙂

# 48
  • София
Хората очевидно сме различни (колкото и някои да се опитват да ни уеднаквят по пол), нормално е да има различни коментари. Но наистина не е добре, че не можеш да разчиташ на мъжа ти да те изслуша и подкрепи. Той би трябвало да бъде най-близкият ти човек. Явно не е. Вярно е, че бременността прави доста жени по-лабилни психически, но това е нормално и не е причина предполагаемо най-близкият ти човек да ти обръща гръб (буквално и преносно). Ами ако ти му обърнеш гръб в по-труден за него период?

# 49
Някои са жени, а други не могат да си позволят сополиви драми.
Някои правят разлика между обичане и гледане на собствените деца и помагане!!! в домакинството.
Децата и домакинството са общи и никой не помага. Помагане е ако съседката дойде да ти простре прането.

# 50
Ахаа,тези които не правят сополиви драми не са жени разбрах накъде биете. Извинете тогава,щом толкова съм си засегнала с личното ми мнение по въпроса. Лично аз виждам,за безсмислено да си придавам образ на емоционално нестабилна жена,за да привлека вниманието на мъжа ми,но има по-чувствителни жени и предполагам това е нормално. Затова отново се извинявам,ако съм обидила някои,не ми е било това целта Hands V

Общи условия

Активация на акаунт