Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 619
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте!
От първия трейлър е очевидно, че Озан е казал да. Но не мисля, че Есра го е изпратила. По поведението й пак в трейлъра, поне аз разбирам, че е очаквала друго от него и сега тя пък отмъщава. Смятам, че Чънар е замесен в Да-то, да видим как го е постигнал.

Stuck Out Tongue Winking Eye

Аз смятам, че Чънар не играе по правилата. И той като Чаала, за да се докаже, че е нещо повече от Озан е готов на всякакви компромиси със себе си. Есра много пъти му показа, че са само приятели, ама той не разбра. Това с Анталия ще видим що за интрига ще се окаже.

# 76
  • тук, на мястото си
Доколкото разбрах Чала и преди са я оставяли пред  сватбената маса. Тя затова е толкова нестабилна. Не ми харесват нито тя, нито Чънар. Ще създават големи неприятности на Озан и Есра.

# 77
Много хубаво фрагче Heart Eyes

Озан й каза: Знам, че още си влюбена в мен и ще ме чакаш!

# 78
Тъкмо и аз го носех, Еванджелин. Flowers Hibiscus
Ама много объркано ми стана. Сега съвсем не ми е ясно какво се случва. Stuck Out Tongue Winking Eye

# 79
И аз доста се обърках. Постарали са се, ако се е оженил за Чаала как така тръгва след Есра... Определено ни очаква интересен епизод.

# 80
Или не се оженил, или е анулирал брака.
Не им хващам всичко, но дали ще се опитат сем. Йълмаз да го спрат, като го заплашат с нещо с фирмата. И дали той няма да се откаже от всичко, за да тръгне след Есра?  Нямам идея защо ми дойдоха тези мисли, но определено чакам петък.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 09:34 от blue`

# 81
Цитат
Озан й каза: Знам, че още си влюбена в мен и ще ме чакаш!

Ахаааа, да го чака да се разведе ли!?! Wink
И как стана така, че отлита с нея !  Heart Eyes
Интересна серия се очертава Simple Smile

С руски превод фраг № 2

https://vk.com/feed?z=video-46308288_456246926%2F9b80534716052bb … _-46308288_224198

Последна редакция: вт, 14 сеп 2021, 23:03 от Lilims

# 82
Ето и превод на български.
Любов, логика, отмъщение еп. 13/фраг 2

- Никъде няма да позволя да отидеш, забрави за Анталия!
- Озан, кой си ти?! С какво право се бъркаш в моя живот?! Няма нещо наречено "ние"! Приеми го вече! Свърши! Спри да ме преследваш, спри.
- Есра, все още си влюбена в мен, знам. И знам, че ще ме чакаш.
- Така ли казваш?
- Така.
- Заминаваш, за да избягаш от Озан ли, дъще?
- Да, мамо, заминавам, за да избягам от Озан.
- Но разстоянията са пречка за докосване, а не за обичта.
- Не си мислил, че ще стоя със скръстени ръце и ще гледам как Есра си заминава, нали?
- Нали опита всичко, за да остане. Какво още ще направиш?
- Ще видиш.

# 83
Всъщност, погледнете на снимката и клипа учудването на Есра, сякаш сяда Озан, а тя не очаква това. Дали пък част от фрага не е нечий сън? Според мен тя ще тръгне, но не съм убедена за Анталия ли. А Озан няма да каже да. Но да видим.

Последна редакция: ср, 15 сеп 2021, 04:37 от janakrasi

# 84
Озет и снимки Любов, логика, отмъщение еп. 13
Заминаването на Есра, тревожи всички....
Чънар ще предложи на Есра да се преместят в Анталия. В близко бъдеще клон на компанията с нови разработки ще отвори вратите си в Анталия и затова те трябва да оглавят отдела там. Това е възможност за Чънар да бъде с Есра....
Есра не иска да напуска семейството и приятелите си, но от друга страна, тя осъзнава, че ще бъде по-добре за нея, ако се отдалечи от Озан.
Единственият проблем на Озан е да говори с Есра и да и каже цялата истина, но всеки негов опит да говори с нея завършва с отказ от нейна страна.
Въпреки всичко Озан няма да се откаже.
В крайна сметка той успява да се обясни на Есра, но след този разговор Есра взема окончателно решение да замине за Анталия и представя това решение на Озан в доста интересна форма.
Само че последното действие на Озан, ще бъде шокиращо за всички.....
Какво предприема Озан, за да докаже любовта си.....

# 85
Знаем какво ще предприеме. 😀 😀 😀
Сега, ако спре и излитането на самолета, ще го призная и маааалко ще му простя. 😀

# 86
....Но разстоянието е пречка за докосването, а не за любовта..... Two Hearts

От мен скоро няма да има прошка. Да видим какво са измислили, за да се състои бракът. Ама дори и Чаала нещо да го е заплашила или припадала, пак няма да му простя скоро, никой не го би през устата да и предлага. Imp

# 87
Нищо не казват за брака, като нищо може да не се е състоял. Дали Чала е припаднала покрай истериите и историята с миналото... Това ми звучи единственото логично, иначе едва ли щяха да работят отново заедно, на първият фраг тя беше с Озан и тръгна след него... Нямам търпение да видя новата серия, за разбиращите езика ще помоля да ни споделят отговора, че такива като мен си чакат превода. Тук е момента да благодаря отново на преводачите, чудесни сте!

# 88
Женени са, Озан е с халка на лявата ръка Hands Metal

# 89
Женени са, Озан е с халка на лявата ръка Hands Metal

Ехаа, браво на по - наблюдателните

Общи условия

Активация на акаунт