Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 925
  • 737
  •   1
Отговори
# 135
има лайф

# 136
И какво става на лайфа

# 137
  • София
Керем/Серкан иска да разкажат серията предварително...

Изброява кой от героите го няма...

На лйфа са Мело, Еда, Сейфи, Енгин, Керем

Обявява, че има 5 милиона до този момент

Пита Сарп дали гледа

Сарп се появи, а Керем непрекъснато нещо си хапва...

Карат Сарп да разкаже последната серия, а той плаче...и се хили...

Не може да го направи...а бандата му казва - можа дете да направиш, а не можеш да разкажеш серията...

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 21:05 от Gugutka52

# 138
Керемчо е бетон Wink

# 139
4,8М Gift Heart
Сладури

и бг мама май се побърка .... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 140
Пълна лудница стана навсякъде, на мен всичко ми блокира

# 141
  • София
Ето го и Сарп. Включи се в лайфа.

Неслихан и тя се включи...

# 142
Flowers Hibiscus Привет слънчеви феи, Flowers Hibiscus
минавам да се разпиша поне в тази тема, че отдавна не ми остава време да се вихря.
Flowers Four Leaf Clover Марги и дрийм тийм, благодаря за новата къщичка. Отново е прекрасна и уютна. Тук все още си ми е щастливо място, макар да пиша по-рядко, но пък винаги е удоволствие да ви чете човек.

Flowers Four Leaf Clover Благодаря на всички момичета, които подържат темата жива и бълбукаща, и все така приятна.
Flowers Four Leaf Clover Мики, къз, Flowers Hibiscus ей ме, на!
Направо се претърколих от смях от балкона, като те прочетох в предната тема. JoyJoyJoy (Ще се издаваме, а?) И веднага се разписвам, разбира се. Не съм си броила туитовете, не ми е цел това. Но се включих за рекорда от 3 млн и реших, че и сега искам да ги подкрепя.
Flowers Four Leaf Clover Няма да изпадам в дълги писания сега, защото и на мен ми е развълнувано и малко тъжно.
Sparkling Heart Исках само още веднъж да ви кажа колко много ви заобичах през тази една година, и колко е хубаво, че ви намерих. Бъдете здрави! Sparkling Heart Благодаря ви на всички за споделените емоции, и за всички усмивки. Прегръщам ви от сърце. HeartHeartHeartHeartHeart

# 143
  • София
Керем/Серкан иска да разкажат серията предварително...

Изброява кой от героите го няма...

На лйфа са Мело, Еда, Сейфи, Енгин, Керем

Обявява, че има 5 милиона до този момент

Пита Сарп дали гледа

Сарп се появи, а Керем непрекъснато нещо си хапва...

Карат Сарп да разкаже последната серия, а той плаче...и се хили...

Не може да го направи...а бандата му казва - можа дете да направиш, а не можеш да разкажеш серията...

Появява се Неслихан от Германия...излиза от морето и е с мокри коси...

Питат я за кого и е най-мъчно...

# 144
    Здравейте ,мили момичета !☺❤🌷

Честит празник, Рождество Богородично ! На 8 септември православната църква отдава почит на Божията майка като пазителка на християнското семейство и покровителка на родилките и децата. Бъдете здрави,щастливи и благословени ! Нека Божията майка бди над всеки дом !

Flowers HibiscusДа се почерпим с турски локум за добро настроение и тонус. Да ви е сладко !

С благодарност и признателност към Марги ,Бро и всички вълшебни феи сътворили новата ни красива и уютна къщичка !❤ Благодаря на всички момичета споделящи в темата мнения,коментари, анализи, снимки, клипчета, новини,гифчета, песни , информация !❤ За ВАС, момичета !

Flowers Hibiscus Днес е големият ден -финала на "Почукай на вратата ми ". Романтичната  комедия в два сезона , запленила милиони хора по света  , която се  излъчва вече повече от година.

Тази вечер ни предстои да видим  заключителните акорди.Целта е 8 милиона туита !

Flowers Hibiscus В темата много момичета вече споделиха прекрасни  снимки,клипчета, песни, гифчета, т.н. Благодаря ви !❤ Без да претендирам за изчерпателност/ невъзможно е подробно да се изложи всичко случило се в  сериала/ бих искала да напиша нещо като обобщение, като резюме..Всичко започна случайно. Едно младо момиче Еда Йълдъз остава без стипендия и възможност да продължи образованието си. Нейните мечти рухнаха. И виновникът за това е Серкан Болат -млад и известен архитект, чиято фирма спира стипендията и. Младото момиче помага на леля си - да отглеждат и продават цветя и така да се издържат. Но Еда има други планове в живота си -да стане ландшафтен архитект...
Красивата цветарка Еда Йълдъз

Прекъсналата студентка има 3 приятелки - Мело, Джерен и Фифи, с които отива на среща  в университета ,на която присъства и Серкан Болат...

Как си споделяха всичко с приятелките в първи сезон. Бяха като едно голямо задружно семейство. Но в университета се пресичат пътищата на Еда и Серкан. Тя е гневна , ядосана, но  не се страхува да вземе думата и да каже истината в очите на известния архитект...А после излезе навън и надраска  скъпата му кола,паркирана пред университета....И беше изненадана от Серкан, който се оказва в колата... Колко неприятно -пак да види тоя мъж ,който ненавижда...Еда вижда и белезниците в колата и закопчава себе си и г-н Болат...

"Среща
Дамян Дамянов

С тебе ни събра случайността.
А можеше нима да се разминем ?
От пътища кръстосан е света
и всеки път е дълъг със години.
Ти щеше да останеш непознат,
аз нямаше да знам ,че съществуваш,
аз нямаше да чувствам топлината
на устните,които ме целуваха.
Аз нямаше да стискам твойте длани,
да пия от очите ти успокоени.
О,това не можеше да стане
виновникът е нашето рождение.
С тебе ни събра случайността
един на друг били сме просто нужни
и сме се търсили, събра ни любовта,
защото не можеше да бъдем чужди."

Flowers Hibiscus Ей така , случайно,внезапно,  уж на шега започна всичко. Серкан Болат разговаря със секретарката си Лейля и се убеждава  , че студентката не лъже , а има пропуск в неговата фирма..А кой е виновен ? О, как мрази Серкан грешките , не добре свършената работа, защото той контролира всичко. Каква паника настъпва когато в офиса дойде г-н Болат , а Лейля направо се побърква...

Flowers Hibiscus Счетоводителят, който по свое усмотрение решава да съкрати разходите на фирмата е всъщност този, който спира стипендията на Еда. И Серкан научава  това. Но и друго -че той е във връзка с негов конкурент Каан Карайда, който създаде доста неприятности на младия архитект.

Flowers HibiscusПървата целувка...Еда смело се запътва  към трибуната,където Серкан говори  пред гостите ,пред погледа на много хора -на близки,колеги ,познати тя прегръща  и целува Серкан...

Flowers Hibiscus Стигна се до споразумението между Серкан и Еда. Тя да се преструва за негова годеница. Целта му е да дразни Селин , с която е имал връзка , но са я прекратили.  А сега Селин е с Ферит- правят годеж,  после сватба...Колко грозно и подло постъпи Селин с годеника си- заблуждава го ,че има чувства , а истината бе съвсем друга - иска да е отново със Серкан..Болезнено изживяване за Ферит, който реши да изостави Селин в деня на сватбата им...

[/list]

Flowers HibiscusНа фона на всички случващи се събития и отношенията между Серкан и Еда постепенно се разгръщат.Толкова много неща се случват -фалшивия годеж; незабравимите моменти в Анталия- да плуват заедно, двама под звездите; рождения ден на Серкан, на пързалката, танца, моделирането с глина , признанието "Лудо влюбен съм в теб", сцената с пердетата....и още и още...

" Хората имат различни звезди. За тези ,които пътуват звездите са водачи.За други са само малки светлинки".

"Малкият принц "

" За света може да си един човек,но за един човек си светът ".
Д-р Сеус

"Това беше любов от пръв поглед,но със сигурност последната !."
Владимир Набоков

"Когато те видях  се влюбих, а  ти се усмихна,защото го знаеше."   Аргиро Бойто

Flowers Hibiscus Според мен първите 13 епизода от сериала бяха огън. Много емоционални и силно въздействащи на зрителя.
Срещата,привличането,химията между двамата влюбени омагьосват и приковават зрителя -да не може да се откъсне поглед  от тях, а напрежението между тях, несигурността - да иска да разбере какво ще се случи по-нататък. Има още много хубави моменти с Едсер- когато готвеха заедно; когато Еда го бръснеше ; четенето на "Малкият принц" и илюстрацията на Еда към книгата ; разходките със Сириус...

Flowers HibiscusВ хода на действието се разкрива ,че фирма подизпълнител на г-н Алптекин Болат поради некачествено строителство ,   предизвиква срутване на хотел . В него   са били родителите на Еда  и това е причината за смъртта им. Каква случайност ! Серкан обвинява  баща си,много бяха неговите терзания ,че родителите на момичето , в което е влюбен са загинали по вина на Алптекин.Той иска да прекратят връзката си , но ...не се случи...
Между баща и син отношенията са   студени , няма общуване и привързаност между тях.

Flowers Hibiscus Стават  промени -пристига  Ефе и внася  различно настроение в офиса. А какви ревниви погледи отправя Серкан към любимата си ,която работи  и се забавлява с Ефе. После се появи истинският нов съдружник на Серкан -баба Семиха. Бабата притисна доста Серкан и принуди Еда да прекъсне отношенията си с него,защото тя има по-добри планове за нея. Внучката и привидно се съгласява  уж да се раздели със Серкан , но той вече е в сърцето и.Появи се принца,който ухажва  Еда,тъй като прилича на починалата му съпруга..А колко ревнив става любимият и...
Незабравим е моментът когато Еда се качва  в самолета ,с който Серкан трябва да лети и му предложи да се оженят...Накрая двамата влюбени напук на баба Семиха , вече решени  да са заедно,  само я уведомяват  за това, възрастната жена само мълчи.
Да , стигна се до годеж, сватба..А какви списъци предостави Семиха като подготовка за тържествата -направо неизпълними...

Бабата предупреждава  Серкан да внимава с внучката и ,че ще си има работа с нея...

Сватбата , която не се състоя...

Flowers Hibiscus Колко предложения,годежи, сватби имахме...На фона на прекрасна песен...
Ето едно от предложенията за брак..
С."- Еда Йълдъз ще се омъжиш ли за мен ?
Е.- Да"

https://twitter.com/sencalkapimifav/status/1435236395958874115?s=20

Flowers Hibiscus В първи сезон актуална беше темата за ревността. Най-много главоболия и беди донесе Селин. Перушана,както ние я наричахме ни създаде много ядове. Кокоша след като бе изоставена от Ферит на  сватбата продължи да работи във фирмата и да се навърта около Серкан, но след като не успя продаде акциите си и замина.

Flowers Hibiscus Селин си тръгна,, но се появи друга ухажорка - Балджа. Тя се съветва с някаква "шаманка", която е убеждава,че ще завоюва Серкан и всичко е на нейна страна .Балджа е  странна и смахната. Тя си въобразява нещо без да вижда реалността- че Серкан обича Еда и има очи само за нея...Много ми хареса момента когато Еда я изгони по риза , принадлежаща на Серкан,която Балджа облече ,за да предизвика ревността на и ...Е нашето момиче не се върза на капана на Балджа, която действа с одобрението на баба Семиха ,за да разделят влюбените.

Flowers Hibiscus  Амнезията....Г-жа Айдан не съобщи на Еда,че Серкан е жив. Тя вижда как преживява всичко това младото момиче, но мълчи. Не постъпи добре според мен. След амнезията Селин е  във вихъра си. Тя се възползва от момента, от белите петна в паметта на Серкан и победоносно се завърна с него като нейн годеник. Много тежки и напрегнати бяха сериите  свързани с амнезията. Нашето момиче колко сълзи изплака ,как ли не се мъчи да припомни на Серкан ,че тя е неговата любима....И нищо...

Flowers HibiscusПояви се и "приятел" на Еда от детството- Дениз, който е  влюбен в нея отдавна. За да накара Серкан да ревнува Еда реши да се омъжи за Дениз. Тя се уговори с Козела уж да е фиктивна сватбата, но той я излъга. Подписаха и бракът им стана действителен. Спомням си колко бързо тича Серкан ,за да стигне навреме за подписването,тъй като паметта му вече постепенно се възвърна. Последва преследване, издирване  на Дениз , за да се разтрогне брака им...Тук се включи и Ердем , дегизиран с очила и шапка....Ердем , който почти никога не е адекватен и се чуди с какво да си уплътнява времето  в офиса... Накрая намериха Дениз и бракът се разтрогна...

Flowers HibiscusНай-подлата постъпка на Селин беше когато се разбра,че е бременна. И внушението бе ,че детето е от Серкан. Колко тревоги причини на Еда , която бе готова да отстъпи , да живее без Серкан,за да има детето баща. Самата тя е израстнала без родители и съвестта и не и позволява да предпочете собственото си щастие пред това едно дете да расте без баща. Впоследствие се разбра ,че бащата е Дениз...Селин просто го използва за плановете си.

Flowers HibiscusЗа разлика от първи сезон във втори сезон ухажорите не са  толкова силна конкуренция. Дениз -собственичката на хотела,която постоянно преследва Серкан и се залепва за него. Тя е доста странна и смахната , абсолютно неадекватна в постъпките си. Подари за РД на Кираз обувки с високи токчета като пораснела да ги обува...Тя по-скоро бе комичен образ ,без да създава някакво напрежение.

Бурак , собственикът на кафенето има чувства към Еда. Харесва я, играе с малката Кираз. Но чувствата му си останаха несподелени, защото Еда обича Серкан.

Flowers HibiscusИ  всичко изведнъж  се подреди - Селин я няма вече, както и "приятелят " Дениз ,  двамата влюбени могат   да се насладят на любовта си. Знаков момент бе танца под дъжда, звънеца в дома на Серкан  - като израз на това
, че  за любовта  между тях няма повече препятствия....че са щастливи и свободни...

Flowers HibiscusИ точно тогава дойде нещастието-болестта на Серкан,който отначало не иска да съобщи това на Еда , за да не я притеснява, но тя разбра истината ,защото намери изследванията в караваната. Първи сезон завърши с въпрос - каква ще е участта на двамата влюбени, Серкан ще се излекува ли , ще живее ли ?
Според мен по-силно въздействащ е първи сезон - със запознанството, знаковите реплики "Мразя ти, Серкан Болат !" и "Чувствата ни са взаимни ", "Робот Болат " ; пробуждащите се любовни трепети, несигурността дали любовта е взаимна; признанието в 11 епизод  -"Лудо влюбен съм в теб !"; напрегнатите ситуации свързани със Селин , Балджа и Дениз ; ревността и от двамата ; после трудните моменти с амнезията и неизвестността от болестта....Всичко това провокира интерес, вдига напрежението  и задържа вниманието на зрителя, но Еда и Серкан нямаха спокойствието; за да изживеят любовта си и да се отдадат без притеснения и спънки един на друг.

Flowers HibiscusВтори сезон на сериала е като втори шанс за влюбените и като подарък към феновете. Особеното при втори сезон е скокът във времето от 5 години. Еда е с променена визия с къдрава коса ,вдигната на кок , а Серкан е също с нова прическа с коса пригладена назад, по-дълга отгоре и вързана отзад. Внушението с визията е,че е изминало доста време и двамата са по-зрели .

" Истинските двойки са тези , които преминават през всичко,което има за цел да ги разкъса и да станат  още по-силни ".

Първите 4 серии са   доста силни  и динамични.Срещата между Серкан и Еда след толкова време. Малкото момиченце бере къпини и изведнъж на пътя застава с колата си Серкан Болат. Той откарва малката до дома и каква е изненадата да види Еда - "станала е още по-красива ". Оказа се,че имат работа в един и същи хотел, а Пъръл е била в течение през годините  на всичко случило се с Еда. Последва вечеря и предложението от Серкан :"Да опитаме отново ".

Чрез ретроспекция на зрителя е поднесена информация за изтеклите години. Двамата са се разделили. Причината ? Болестта на Серкан -тумор в главата. Той се подлага на химиотерапия, изтощен и изнервен е. Вдига скандали на Еда , държи се грубо и арогантно с нея , а тя иска само да е до него. Покъртителна беше сцената с хвърлена на земята храна от Серкан и плачът на Еда....След това влезе при нея и и се извини. На закуска с Айдан той заяви,че не иска деца...Не попита Еда , а тя какво иска...Той се държи така сякаш умишлено желае да отблъсне Еда от себе си , да и даде нов шанс , нови възможности, свобода. Не иска да я обременява с болестта си , а още повече ,че не знае от тази схватка дали ще остане жив..И какво ще и предложи ? Да се грижи за болен човек..Серкан я обича и желае най-доброто за любимата си. Изборът ,който прави той е много тежък...Серкан оздравява ,следи редовно здравето си с прегледи; труди се  усилено в "Арт Лайф" и сякаш се е вкопчил работата си; няма семейство - жена , деца.
Еда е заминала за Италия. Там разбира ,че е бременна и ражда момиченце на име Кираз Flowers Cherries Също така завършва образованието си. Вече работи като ландшафтен архитект. Тя е станала майка -по-зряла и отговорна е.
Постепенно Серкан по непринуден начин се сближава  с малката и започва да я опознава. Казват му, че сладуранката е дете на Мело. Първа се досети Айдан ,че Кираз много прилича на Еда , има алергия към ягодите...

" Възрастните никога нищо не разбират сами, а за децата е уморително все да им обясняват." " Малкият принц"

Flowers HibiscusПостепенно Еда и Серкан започват  да разговарят , да общуват , да работят заедно. Стигна се и до целувката , като копнеж за близост  от една страна , а от друга като провокация, като тест   " Ти забравила ли си ме ?". Еда отвръща  на целувката на Серкан . Нищо не е забравено ,но сега тя е по-предпазлива, защото носи отговорност и за момиченцето си.

Flowers Hibiscus Часът на истината настъпва...Еда разкрива  на Серкан , че "това на малко прекрасно момиченце майка съм аз , а ти си бащата...."
Тя му предоставя  да види снимки и записи на дъщеричката им...Как плака Серкан когато ги разглежда и разбра, че на Еда никак не и е било лесно да отглежда сама детето им.

Flowers HibiscusЕда беше обяснила на Кираз ,че баща и е космонавт и лети в Космоса. Това научи Серкан.
Настъпи РД на момиченцето, а то толкова иска и татко му да дойде, даже Джан и помогна да му напише писмо. Сладуранката напуска дома си ,без да каже на мама Еда и отива  на най-високото място , за да изпрати писмото на таткото-космонавт  да дойде. Всички започват  да търсят Кираз, а Еда позвъни на Серкан, който успява  да я намери.
Какъв прекрасен подарък направи той на малката. Появи се в костюм на космонавт и каза :"Честит рожден ден,дъще !"

Flowers Hibiscus Така започва семейната идилия- с говене, игри и забавления..Последва посещение в болницата - малката има алергия към ягоди, а хапна сладкиш с ягоди...

Оказа се , че Черешка си има дядо Череш:blush:  Айдан разбра , че Кемал е баща на Серкан   след много години...

Еда и Серкан работят  заедно в офиса на "Арт Лайф", а вечер се прибират  вкъщи, съдия разпореди 2 седмици да живеят под един покрив-къщата на Еда.

" Искам да се събудя през нощта , да се преобърна , да видя лицето ти и да знам ,че съм точно там, където трябва да съм
."

Flowers HibiscusИма още доста забавни моменти във втори сезон - участието в конкурса  в  училището , където искат  да запишат Кираз- танци, игри,разговор. Техни конкуренти се оказват  Енгин и Пъръл , които също кандидатстват , за да запишат Джан...Никой не спечелва...

Flowers Hibiscus Накрая се стигна и до сватбата...Макар и по-семпла , сред роднини,приятели,колеги... Най-накрая след толкова години изпитания и препятствия  вече са официално двойка...Една изстрадана любов...❤

Flowers Hibiscus Еда е бременна с второ дете и очакват момченце...Местят се в нов дом ...Създават  нова фирма с Енгин и Пърл...Започва нов живот за семейство Болат

Водите на бременната Еда изтичат, чакаме  бебчето....Алп Болат

Най- после се сбъдва мечтата на Кираз да има братче...

hibiscus:" Ти си моето слънце ,моята луна и всичките  звезди ".   Къмингс

"Ако знам какво е любов е само заради теб ". Херман Хесе

Flowers HibiscusОпределено втори сезон представлява всички сбъднати мечти на Еда и Серкан. Този сезон след 4-5-  ия епизод е  по-спокоен , няма напрежение , драми , интриги, които да карат зрителя да бъде "на нокти", да очаква  обрати, развитие, има предвидимост на нещата и дългоочакван щастлив финал. СЦ предложиха на милионите фенове на сериала  хепи енд като награда за  огромната любов и подкрепа във времето. За нас като почитатели на сериала не остава друго освен да бъдем съпричастни , да се радваме  на  щастието и обичта  на Еда и Серкан ! Те докоснаха сърцата  ни  и оставиха прекрасни  мигове ! Обичам ви Серкан и Еда !❤
Благодаря на целият снимачен екип- продуценти, сценаристи, режисьори,оператори, актьори ; благодаря на Ханде Ерчел и Керем Бюрсин, които пресъздадоха образите на незабравимите Еда и Серкан !❤

Момичета , желая ви приятно гледане на финала !Още веднъж благодаря ви за прекрасната компания , за споделените мисли и чувства! Прегръщам ви и ви обичам !❤

/ Текстът е прекалено дълъг ,предполагам като спойлер трябва да е , Марги да  каже , ако е проблем /

Последна редакция: чт, 09 сеп 2021, 10:16 от akvamarin007

# 145
  • София
На лайфа се появява Башак

Загубила си е гласа, а Керем я пита написала ли е нова песен

# 146
  • София
Башак се включи на живо, но нещо й е спаднал гласа.

# 147
  • София
Имаше мноооооого дълъг live от наш Керемчик. Нащраках доста скрийншотчета, после ще споделям. Обичам ги тези хора, ей! Heart Eyes

# 148
  • Плевен / София
1 минута до началото....

34 Потребители и 68 Гости преглежда(т) тази тема.

Étoile*
anna-maria23
gostenka68
Gugutka52
ivonxxx
m@_ri
mari08
mikipoli
mury9
nevena14
nrgmama
O.A