Керем Бюрсин преди и след "Почукай на вратата ми" (тема 102). Финал на сериала 🎉

• 23 517
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
От Анъл

Керем ришерва сторита в инстаграм
Скрит текст:

# 121
След Ханде и Керем е № 1, според Адба Wink

4,5М

# 122
  • София
Сигурна съм, че ще пуснат live - или Ханде, или Керем, или Алиджан, или Елчин, или Анъл… Ще видите. Stuck Out Tongue Winking Eye

Керем още си носи гривничките от почивката им… Heart

Да, Керем се събуди от зимен сън и започна да ришерва. Засега това. Очаквам повече обаче. Sunglasses Днес е работило момчето, не му се сърдете! Бил е на фотосесия цял ден, а сега се е събрал с колеги и приятели да гледа финала. Отличник е нашето момче. Ще се разпише, споко. Wink

# 123
Миси, пак забравих. До началото на новият епизод 4 или 5 трябваше да стигнем? Satisfied

# 124

Миси, пак забравих. До началото на новият епизод 4 или 5 трябваше да стигнем? Satisfied

# 125
  • София
Миднайт, доколкото разбрах, до 20 часа е хубаво да сме около 5 млн, ама споко - ще ги направим тези 8, м@мка им! Grinning Kissing Heart

Това ли е Асена? Ама тя е чок татлъ Барби. Heart Eyes Бях я гледала в няколко интервюта и имам спомен, че беше брюнетка и т.н.

Нашият благодари на продуцентката. Казва, че е една от най-добрите, че я обича и че ще се радва да работят пак заедно. Wink

# 126
  • София
Готова съм и аз. Вече спокойно се отдавам на тази моя, незабравима вечер.

# 127
  • Dupnica
Ле-ле, изписали сте света! Nature Earth Africa
Страхотни сте момичета! Sparkling Heart
Благодаря за невероятната тема- разкош!

Претръщам отбора грижещ се за нас да има къде да споделяме любовта и лудастта си!

Flowers Hibiscus Да се насладим на последните акорди от приказката и дано да обърнем рекорда!

# 128
Бро, Асена е. Да е жива и здрава, че ги събра тези двамата.

# 129
Моя "любимец"

# 130
# 131
Аз съм останала с впечатление, че е по-възрастна. Тук изглежда на годините на Керем
Бро, Асена е. Да е жива и здрава, че ги събра тези двамата.

# 132
...

Последна редакция: ср, 08 сеп 2021, 21:05 от Nalbantova

# 133
Керем е на живо в момента

# 134

Общи условия

Активация на акаунт