Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 58 991
  • 746
  •   1
Отговори
# 150
Слагам и превод на фрага. Много долна таз Чапла.

Любов, логика, отмъщение еп. 14/фраг 2

- Видя колко сме щастливи?
- Нищо не се случи между мен и Озан. Не сме преживели нищо с него. Не е така, както изглежда.
- Не е така, както изглежда, така ли? Ще се откажеш от Озан!
- Не съм обичал никоя друга освен теб!
- Защо тогава толкова много ме боли сърцето?!
- Ще дам всички тези снимки на пресата! Всички онези хора от твоя квартал, които много обичаш, приятелите ти, семейството ти, ще научат това нещо!
- Не можеш да направиш такова нещо!
- Ще го направя! Бих изгорила света, вместо да ви гледам как се обичате един друг пред мен! Понякога да обичаш означава да се откажеш, Есра. Да видим ти колко обичаш Озан.

# 151
Слагам и превод на фрага. Много долна таз Чапла.

- Ще го направя! Бих изгорила света, вместо да ви гледам как се обичате един друг пред мен! Понякога да обичаш означава да се откажеш, Есра. Да видим ти колко обичаш Озан.
И след тези думи, какво и остава на Есра освен отказ от Озан.
Ама хайде да видим като се появи бившият, дето я е изоставил!
Ами ако той не се е отказал от Чаала?

# 152
Къса ми се сърцето за тия двамата. 💔

# 153
Има едно видео в туитър се разкарва Чънар и Есра пеят Безмислена война на Мурат Далкалъч на сцената а Озан гледа като застрелян Чаплата и тя се вайка.

# 154
Сега тепърва ще започва интригата. Ще има да ни късат нервите, Есра ще се прави на влюбена в Чънар, което за мен е грешно, защото той не го заслужава.

# 155
Има едно видео в туитър се разкарва Чънар и Есра пеят Безмислена война на Мурат Далкалъч на сцената а Озан гледа като застрелян Чаплата и тя се вайка.
Моля ви пуснете въпросното видео. Не можах да го намеря. Hands Pray

Сега тепърва ще започва интригата. Ще има да ни късат нервите, Есра ще се прави на влюбена в Чънар, което за мен е грешно, защото той не го заслужава.
Може пък да не е толкова грешно? Нека се прави, той от самото начало не е искрен с Чаала. Не и каза, че знае за Есра и Озан и техният брак. Насърчаваше Чаала да се бори за Озан и да признае чувствата си.Мисля, че това е много егоистично от негова страна.Той иска, ако може ей така Озан да се влюби в Чаала и да му разреши проблема.Също и когато вечерта каза на баща си, че иска  да управлява фирмата, която му се "полагала".

# 156
# 157
Озан пак газ ще п*кае. 😈 Хем си падам да има интрига, ревност, хем пък са ми толкова хубави заедно, че съм раздвоена вече. 😁

Последна редакция: чт, 23 сеп 2021, 21:54 от vermilion21

# 158
Благодаря! Flowers Hibiscus
Озан пак газ ще п*кае. 😈 Хрм си падам да има интрига, ревност, хем пък са ми толкова хубави заедно, че съм раздвоена вече. 😁
И аз така. Ще видим дали ще е по оригинала или ще видим щастлив край.

# 159
Оригиналния сериал гадно ли свършва? Така се надявах, че като се води романтична комедия ще има хепи енд. Направо уби всичко детско в мен Confused Flushed Stuck Out Tongue Winking Eye
То интрига трябва да има, иначе ще стане скучно, но нека не прекаляват. Все пак се води ромком. Да ни дадат повече хубави моменти и забавни, напрежение си има вече достатъчно. Не искам да се напрягам излишно, все пак гледаме за разтоварване, не за обратното Sunglasses

# 160
Оригиналния сериал гадно ли свършва? Така се надявах, че като се води романтична комедия ще има хепи енд. Направо уби всичко детско в мен Confused Flushed Stuck Out Tongue Winking Eye
То интрига трябва да има, иначе ще стане скучно, но нека не прекаляват. Все пак се води ромком. Да ни дадат повече хубави моменти и забавни, напрежение си има вече достатъчно. Не искам да се напрягам излишно, все пак гледаме за разтоварване, не за обратното Sunglasses
Спокойно, мисля че наистина не трябва да прекаляват с интригата. Започват сериали, които за турският зрител са по-съществени.Но дали продуцентите мислят така, ще видим.

# 161
Оригиналът завършва щастливо Hands Metal

# 162
Ще склони ли Озан Есра за да се сдобрят?

# 163
Хаштагът за тази вечер. #чакайме ❤️

# 164
Готови ли сте новият епизод? Sob

Сега гледа отвисоко, но да видим след няколко епизода.
Да пусна и Мама

Общи условия

Активация на акаунт