Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 58 943
  • 746
  •   1
Отговори
# 90
Озан такъв простьо,че не е истина а фрагмана хептен  ми вдигна кръвното.
Не може ли един нормален мъжки перонаж да гледам всички са неуравновесени. Направо се затъжих за приказките за белия кон и принца напоследък всичко живо все не знае къде го сърби.
Последната инситуция е която да иска сметка на Есра просто....

# 91
Диди, много си му набрала на Озито Grinning

Не,от снощи ме напушва на смях и се чудя на какво се дължи тази нагла физиономия Joy

# 92
Озан такъв простьо,че не е истина а фрагмана хептен  ми вдигна кръвното.
Не може ли един нормален мъжки перонаж да гледам всички са неуравновесени. Направо се затъжих за приказките за белия кон и принца напоследък всичко живо все не знае къде го сърби.
Последната инситуция е която да иска сметка на Есра просто....

Диди, Flowers Hibiscus
сценаристите са за бой. Навсякъде измислят някакви абсолютни простотии. Започва добре сериала, това продължава 2, 5 или 10 серии, и после започват безумията. Време е да започнат да кандидатстват за финансиране с готов сценарии за n-броя серии и точка. Няма рейтинг, няма зрители, няма рекламодатели и други глупости. Още повече това е римейк, тоест те трябва да са наясно в колко епизода ще развият действието, ще има ли разминаване с оригинала и какво ще е то. Тук си работят на парче като ги гледам.
Това, което ми направи впечатление - в първата серия като даваха ретроспекция от сватбата на Есра и Озан - Есра с една прическа, една рокля. Сега в последния епизод - друга прическа, друга рокля. Или аз нещо не съм разбрала като хората, или те не са били наясно какво и как ще показват. Отделно недовършените разговори и изрязаните сцени, за които се надявам все пак да ни покажат в някакъв етап, но... Много глупави решения и ситуации създадоха. Можеха много по-интелигентно да направят нещата, и щеше да е и много по-добре прието от феновете. Но какво да ги коментираме.
И на мен ми е интересно какви глупости са сътворили, какви причини ще намерят за поведението на двамата главни, защото до тук действията им са тотално нелогични, незрели, и изобщо нямам думи да ги опиша. 
Гледам да не се нервя, все пак гледам за развлечение, само чакам петък да видим какво са натворили.
Еванджелин, Flowers Hibiscus дано не съм права, но си мисля че това защо е с тази самодоволна физиономия ще го разберем чак в 14 епизод. Просто си мисля, че това е финала на петъчната серия. Но дано греша, че и на мен ми е интересно.
Най-много ще ме е яд ако спрат сериала преждевременно, защото започнаха вече да се връщат любимите драми, и като падне рейтинга ще имаме някаква незавършена глупост. Дано имат ясен план какво ще става, защото този сериал няма такава международна фен база, и няма какво да ги задържи с цялата каша/боза.

# 93
Аз и не искам да има много серии. 20-25 за турските двучасови епизоди мисля, че са напълно достатъчни. Знаем ги, че са царе на скапването на добре започнали сериали.

# 94
Аз и не искам да има много серии. 20-25 за турските двучасови епизоди мисля, че са напълно достатъчни. Знаем ги, че са царе на скапването на добре започнали сериали.

Има ли рейтинг, ще има много серии. Това е водещо при турските продукции. Няма как при сериал от 70+ епизода да няма пълнеж и глупави обрати. Видяхме с Почукай на вратата ми какво стана - чудесно начало и след 20 серия пълна боза, но благодарение на голямата фен база и спонсори го донараха до над 60. Аз се надявам този да не се проточи.

# 95
Мале аз ли да съм набрала на Озьо? Йок ойле бир шей!
 Да се благодари,че Илханджъм го играе просто мразя неорантирани елементи с много изисквания към околните ама нищо не даващи на среща.Супер са като двойка ама само това няма да ги спаси почва зимния сезон сценариста трябва да помисли малко и затова.

# 96
[
Скрит текст:
quote author=Deteliniii link=topic=1366326.msg43479191#msg43479191 date=1631796650]

Има ли рейтинг, ще има много серии. Това е водещо при турските продукции. Няма как при сериал от 70+ епизода да няма пълнеж и глупави обрати. Видяхме с Почукай на вратата ми какво стана - чудесно начало и след 20 серия пълна боза, но благодарение на голямата фен база и спонсори го донараха до над 60. Аз се надявам този да не се проточи.
[/quote]
Колкото и да харесвам двойката ЕсЗан се надявам да не става като с вратата, по-добре по-малко, но смислени серии, отколкото безкрайна боза. Сценарият на вратата след 20 епизод беше трагедия, спасиха ги Ханде и Керем с чуденката "Ашк вар, ашк йок". Вторият сезон пак беше много слаб, имаше 2,3 интересни епизода останалото пълнеж, не си падам аз по такива неща, но това си е мое мнение.

# 97
[
Скрит текст:
quote author=Deteliniii link=topic=1366326.msg43479191#msg43479191 date=1631796650]

[/spoiler]
Колкото и да харесвам двойката ЕсЗан се надявам да не става като с вратата, по-добре по-малко, но смислени серии, отколкото безкрайна боза. Сценарият на вратата след 20 епизод беше трагедия, спасиха ги Ханде и Керем с чуденката "Ашк вар, ашк йок". Вторият сезон пак беше много слаб, имаше 2,3 интересни епизода останалото пълнеж, не си падам аз по такива неща, но това си е мое мнение.
[/quote]

Просто тези романтични комедии не са за дългосрочни епизоди, защото стават скучни. Колкото и да не искат, за да задържат интерес трябва да  вкарат много драма, но придържайки се към сюжета хептен се омотават. Леко и лежерно до към 20 - 30 серии и толкоз от този жанр.

# 98

Малко видеа....

# 99
Сериалът ще продължи до декември макс, обявено е, а при рязко спадане на рейтинга, може и по-рано, ще го сменят със сериала на Хазал и Буура.

Озан знае много добре какво иска, изобщо не е неориентиран, но му пречи гневливия нрав Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

# 100
Нови снимки от предстоящия епизод.

# 101
Сериалът ще продължи до декември макс, обявено е, а при рязко спадане на рейтинга, може и по-рано, ще го сменят със сериала на Хазал и Буура.

Озан знае много добре какво иска, изобщо не е неориентиран, но му пречи гневливия нрав Stuck Out Tongue Winking Eye

Heart Eyes

Абе набрала съм и съм му бясна не ми го защитавай сега,че и чок джанъм Илхан не го спасява.

# 102
Хич даже не го защитавам, плюй си го, заслужава. Шерефсиз той, ама...

# 103
Хич даже не го защитавам, плюй си го, заслужава. Шерефсиз той, ама...

Ама нерде такъв шерефсиз нали? Кешке и на нас такъв шерефсиз....

# 104
  • тук, на мястото си
Утре 13 или 14 серия ще бъде? Обърках се!

Общи условия

Активация на акаунт