Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 612
  • 746
  •   1
Отговори
# 720
А бе тия кардешлер е време да ги  освидетелстват сериозно , че и Озан е за преглед .
След като има семейство ,дете  що дири в Лондон ,търси  Есра да му стане метреса ли  ,що ли . да го чака по хотелите из града .
Чънар толкова насериозно се е взел ,че минава всички граници . Даа ,бил е до нея в много тежък момент ,но  това не му дава право да  обсебва нея  и Атлас и да го прави  автоматично баща - .
 Чалнатата му сестра зорлем "разболява обичаното си дете " ,май не е чак толкова обичано , а средство да държи Озан до себе си .
За "богинята " Корфълъ ...ами трудно ще се очоловечи . Трябва да падне  от високото ,време ѝ е . Искам я да работи за купичка чорбЪ при Ертемови .

# 721
Муса чу нещо, но дали разбра? То и аз не разбрах какво точно си говореха Есра и Чинар..и дали е важно..
Ах,този Еко,голям карък и заплес, но сладък..

# 722
Банално е вече с тези лъжи,то няма разговор или събитие без лъжа ...оофффф....

Олеее ,тоалета на Есра....без думи !!!!

# 723
Разбрах какво е чул Муса- че тази "игра" било лесно да я играят в Лондон,но тук щяло да е трудно..
И хубавото е, че Есра сподели със Зейно истината.Ето,София, има една истина поне ...
Момичета,чий брат е този Аяз...Май на булката брат или на Еко? Вий как го разбрахте?

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 22:16 от Виолета Цветанова_563417

# 724
Бива до тук, серията. Кратка ми се стори пак, но то това е всеки път. Само не виждам как ще кажат на децата истината и как ще го приемат те. Сценарна каша. Обаче е факт, че още гледам, въпреки цялото си мърморене Relaxed
И сега аз пак да питам - какъв аджеба му е проблема на тоз кардеш? Хубаво, явно са братя. Ама защо иска да си отмъщава, за какво? Очевидно Озан и Елиф хабер нямат, че той съществува.
Вили, тъкмо тръгнах да пиша и започна пак серията, сега докато вляза пак ти вече си разбрала какво става Wink
Новия каза Дойдох на сватбата на сестра си (аз това допускам, че те нали нямат род) Ное логично на Елиф и Озан да е брат, нали баща им ги е оставил преди години. Пък и Есра и Еко не виждам как ще имат незаконен брат. Той баща им освен Рухум за друга очи няма

Пепелче, Heart благодаря за новата тема.

# 725
HeartsОоо,Пепелче, и аз благодаря за новата тема, но мислех да го направя в нея.Но за да  изпишем тази по-бързо ще го направя тук.Много неща научих в последно време  ,свързано с новите технологии, но тема да правя - не. Така че огромно благодаря !!!:hibiscus:
    Блу, мисля,че в един от предните си постове изказах предположенията си защо би го мразел.
А може и Зюмрют нещо да е направила в миналото, в смисъл,той да е имал желание да бъде близък с тях,но тя да е попречила.

# 726
Вили, аз просто не виждам логика в това. Разбира се това си е мое виждане. Каква вина може да имат децата от предишен брак? А пък баща им ако толкова ги е обичал защо е прекъсналвръзка с тях? Айде с жената се е разделил, ама е зачертал всички. Има нещо неясно тук, дано ни откреехнат скоро. Иначе е възможно това да е причината, да. Някаква ревност, че не си единствен, че не си първи. Моя мозък просто работи по различен начин и затова се чудя на такива неща

# 727
Ха сега "Кой кум ,кой сват ,кой на булката БРАТ "

# 728
На булката брат е Аяз, но наистина защо ще иска да унищожи фирмата на Озан...Гадно..Дано не е отрицателен герой,че много ще станат..А знае всичко и за Есра..и има доколкото разбрах някакъв компромат за Озан май..
Ооо,сеетих се,нищо не споменахме за развода..Мисля,че няма да е скоро.Чагла няма да се даде лесно, пак Чинар ще помогне в свой интерес..

# 729
Чала няма да се предаде, но Озан този път е доста нахъсан (пак Wink )
Вили, вярно е, онези имат компромат - да. Имат запис от камерите, как Озан минава покрай охраната и влиза с вратата. Този дето подтичва до Аяз го пита да изпратят ли записа на полицията. Аяз каза "Още не".
Време е вече и Есра да поиска развод, ама не виждам Атласчето как ще го приеме. То и Чънар доста навътре се взема с това детето ми, сина ми. Уж нищо не иска от нея, пък същия като сестра си. Не изпуска възможност.
Интересно ми е сега как ще се разбере за двете деца. Кой ще каже на Ариф че няма внук?
Още нещо, което ми е интересно. Този Аяз може ли да си е променил името? Защото ми се стори, че като си говореха Муса и Озан, не помня Есра там ли беше, но ми се стори че казаха, че се появил преди 5 години, до преди това няма следа от него.

# 730
В руския превод говореха, че сериала свършва в следващата серия? Някой знае ли нещо повече по въпроса?

# 731
В руския превод говореха, че сериала свършва в следващата серия? Някой знае ли нещо повече по въпроса?

Аз разбрах ,че още два епизода ,но може и да греша

# 732
Блу, наранени най-много ще са децата...
Ами дано Чала се влюби в брата на Озан и да остане с него, но заедно, ако са, ще правят гадости..
Но Чинар на кого ще го дадем..Пепелче май каза,че има вероятност да въведат нова героиня, да отива там. Или при онази в първите серии от офиса, забравих и името...
О,едва ли ще свършва сериала,щяха да афишират.Просто ще имат сигурно пауза,там някакви празници  тяхни..

# 733
Аз не съм чувала нищо, но още от началото се говореше, че са договорили сериала да се излъчва до края на годината (коледа или нова година). Мисля, че последната седмица не дават нови серии на сериалите и първите две седмици на новата година май също. Тук не съм съвсем сигурна, но повечето сериали ползват някаква макар и малка почивка. Ами допускам, че  в две серии ще могат да приключат историята без да е съвсем претупано. Поне така се надявам. Една сякаш ми се струва недостатъчна.

Вили, хареса ми този вариант. Да идва девойката. Аяз да взема чаплата и така. Да събират вече нашите.

# 734
Девойката не беше ли Гайе , дето първа разбра ,че стажанта е син на шефа на фирмата и доста се понатсна ,тя направи записа за Есра ,като предател на фирмата берабер с Чаала . Беше машата на Чаала за гадости ,но и мразеше Есра .
Екипа го "скриха " ,действието стана по домашно .

Общи условия

Активация на акаунт