Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 58 976
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
Юсуф Акгюн, ще се присъедини към ЛЛО, в ролята на Мерт, стария годеник на Чаала.

Според мен заплашват Есра с компанията, че ще изгонят Озан. Не виждам какъв друг коз да има Чаала срещу нея.

# 136
Юсуф Акгюн, ще се присъедини към ЛЛО, в ролята на Мерт, стария годеник на Чаала.
Според мен заплашват Есра с компанията, че ще изгонят Озан. Не виждам какъв друг коз да има Чаала срещу нея.
Flowers Lemon Ох бе, айде да се появи този новия бивш годеник, че да й се отворят очите на Чала, че още го обича и не го е приживяла, та да си я прибира и да изчезват заедно нанякъде.

Flowers Lemon Пепелче, аз също мисля, че или ще я заплашат, че ще му вземат фирмата (нали Чала все повтаря, че това е животът на Озан), или ще я шантажират, че ще й съсипят репутацията. Все пак не е приятно да те спрягат за нечия любовница (особено из оня вилает), а и Есра е гордо момиче. Но повече клоня към първото.
Пък мамчетата в тази серия бяха кратки и кротки, и на мен ми харесаха. Иначе хич не съм фен на махалата.

Flowers Lemon За затоплянето на отношенията ми се струва, че ще бъде точно два погледа и после пак влизаме в защитен режим, така че според мен драмата си продължава. Дано обаче този път Озан бързо осъзнае, че Есра не е човек, който на обяд чувства едно, следобяд точно обратното, и да започне да търси истината за действията й. Все пак веднъж вече направи грешка да не пита нищо и сега всички си плащат за нея.

Привет, момичета Flowers Hibiscus

# 137
По оригинал е точно така, корейската Чала заплашва Есра, че ще вземат фирмата на Озан, а Есра знае колко труд е вложил в нея Ози. Но той пък в последствие се отказва от фирмата заради Есра. Разбира се, как ще го извъртят тук, не се знае.

Бурджу и Илхан за новия брой на Hello, засега с такова качество

# 138
Привет!
Тъкмо щях да пиша на x BlackRose x с молба за повече информация за оригинала и Еванжелин ми даде отговора. Тук обаче смятам, че е ще е малко по по-турски. Щом влиза и бившият на Чаала...
Все пак си мисля, че и Есра ще се омъжи за Чънар и така в борба и страдание да се съберат с Озан ще изгледаме 10 -тина епизода. Ама нищо! Варненското момче добре играе, може и това да му бъде успешният сериал.

# 139
  • тук, на мястото си
Добра вечер и от мен!
Снощи изгледах серията на един дъх. Предполагам, че Есра няма дълго да се сърди, пък и достатъчно номера си погодиха в началото. Сега сигурно ще ги чака сериозното. Може майката на Чала да изнудва Есра, а и пак тя да е извикала бившия на дъщеря си. Чънар и той ще е замесен, и Чала разбира се. И двамата  не са хубави хора, не ги харесвам, предполагам че и баща им ще излезе подъл човек. Дано Есра не се омъжи за Чънар!
От махалата много харесвам Елиф и Еко - прекрасни са. Зюмрют и Менекше малко преиграват, но и те са смешни.

# 140
Ах чок гюзел да идва фотосесията най-сетне!

Хубави клипчета

А тъй да си взема Чаплата и да отплават при чайките пу АМИН

# 141
Снимки от новия епизод

# 142
Озет и снимки Любов, логика, отмъщение еп. 14.
Кой ще победи в тази война? Ще има ли наранени?
Въпреки плана на Есра да напусне града и по този начин да се отдалечи от Озан, Озан разваля всичките и планове с появата си и този път Есра няма на къде да бяга.
Есра и Озан заедно, ще се озоват в Анталия. Освен това Озан прави всичко, за да попречи на Есра и Чънар да работят заедно по проекта в Анталия.
Чънар остава потресен, когато научава, че Озан е фалшифицирал късния си полет, за да замине с Есра. Той ще се опита незабавно да отиде в Анталия, но една внезапна новина ще го спре.
Гордостта на Чаала е наранена от новината за пътуването на Озан и Есра. Тя подготвя план, който ще доведе да края на Есра и Озан.
Връщайки се в Истанбул Озан, ще информира Чаала, че иска да се разведе с нея, но това което ще предприеме Чаала ще доведе до нови трудности между Есра и Озан.
Скрит текст:

# 143
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Ясно е, че ще ни помъчат и нас, и ГГ. Иначе трябва да свърши сериалът.

Не е кой знае какво сериалът, но на фона на останалите летни бива.
Ада ми харесва много на мен, сладка е и определено я бива в комедиите, но Озан ми е малко дървен, пък и въобще не се усмихва, много сериозен.
Еко и Елиф са симпатични, тя повече. Чудна усмивка има.

Много съм любопитна дали таткото ще успее с парфюмите. Ще бъде съвсем като в приказка, ако вземе, та направи бизнесимперия с парфюми.Simple Smile

Последна редакция: ср, 22 сеп 2021, 17:33 от Светълчо

# 144
  • тук, на мястото си
Джерен Коч ( Елиф) я гледах в  " Дай ми ръката си, любов",  много приятно, усмихнато момиче.

# 145
Здравейте!
Благодаря на vermilion21 за информацията за 14 епизод! Flowers Hibiscus
Цитат
Тя подготвя план, който ще доведе да края на Есра и Озан.
Връщайки се в Истанбул Озан, ще информира Чаала, че иска да се разведе с нея, но това което ще предприеме Чаала ще доведе до нови трудности между Есра и Озан.
Според мен ще заплаши Есра с това, че е любовница на женен мъж и това ще се отрази на фирмата. Есра  никога не е искала да навреди на Озан особено относно сбъдването на мечтите му за фирмата. Тя дори ще се жертва за него. Точно като майка си.
Вмъквам ви тези хухавели, седящи и гледащи Елиф и Екрем. Тежко им, задават се проблеми!

# 146
# 147
# 148
Привет Hug

Малко по нощите, ама няма как Joy

Оказахте се прави, че русата я е заплашила Imp противна Expressionless

# 149
Мръсна Чапла! Болна женица ейй
Много красиви ЕсЗан и много болка и мъка отново.Прекрасни ИлБур!

Общи условия

Активация на акаунт