Любов, логика, отмъщение (Aşk Mantık İntikam) с Бурджу Йозберк и Илхан Шен Тема 1

• 57 643
  • 746
  •   1
Отговори
# 705
Ех,че хубава снимка Еванджелин!
Хайде, да се заредим с още малко позитивизъм за довечера!

# 706

Еванжделинка,много хубава снимка!(че и рима се получи)❤️Ако щете е наричайте луда,но между тия двамата има нещо и в живота,не само в сериала.Погледът на Илхан тук към нея,нейното лигавене около него,както и общите им влюбени погледи,когато уж са в роля,показват,че и в реалността има нещо между тях.Много ще се радвам,ако е така.Илхан от няколко месеца не е показвал приятелката си,Бурджу също е сама.В началото не бяха "химична" двойка,дори напротив- поне според мен в началото ми бяха скучни,но към 7-8 епизод вече почна и в реалността нещо да има,поне според мен.Може би поне засега не искат да го афишират,а чакат този коз при евентуален спад в рейтинга.

Впрочем нашият сериал има два успеха - за най-гледан сериал в интернет от тази година и за най-популярен турски сериал в Турция.Дано в бъдеще да имаме още успехи.А относно новия - аз харесвам самия актьор,симпатичен ми е от други два сериала,в които съм го гледала.Днес епизодът ще е интересен,ще гледаме и ще видим как ще е.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 11:23 от Дани1

# 707
Дани, снимката наистина е зад кадър, не са Есра и Озан Stuck Out Tongue Winking Eye
Илхан има гадже, знаем. Иначе е много гушлив и любвеобилен с всички, но с Бурджу им се получава много истинско Heart Eyes

Ето и от серията няколко Heart Eyes

От Бурджу

# 708

Много са сладки 😍

Голяма симпатяга е новия.. той също е качил пост за предстоящия епизод.

# 709
Момичета, 😍 я дайте тази приятелка (на Илхан) да я видим. 😀
Ще се окажа бая неинформирана, пък се имам за клюкарка. 😀
И аз, не зная защо, но имам чувството, че му е приятна компанията на Бурджу, ама по особен начин. 😉

# 710
Днес направо ни застреляха с красота Heart Eyes

Хаштага - Не можеш да избягаш от любовта Heart

Пепелче, приятелка му е Пънар Гюлкапан, дано не бъркам фамилията. Театрална актриса, няколко години по-голяма от Илхан. Заедно са от доста време, от 2016 може би

Инстаграма й

https://instagram.com/pinargulkapan?utm_medium=copy_link

И традиционното от Илхан Heart Eyes

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 18:01 от Еванджелин

# 711
Разгледах инстаграма на Пънар. Малко си личи, че е по-голяма. Но това си е мое мнение.
Иначе е хубава. Изглежда и емоционална.

# 712
Ох тези инати...обаче малкия е толкова копие на Илханчо,че не е истина и този новия не игра ли в Щерките на Гюнеш освен,че е мъж на Пелик Акил?

Споменавала ли съм колко харесвам Бурджу?

# 713
Разгледах инстаграма на Пънар. Малко си личи, че е по-голяма. Но това си е мое мнение.
Иначе е хубава. Изглежда и емоционална.

Хаха, изпреварила си ме. 😂
Същото щях да пиша и аз.
Сладурана е.
Не зная колко е разликата в годините им , но си личи и може да не е много малка.

# 714
Момичета, понеже вкъщи нямам компютър, а от телефона няма как да правя тема, ако някоя има желание може да пусне нова, понеже гледам, че тази я изписахме. 🌹

# 715
Момичета, понеже вкъщи нямам компютър, а от телефона няма как да правя тема, ако някоя има желание може да пусне нова, понеже гледам, че тази я изписахме. 🌹
Ами само ако можех!
Не мога, ако някой друг опитен може, ще бъдем доволни.Yum

# 716
Черпя ви със стори на Бурджу и Илхан. Много са сладки и явно приятелката на Илхан не е от ревнивите. 😁 Аз в понеделник ще имам компютър, но въпроса е до тогава да не стане проблем.
 https://youtube.com/shorts/3fKhwWGFzxQ?feature=share

# 717
Новата серия с превод в ефир на руски https://turkru.tv/lyubov-razum-mest-25-seriya.html#onlayn_ozvuchka

# 718
Хайде, момичета, готови сте с  НОВАТА ТЕМА -2.
Верми, ако можеш,  допълни  във втори пост (веднага след мене), линковете на новите серии с бг превод, че сега са само половината.
Или ми ги напишете тук, аз да ги допълня в първия пост до 24 чАса.

Но все пак да довършим тази тема до 50 стр.

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 21:31 от pepel_ot_rozi

# 719
Здравейте,ами да я допишем , я...
Стори ми се, че пропуснаха момент тези монтажисти ли как се наричат..
 Чагла пак се опитва да примами Озан.
Все пак той е ходил в Лондон..
Този Аяз май знае кой е баща на Атлас,а?

Последна редакция: пт, 10 дек 2021, 21:12 от Виолета Цветанова_563417

Общи условия

Активация на акаунт