Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 58 962
  • 746
  •   1
Отговори
# 105
Утре 13 или 14 серия ще бъде? Обърках се!

13 епизод

# 106
Накратко за епизода довечера Grinning

# 107
Хаштагът за довечера е
#herseybitti
Да видим дали ще е тъй..

# 108
Това за хаштагът и
светкавицата на снимката си мисля, че много предсказуемо се развива сериалът.
Трябва да вкарат нещо наистина интригуващо. Може би трябва и другите герои да излязат с някакви интересни истории и събития.
Ама мен никой не пита! Yum
Мисля да гледам тази вечер, но никога не е сигурно.

# 109
От сторито на Илхан.

# 110
Е, дано така усмихнати да ни зарадват.
Очаквам нещо вълнуващо.
Моля, някой с повече умения от мен да публикува как се е движил рейтинга.Мисля, че и на всички ще бъде интересно.

# 111
Една хубава сцена от снощния епизод. Хак да му е на Озан бей.

-Не съм влюбен в Чаала!Брака ми с нея не е истински.Фиктивен брак е.Между нас нищо няма.Аз съм влюбен в теб...
- Озан, не говори глупости. Живееш с нея под един покрив, спиш на едно легло.
-Ожених се за нея за да не я опозоря. Есра, аз също бих искал да преживея тази болка с теб. Но бях сляп с това приложение. Есра, все още те обичам. Обичах те  и все още те обичам ...
- Озан, искаш да ти бъда любовница ли?
- Не, чакай Есра.
- Озан, всичко свърши между нас не в деня, в който се оженихте, а когато отиде при Чаала, без да ме  изслушаш до  края и направи предложение за брак.

- Есра, все още си влюбена в мен и знам, че ще ме чакаш.
- Ти така ли мислиш? Ще  видим.

# 112
HeartНай-хубавата сцена снощи беше между Есра и Чала, ще я видите Stuck Out Tongue Winking Eye

Нещо друго интересно

И най-любимо от снощи

Еко, който не даваше джинсовото си яке на Есра, защото е ново, го е сложил в чантата й, за да не мръзне в Анталия Heart

# 113
Flowers Hibiscus Здравейте момичета, Flowers Hibiscus
Хареса ми на мен серията.
Flowers Cherry Blossom Много ми хареса как Есра сложи на място първо Озан в кабинета му (с шамара и "този пръстен не изчезва като си скриеш ръката в джоба"), и после на края на епизода Чала. Направо позеленя от яд онази. Но си го заслужи с това непрекъснато навиране на пръстена пред лицето на Есра, и лъжите колко са щастливи и влюбени. Браво на Есра.
Flowers Cherry Blossom Единствено не ми хареса това непрекъснато навиране на Есра в прегръдките на Чънар. То бива приятелство, то бива чудо. И как пък не й дойде на ум, че този мъж (за Чънар говоря) е влюбен в нея? Да вземат да й отворят очите сценаристите, представят я за умна жена, а я правят на маймуна малко с тази наивност. Пак ще кажа, не ми се иска да завият към фалшива връзка с него. Достатъчно добре трови Озан и без това.
Flowers Cherry Blossom Много ми хареса, че Озан ясно каза и показва на Чала, че нищо няма да се случи там. Да спре да се старае вече милата. Малко ме притесни това как лесно й повярва на предложението да си възстановят приятелските отношения и разговори, и се надявам сценаристите да не създават повече излишни драми. Но...Ако чак до нова година ще продължи сериала, ще намерят още клиширани дивотии да вкарат (пепел ми на клавиатурата).
Flowers Cherry Blossom Чалата много нагла, продължава да не ми харесва. Грам не я съжалявам, след всичко, което прави с Озан и Есра. Много противно го изнуди да се оженят, но всеки си плаща за грешките, и Озан бей ще го направи. Добре поне, че той се осъзна какъв голям гаф направи.
Flowers Cherry Blossom Това, което чакам от Озан вече е да се осъзнае, че с Есра трябва да разговаря като човек, а не да й нарежда, сякаш му е собственост (ясно ми е, че изпитва ужас да не я загуби завинаги, но е много противно това). Да й каже като хората, че "приятелят й" Чънар е влюбен в нея, пък да я остави на мира. С действията си само я провокира да му прави на инат. Пък тя инат си има в изобилие и си го ползва с удоволствие.
Flowers Cherry Blossom За Чънар още съм раздвоена. От една страна ми харесва как се отнася към Есра, макар и да има скрити мисли, от друга страна ми е много незряло, чак противно тази омраза, която избухна към Озан така силно. Имам чувството, че не е само заради Есра, а и заради уважението на баща му към Озан. Като някаква ревност (даже по-скоро завист) го усещам.
Animal Snake За майката на близнаците ще кажа - хич не я харесвам тази жена. Личеше си от началото, че е златотърсачка. И мисленето, и действията й с акъла, който дава на Чала, точно това показват. Прилича ми точно на селския манталитет от други сериали, в които майките (и дъщерите съответно) правят всичко, за да хванат богаташа и да си уредят добър и охолен живот. Явно са й свършили парите на тетята, че се връща да си иска дял от богатството.
Flowers Cherry Blossom Любопитна съм на къде ще тръгнат нещата сега. Дали и Чънар ще пристигне в Анталия, изобщо ще стигнат ли до там? Какво ще стане с фирмата? Не знам защо, но едва ли не очаквам от глупост в стремежа си да се състезава с Озан, Чънар да фалира фирмата. Или сем. Йълмаз да му я вземат. Чудя се как ще реагира баща им като разбере, че брака на Чала няма да трае дълго?
Flowers Herb Еко се събуди и започна да действа, това ми хареса. Очаквам в някой момент да започнат да печелят вече (ако не запалят ресторанта пак Joy). Даже си мислех на няколко пъти като говореше за биткоините, в които е вложил, че в някой момент може да спечели от тях и той да спаси всички (включително и Озан, ако с фирмата му нещата се сринат, както очаквам). Добре че не съм сценарист. Че както ги намислих... GrinningStuck Out Tongue Winking EyeJoy
Flowers Sunflower Двете мамчета от махлата си ми харесват много. Тази серия беше по-умерена ситуацията за моя радост. Добре затоплят ледовете между тях, сега заедно ще разделят Еко и Елиф. Много са сладки. Но им е добра тренировка за момента, в който ще свързани с бракове и на двете си деца Stuck Out Tongue Closed Eyes Ще е голяма картинка сигурно това.
Animal Paw Prints Малко дълго се получи, за което се извинявам, но така ми дойде след епизода снощи.
Ако после се сетя за нещо друго, пак ще се включа. Хубав ден ви пожелавам. Flowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf CloverFlowers Four Leaf Clover

връщам се да сложа рейтинга от снощи
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 18 сеп 2021, 10:54 от blue`

# 114
Здравейте! Hug
Моля някой по разбиращ от мен да публикува рейтинга. Hands Pray
Търсих на dizilah, но явно нещо не мога да го направя.
Мисля си, че е важен рейтинга. Все пак дори и да са планували да го довършат към края на годината никога не се знае.
Интересен поглед. На съжаление на нищо друго не ми прилича.

# 115
Здравейте! Hug
Моля някой по разбиращ от мен да публикува рейтинга. Hands Pray
Търсих на dizilah, но явно нещо не мога да го направя.
Мисля си, че е важен рейтинга. Все пак дори и да са планували да го довършат към края на годината никога не се знае.
Интересен поглед. На съжаление на нищо друго не ми прилича.

Ивман, в моя пост в скрития текст е рейтинга. Скрих го, че и без това стана много дълъг поста.
А този поглед аз го тълкувам като разочарование, че въпреки че той не я предаде и не я опозори на сватбата, тя го предаде и действа против него. Разбира се тя си има причини, но за мен това си е предателство.

# 116
blue`
Благодаря!
Явно не съм то прочела. Аз прочетох мнението ти рано сутринта и след това догледах серията.
Може би и двете - разочарование от избора му към човека Чаала и това че съжалява за добротата си.

# 117
Рейтинга е супер. При положение, че снощи се върнаха два от хитовите сериали - Червената стая и Опасни улици + новия сериал с Бурчин и Салих Бадемджи, ЛЛО успяха да запазят почти същия рейтинг като миналата седмица.
Първи в Тотала и АВС1 и втори в АВ. Направо си е голям успех.
Но според мен, важното е да не се увличат сценаристите в излишно разтягане. Доста серии има до декември, няма да ни спестят нервите. Не знам дали да се радвам на високия рейтинг Sunglasses

Озан Корфалъ Stuck Out Tongue Winking Eye

# 118
Мнения го рязко смениха начина на обличане на Есра.

# 119
Нямам търпение за руския превод и ужасно завиждам на тези, които вече сте гледали  епизода. 😍

Общи условия

Активация на акаунт