Инсулинова резистентност и отслабване - Тема 40

• 31 509
  • 739
  •   1
Отговори
# 705
  • Paris, France
Ама от витамина ли бяхте така но аз имам и стягане на врата и някакво като налягане в главата замъглено зрение ходих на офтоматолог не видя редно но съм с очила това си мисля да не е от б12?

Мисловният ти процес ще започне да тече по-качествено като се стабилизираш на режима и започнеш да слабееш.

Всички сме имали някой от твоите симптоми. Вече ти писахме.

Сложи се на диета и виж какво ще изчезне и какво не!

Изчете ли първия пост?

# 706
Бях така от висок инсулин - окосмяване и болки в ставите. Проблеми с Б12 не съм откривала и да съм имала в някакъв момент. Преди режима взимах добавка с надеждата да повлияе на болките в ставите и на изследване нивата ми бяха близо до горната граница, после спрях да взимам и разчитах само на храна. Нивата ми са добри и без добавка.

Невена, тя се надява да намери друг отговор на проблемите си - я Б12, я тестостерон, я нещо друго, сами и само да не е инсулин и да не се налага да спира колата и там какъвто друг джънк консумира.

# 707
Да но аз това ви обесняван че бях слаба и ги имах пак тези симтоми преди да дебелея това обяснявам че няма как да е от инсулина?

# 708
Изобщо не е нужно да си дебела, че да си с високи нива на инсулин. Това че си слаба, не ти дава сигурност че нямаш висок инсулин. Аз бях слаба С висок инсулин.

# 709
Е то високия инсулин не е ли като ядеш храна се тъпчеш?

# 710
Не, високият инсулин е като ядеш неща които го вдигат. Важно е качеството, не количеството. Може да ти скочи до небесата и от 5 гродзови зърна и да не мръдне от две тлъсти пържоли.

# 711
А то метформина сваля ли го но аз доста преди да се изследвам бях слаба и замъглено то зрение изведнъж изкопи а то ако имаш замъглено постоянно ли е или като ти причернява само се замъгли?

# 712
Не знам, аз замъглено зрение нямам и не съм имала. Всеки го удря на различно място. Проблеми със зрението може да се дължат на увреда на фините кръвоностни съдове в очите. Те и и бъбреците са едни от първите засегнати.

# 713
Аз това казвам че имам ИР имам ама замъглено то зрение нз да не е от б12 защото се чувствам и потиснато и пулс висок а четох симптомите на б12 че не са ок вие какво казвате?

# 714
Кзвам, че е възможно, но не е задължително да е от Б12.
На повечето въпроси, няма еднозначет отговор, освен че Кока и Пепси колите, студените чайове, подовите сокове и всичкия джънк, са отрови - буквално.

# 715
Да а то от глюкофажа ми казаха 10дни да го пия само по схема пих го но сега пак съм на лекар и дали ще го увеличат незнам но има ли ползва от това а то какви храни най вече трябва да ям?

# 716
Аз това казвам че имам ИР имам ама замъглено то зрение нз да не е от б12 защото се чувствам и потиснато и пулс висок а четох симптомите на б12 че не са ок вие какво казвате?

Поклон пред величието на мисълта ти. Ти си по-велика от Айнщайн.
Това ще да е истината.
А сега беж да си купиш В 12.
И да пиеш повечко кока кола. И повечко шоколад, торти и вафли. Имаш нужда.

Скрит текст:
Да а то от глюкофажа ми казаха 10дни да го пия само по схема пих го но сега пак съм на лекар и дали ще го увеличат незнам но има ли ползва от това
а то какви храни най вече трябва да ям?

За 25 път сигурно го пиша аз и другите.
Режима и храните са обяснени в първия пост.
Чудя се вече дали да не те докладвам на модератор за тролене.

Момичета, защо въобще се занимавате с нея?

# 717
Привет на всички!

С интерес ви следя и минавам да споделя резултатите си от днешните изследвания. След едно отпуснато лято, полято обилно с бяло вино, меки сирена и доста сезонни плодове реших да видя какво съм сътворила и резултатите са на лице.

Като цяло очаквах да съм се върнала в изходна точка, но все пак съм се запътила натам. От свалените 17 килограма, нито един не се е върнал.

Моите изводи са, че режима си върши работата чудесно, но трябва да се следва по- концентрирано. Радвам се, че свършиха доматите и смокините, сега чакам ферментиралите зеленчуци и свинското със зеле.

Глюкоза ( Glucose )      5.00   mmol/l   3.60 - 6.10
Глюкоза ( Glucose )      5.09   mmol/l   3.60 - 6.10
Глюкоза ( Glucose )      4.70   mmol/l   3.60 - 6.10

Insulin ( Серумен Инсулин )      8.65   mU/l   2.60 - 25.00
Insulin ( Серумен Инсулин )      77.80   mU/l   2.60 - 25.00
Insulin ( Серумен Инсулин )      33.50   mU/l   2.60 - 25.00

ПП. глюкозата е толкова гадна за пиене, колкото беше и преди Sad

# 718
Каква диета спазва?

# 719

Същата каквато се коментира в групата и е написана на първа страница. Не съм си измисляла или добавяла нищо и не се и заблуждавам, че има различни интерпретации на диетата подходяща за хора с ИР. Нещата са изключително прости- не яж това което ти вреди, колкото и да ти се иска. Simple Smile В случая не съм била стриктна и това е видимо, какво по-ясно доказателство от това.

Общи условия

Активация на акаунт